Реална ли е цената на това купе?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Реална ли е цената на това купе?
Здравейте колеги,
Попаднах на тази обява и мисля да звънна на човека в понеделник да питам за повече детайли. Цената обаче ми се вижда висока - вие какво мислите ... заслужава ли си парите ако е перфектна колата или не ... какво друго (Е46) може да се вземе (и стегне) за такива пари - това е максималният ми бюджет съответно мога да го похарча за кола без проблеми или за нещо по евтино + сервизиране да стане като ново. Като казвам максимален бюджет разбирайте купуване, стягане, регистриране, застраховки... за консумативи и потдръжка пари има
Моля кажете вашите мнения.
Попаднах на тази обява и мисля да звънна на човека в понеделник да питам за повече детайли. Цената обаче ми се вижда висока - вие какво мислите ... заслужава ли си парите ако е перфектна колата или не ... какво друго (Е46) може да се вземе (и стегне) за такива пари - това е максималният ми бюджет съответно мога да го похарча за кола без проблеми или за нещо по евтино + сервизиране да стане като ново. Като казвам максимален бюджет разбирайте купуване, стягане, регистриране, застраховки... за консумативи и потдръжка пари има

Екстрите ще се видят на место. Макар, че едва ли са всички - като гледам няма телефон (няма антена), и няма сензори за дъжд и светлина. Ксенона се вижда (фабричен с пръскалките), предполагам има кожа, потгрев на страничните огледала (щом са сгъваеми). Всички купета, които съм гледал са със ЦД. Но нави и потгрев на седалките може и да няма.
За тази цена според теб всички екстри ли трябва да има ... или ксенон, кожа, ЦД и новите гуми са достатъчни
А като казваш за добро Е46 какво имаш предвид ... защото четейки форума съм предубеден към 320д ... по-точно бих взел но до ~20 хил примерно с идеята, че ще трябва да се сменят турбо, дебитомер, демпферна шайба и др. (това ако е нов внос ... макар за турбото да важи и ако е от БГ)
А иначе не държа на купето ... бих карал и по-улегналия седан
За тази цена според теб всички екстри ли трябва да има ... или ксенон, кожа, ЦД и новите гуми са достатъчни

А като казваш за добро Е46 какво имаш предвид ... защото четейки форума съм предубеден към 320д ... по-точно бих взел но до ~20 хил примерно с идеята, че ще трябва да се сменят турбо, дебитомер, демпферна шайба и др. (това ако е нов внос ... макар за турбото да важи и ако е от БГ)
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
tankishev написа:Екстрите ще се видят на место. Макар, че едва ли са всички - като гледам няма телефон (няма антена), и няма сензори за дъжд и светлина. Ксенона се вижда (фабричен с пръскалките), предполагам има кожа, потгрев на страничните огледала (щом са сгъваеми). Всички купета, които съм гледал са със ЦД. Но нави и потгрев на седалките може и да няма.
Мое лично мнение е, че му е множко! Аз също си търся нова таратайка, а съм се спрял засега на 328 купе, а то излиза там някъде, НО с акциз! И пак е с всички екстри! За мен за тези пари трябва да им поне навигация, кожа, сензорите не мисля, че са задължителни, но подгряването на седалките и другите шукарийки са си задължителни...много ми се струва това за неакцизна кола, а и каквото и да си говорим, колкото и да е пазена е карана по българските пътища, така че няма да е като взета от Германия примерно...но това е моето мнение!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега, то по принцип зависи каква точно кола си търсиш, ако не си запален по по-мощните коли ти предлагам да си потърсиш някое 318ci, аз съм с такова и съм доволен, върви прилично, не гори много, красиво е много и за тия пари ще си купиш колица в перфектно състояние, с всички възможни глезотиики (кожа, ксенон, навигация,.....) , даже и парички ще ти останат!!
5 мнения
• Страница 1 от 1