ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
здравейте колеги, ето я и ситуацията- в търсачката не намерих и за това питам: тръгвам сутринта отключвам колата всичко точно карами стигам за където съм тръгнал слизам и тръгвам да отварям дясната врата и гледам заключена. Тръгвам да отключвам с бутона за централното данеби да съм заключил колата без да искам и пак не. Отворих от вътре като дръпнах лосчето на вратата и се отвори после затворих врататта и заключих колата всичко точно, тръгнах да отварям и не не иска. Заслушах се в механизма на врататта и работи самоче дърпа палчето но не го избутва а се чува като отключваш че във врата работи машинката. Колата има и аларма която обаче нещо не и е чиста работата която отваря първо лявата после дясната това е в рамките на нещата но сега алармата се опитва да отваря едновременно. Факта е че ако искам някои да седне от дясно трябва да му отворя от вътре като в някои голф 2ка, помагаите колеги.
Ще съм много признателен ако някой ми даде схема, как се сваля кората да видя какво става отдоло и евентуално да ме насочи към някой от форума който може да отстрани проблема ако не се справя. Всяка идея нее излишна

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: ПРОБЛЕМ С ЦЕНТРАЛНОТО НА КОМПАКТ 320тд
Ако си с афтърмаркет аларма според мен проблема ти е в нея. От оригиналния ключ какво става като отключваш и заключваш? Оригинално имаш опция да се заключи като потеглиш, имаш и опция първо да се отключва само твоята врата.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
алармата нямам идея каква е но колата не се отключва нито с нея нито с ключа иначе имаше опцията като тръгна да заключва вратите но я изключих, интересен е факта че машинката във вратат работи но не дига а само сваля палчето.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:алармата нямам идея каква е но колата не се отключва нито с нея нито с ключа иначе имаше опцията като тръгна да заключва вратите но я изключих, интересен е факта че машинката във вратат работи но не дига а само сваля палчето.
Не отключва само ли? Заключва ли? Като отключиш през ключалката с ключ само твоята врата ли се отваря? И последно като натиснеш бутон отключване в купето светва ли ти осветлението, но колата остава заключена?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
колата се заключва без проблем и от алармата и от ключа и от копчето в колата, като я отключвам се отключва вратата и багажника без дясната врата, и се отключват и от дистанционното и от ключа и от копчето, за плафона дали свети не съм погледнал но всичко работи и на тема заключване и отключване само кадето на отключва дясната врата. Като отворя от вътре дясната врата ръчно през лосчето за отваряне на вратата се отваря и отключва полсе мога да я заключа с ключа и дистанционното но след като я заключа не иска да се отключи.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
Значи проблеме ти е във самата врата. Не е от модула. Сваляй кората, има няколко винта, останалото е на копчета, внимавай, че лесно се трошат. Огледай машинка, брава...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
като имам време ще сваля кората малко и да се стопли а до тогава като голф4е отвътре!! 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Износила се е машинката на централното и не успява да избута механизма да отключи. При заключването унатоварването е по-малко, затова нямаш проблем с него. Алармата ти управлява импулса за заключване, не машинките поотделно, че да е от нея.
Never mistake motion for action...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
ново 20 от вчера не иска да заключва същата врата от копчето между седалките, иначе от ключа у алармата я заключва?! 

9 мнения
• Страница 1 от 1