Датчик на шофьорската врата?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46

Датчик на шофьорската врата?

Мнение от TvoyBoy » 24 Авг 2011, 21:58

Здравейте колеги! Имам 1 проблем! Потърсих из темите, но не намерих подобна (не е изключено че не съм търсил достатъчно), така че ако се повтарям моля насочете ме.

Забелязах проблема днес, когато комшията ми се обади, да ми каже, че колата съм я оставил на габарити! По принцип, когато съм с пуснати фарове и изгася колата, тя сама си остава само на габарити, но когато отворя вратата, започва да писука, за да ме предупреди ... Сега когато отварям вратата нито ме предупреждава, че са пуснати фаровете, нито ми светват лампичките в купето, НИЩО! :cry: Все 1 че не съм отворил вратата! Когато отворя друга врата всичко си светва! :dunno:

Мисля че може да е от някой датчик, но когато започнах да търся не намерих такъв! Някой дали ще ме ориентира къде да барам, че това доста ме дразни! :help:

Благодаря предварително! :bowdown:
Поздрави :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Re: Датчик на шофьорската врата?

Мнение от marto853. » 25 Авг 2011, 7:29

Датчика се намира във самата брава.
новият ми номер: 0877787835

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Авг 2011, 9:25

TvoyBoy написа:Здравейте колеги! Имам 1 проблем! Потърсих из темите, но не намерих подобна (не е изключено че не съм търсил достатъчно), така че ако се повтарям моля насочете ме.

Забелязах проблема днес, когато комшията ми се обади, да ми каже, че колата съм я оставил на габарити! По принцип, когато съм с пуснати фарове и изгася колата, тя сама си остава само на габарити, но когато отворя вратата, започва да писука, за да ме предупреди ... Сега когато отварям вратата нито ме предупреждава, че са пуснати фаровете, нито ми светват лампичките в купето, НИЩО! :cry: Все 1 че не съм отворил вратата! Когато отворя друга врата всичко си светва! :dunno:

Мисля че може да е от някой датчик, но когато започнах да търся не намерих такъв! Някой дали ще ме ориентира къде да барам, че това доста ме дразни! :help:

Благодаря предварително! :bowdown:
Поздрави :bchug:

Не мисля,че след като е изгасена колата на фарове,трябва изобщо да е на габарити,поне при мен,никога не е оставяла на такива. :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 25 Авг 2011, 9:35

Щото имаш активирани дневни светлини - затова :lol:

Ако загасиш колата на фарове и извадиш ключа - остава на габарит, а таблото свети. (ако не са кодирани дневните светлини)

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46

Мнение от TvoyBoy » 26 Авг 2011, 13:32

Точно така както казва Dimitroff. А пък за въпросният датчик - оправи се от самосебе си! :mhihi: Бърках, човърках. Нищо не се получи, но после без да исках влязох в 1 ЯМА (нали все пак са ни "ЕВРОПЕЙСКИ" пътищата) и когато слязох от колата ми напомни за фаровете и светна лампичката :lalala:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 26 Авг 2011, 17:07

Един път дупките по пътищата да свършат нещо полезно :mhihi:

Назад към E46