Премахване на ключалката на предната врата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Премахване на ключалката на предната врата
Нарочно пускам нова тема, въпреки че ще излязат няколко десетки, но не искам да пиша в темите на колегите по обясними причини.
Днес си купих капачето за задната врата - ново, оригинално БМВ, черно - 15лв. и имах намерение да го монтирам отпред.
Обаче какво беше учудването ми - като сваля предната ключалка и сложа въпросното блокче, колата мога да я отворя за по-малко минута. Блокчето е "отворено" отпред и се покрива единствено от пластмасова част т.е. метал няма. Един сръчен крадец, би могъл да вкара една отвертка и да завърти централното за отрицателно време.
Въпроса ми е как точно обезопасявате колата си, чрез премахване на ключалката на предната врата? Какво допълнително правите? Така все едно я оставям отключена ...
Може и на ЛС ако мислите, че е тайна
Днес си купих капачето за задната врата - ново, оригинално БМВ, черно - 15лв. и имах намерение да го монтирам отпред.
Обаче какво беше учудването ми - като сваля предната ключалка и сложа въпросното блокче, колата мога да я отворя за по-малко минута. Блокчето е "отворено" отпред и се покрива единствено от пластмасова част т.е. метал няма. Един сръчен крадец, би могъл да вкара една отвертка и да завърти централното за отрицателно време.
Въпроса ми е как точно обезопасявате колата си, чрез премахване на ключалката на предната врата? Какво допълнително правите? Така все едно я оставям отключена ...
Може и на ЛС ако мислите, че е тайна
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Re: Премахване на ключалката на предната врата
Колега, какво имаш предвид пред под това,че блокчето е "отворено" - питам, защото ми се наложи да извърша манипулацията и блокчето което ми доставиха беше монолитно с метален сърдечник. Ако има значение, колата е фейслифт и блокчето беше не черното а с основа (за боя) .
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Слави, това няма нищо общо с моето
Намери блокче от Е46 преди фейса - мисля, че нямаха никаква разлика, а са плътни! (не ново - от някоя морга)

Намери блокче от Е46 преди фейса - мисля, че нямаха никаква разлика, а са плътни! (не ново - от някоя морга)
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW

Блокчето определено се различава от това което аз получих. - (пратих ти Л.С)
Последна промяна The Edge на 20 Юни 2011, 20:35, променена общо 1 път
е**ти боклука
хубаво, все пак че го бяха облепили с голяма червена лепенка - да не се продавало на крайни клиенти и т.н.
наистина не е за всеки
ще се търси от морга
иначе първата част е метална и изглежда здрава, но е така пробита все едно ще има ключалка в нея, а опаковката е пластмасова
номера на тази част е 51218253475 и си е оригинална, обаче за задна врата все пак
хубаво, все пак че го бяха облепили с голяма червена лепенка - да не се продавало на крайни клиенти и т.н.
наистина не е за всеки

ще се търси от морга
иначе първата част е метална и изглежда здрава, но е така пробита все едно ще има ключалка в нея, а опаковката е пластмасова
номера на тази част е 51218253475 и си е оригинална, обаче за задна врата все пак
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
След като поругаха моята колица и аз пристъпих
към тази схема.Моята е преди фейса и тоя чарк
изглежда по различен,някак си по-стабиУен,а
тоя да не ти се е паднал от шакаладино ице
Иначе наистина се отваря супер лесно като няма
ключалка,не че с ключалка е по-трудно,но....
Мислех си да отворя вратата и от вътре да сложа
нещо,което да пречи да се бърка или да залепя
капачето,т.е. металната му част,но нямам други
ключалки и някой път(не дай си боже) да ми падне
хакумулатору или да се прецака ключа,ще трябва
правя големи цигании,за да отворя.За това така
остава и спи на паркинг с пазачи....
към тази схема.Моята е преди фейса и тоя чарк
изглежда по различен,някак си по-стабиУен,а
тоя да не ти се е паднал от шакаладино ице

Иначе наистина се отваря супер лесно като няма
ключалка,не че с ключалка е по-трудно,но....
Мислех си да отворя вратата и от вътре да сложа
нещо,което да пречи да се бърка или да залепя
капачето,т.е. металната му част,но нямам други
ключалки и някой път(не дай си боже) да ми падне
хакумулатору или да се прецака ключа,ще трябва
правя големи цигании,за да отворя.За това така
остава и спи на паркинг с пазачи....
от свинята лебед не става...
тези черните дръжки, които не са пребоядисвани отпред изглежда си идват само с пластмаса отгоре
погледнах и на задната врата е същото, но хубавото е че там няма какво да отключат през дупката
тези които се боядисват пък трябва да ги боядисвам някакъв черен мат за да се вържат с останалите дръжки и пак не върви, за това ще поработя върху тази.
Имам някакви идеи вече, ще мисля побългаряване, а то със сигурност трябва да е здраво.
В краен случай ще заваря вратата
погледнах и на задната врата е същото, но хубавото е че там няма какво да отключат през дупката
тези които се боядисват пък трябва да ги боядисвам някакъв черен мат за да се вържат с останалите дръжки и пак не върви, за това ще поработя върху тази.
Имам някакви идеи вече, ще мисля побългаряване, а то със сигурност трябва да е здраво.
В краен случай ще заваря вратата

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Колеги имам следното питане. Решил съм и аз да си слагам такава капачка на предната врата, но на моя Touring на багажника нямам ключалка и съответно остава проблема как да си отворя вратата ако ми падне акумулатора?
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Стискаш палци да не падне
И аз съм така,но не го мисля.
Ако остане без ток можеш да си я отвориш по много начини

И аз съм така,но не го мисля.
Ако остане без ток можеш да си я отвориш по много начини

от свинята лебед не става...
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
dido0o``` написа:Колеги имам следното питане. Решил съм и аз да си слагам такава капачка на предната врата, но на моя Touring на багажника нямам ключалка и съответно остава проблема как да си отворя вратата ако ми падне акумулатора?
Преди години карах един гоуф, който нямаше никъде ключалки. поради същата причина предния собственик беше искарал + и - под декоративния пластмасов праг.
И като ми я продаваше ми вика Ванка кат' ти падне акумулатора - идваш с друг акумулатор и хоп - вратата ти е отворена

ако някой е запознат с принципа на действие на тези ключалки моля да ми пише ЛС
имам един два въпроса, които не са за пред публика
имам един два въпроса, които не са за пред публика
12 мнения
• Страница 1 от 1