ПРОБЛЕМ-като я запаля студена ,пали и гасне Е-46 318 БЕНЗИН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ-като я запаля студена ,пали и гасне Е-46 318 БЕНЗИН
Здравейте.Имам гаден проблем,зна4и сутрин като е студена или като си е студена паля и гасне ,паля и гасне и трябва да подавам газ постоянно докато загрее и тогава се пооправя ,но мени и обороти.Искам да попитам дали е възможно да е от лапда сондата или ако някой знае да ми пише.
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: ПРОБЛЕМ-като я запаля студена ,пали и гасне Е-46 318 БЕНЗИН
Причината е в някой от датчиците- на коляновия или на разпределителния вал. Не се сещам кой точно, но на една диагностика веднага ще си покаже. Хубаво е да си почистиш и стъпковото моторче. За повече инфо ползвай търсачката- там има доста подобни теми.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
И при мен го имаше този проблем и се оказа топлинен датчик.Смениха го в сервиза и всичко си дойде на мястото.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
majstorapetkov написа:Причината е в някой от датчиците- на коляновия или на разпределителния вал. Не се сещам кой точно, но на една диагностика веднага ще си покаже. Хубаво е да си почистиш и стъпковото моторче. За повече инфо ползвай търсачката- там има доста подобни теми.
На разпределителния колега и при мен правеше така след като го смених,всичко се оправи.
здравейте,ами проблема не е в нито едно нещо което казахте до сега.правя диагностика всеки месец на комютара,сменил съм датчика на разпределителния вал,дебитомер и т.н.,значи проблема е бил спукан маркуч за изгорелите газове ,този дебелия и като го смених няма проблем също смених и лампда сондата.
5 мнения
• Страница 1 от 1