Смяна на стопове с диодни
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- LiviuCatan
- Потребител
-
- Кара: BMW G31
- Мечтае да кара: Безаварийно!
Смяна на стопове с диодни
Здравейте колеги, искам да си сменя крушките с диодни, но ми дава грешка. Как да излъжа БК?
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Смяна на стопове с диодни
Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Найстина е от значение дали са оригинални или не.
Ако не са, в повечето случай тайванските ги продават със залагалки за грешка, и сътветно ако твойте по някаква причина нямат си намери такива залагалки и всичко ще е ок ........ Ако са оригинални колегата преди мен е обяснил .....
Ако не са, в повечето случай тайванските ги продават със залагалки за грешка, и сътветно ако твойте по някаква причина нямат си намери такива залагалки и всичко ще е ок ........ Ако са оригинални колегата преди мен е обяснил .....
- LiviuCatan
- Потребител
-
UBAH5 написа:Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?
2003 година, смених само габаритите отпред и ми показа че са изгорели, но си светеха( диодите почти сигурно са от Китайските), мислех да си взема от нета и пише "no error" и все пак исках да се посъветвам с вещи лица.
Ако си намеря такива със "залъгалки" няма да имам проблем така ли?
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
LiviuCatan написа:UBAH5 написа:Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?
2003 година, смених само габаритите отпред и ми показа че са изгорели, но си светеха( диодите почти сигурно са от Китайските), мислех да си взема от нета и пише "no error" и все пак исках да се посъветвам с вещи лица.
Ако си намеря такива със "залъгалки" няма да имам проблем така ли?

- LiviuCatan
- Потребител
-
Говоря въобще за цялото осветление отвън(габарити;стопове, мигачи т.н.), но благодаря за отговора от Ваша страна.
Нов съм в форума и като цяло много информация трябва да прочета. Благодаря!
Нов съм в форума и като цяло много информация трябва да прочета. Благодаря!
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=30 - прочети тази тема има доста писано по върпосите за габарити отпред, на номера, в колата и т.н., а по отношение на стоповете смятам, че ти отговорихме ....... 

- LiviuCatan
- Потребител
-
8 мнения
• Страница 1 от 1