Пак теч от тройника, защо???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Пак теч от тройника, защо???

Мнение от slitter » 29 Окт 2009, 21:29

Колеги, пак ми тече от тройника, който се намира отзад на главата на м43. Бях го сменил, течеше, помислих, че е калпав, купих пак нов и го смених и пак тече!!! Преди да го монтирам почистих хубаво мястото, където влиза, избърсах.... кво да ви кажа.... Тая кола беше протекла отвсякъде, отстраних всички течове, мислих, че и с това съм се справил, но уви, вчера ходих до Бургас и се върнах вечерта и на сутринта като пипнах, пак беше текло... Заедно с него смених маркучите, които влизат в тройника, че и от тях течеше, сега не тече от маркучите вече, тече от свръзката на тройника.

Кажете кво да праа??? Не е нещо кой знае какво, не се излива цялата течност, но си капе. Дйте некви идеи, водопроводно фолио ли да му сложа като на водопровод :) кво да го праа??? Искам да го премахна тоя теч...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Пак теч от тройника, защо???

Мнение от veskot » 29 Окт 2009, 22:50

сигурен ли си че е тройника - ако е той смени му О пръстена и го намажи с силикон. Имай предвид , че на един колега с същите симптоми се оказа гарнитурата ;-( Поставиха огледало зад двигателя до тройника и се виждаше като вдигне температура - как цвърчеше вода навън. Иначе и той мислеше че е тройника и поне 2 пъти го прави ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niki CA 2925 KB » 30 Окт 2009, 0:21

И АЗ ИМАХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НО СМЕНИХ О ПРЪСТЕНА И ЗА СЕГА МИ Е ОК И НАМАЖИ С ГРЕС КАТО ВКАРВАСШ СЪЕДИНЕНИЕТО ЗА ДА НЕСЕ РАЗМЕСТЖА О ПРУСТЕНА ВЪПРЕКИ ЦШЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ
(ЕЦВАНЕ)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 30 Окт 2009, 10:38

niki CA 2925 KB написа:И АЗ ИМАХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НО СМЕНИХ О ПРЪСТЕНА И ЗА СЕГА МИ Е ОК И НАМАЖИ С ГРЕС КАТО ВКАРВАСШ СЪЕДИНЕНИЕТО ЗА ДА НЕСЕ РАЗМЕСТЖА О ПРУСТЕНА ВЪПРЕКИ ЦШЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ

Колега, ти откъде си купи само о-пръстена, защото проверих в камор и дару и само пръстен нямат, трябва даоставка, а ме е срам да си поръчвам част за 2,40 :) Продават ли се някъде о-пръстени с различен диаметър отделно???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 30 Окт 2009, 14:07

Потърси в Хубата Сийлс. Сваляш О-пръстена и отиваш там на място. Показваш, казваш им за какви температури става на въпрос и ти го дават ведната. Работя с тях, поръчвам големи количества (за производство) и няма да те е срам да си вземеш дори 1 :)))

Назад към E46