проблем с климатроника?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- mim4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 E34
- Мечтае да кара: Сувалка
проблем с климатроника?
колеги един приятел м помоли да ви питам някой дали има представа от какво може да издава леко жужащ звук климатроника на колата му само като подава газ? ако някой има представа мерси предварително
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
да погледне ремъчната шайба на климатроника за луфтове 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Извинявайте, че ползвам темата, но мисля че може да не е лоша идея да попитам точно тук за следния проблем:
На мен когато пусна да работи вентилатора (независимо дали е включен климатика, или е само на вентилатор) се чува едно много слабо тупкане на около 2 секунди, което много ме дразни. Някакви идеи? Как мога да стигна до вентилатора и да погледна какво е положението там? М/ду другото честотата на тупкането не се променя при смяна на степента на вентилатора.?!?
На мен когато пусна да работи вентилатора (независимо дали е включен климатика, или е само на вентилатор) се чува едно много слабо тупкане на около 2 секунди, което много ме дразни. Някакви идеи? Как мога да стигна до вентилатора и да погледна какво е положението там? М/ду другото честотата на тупкането не се променя при смяна на степента на вентилатора.?!?
let the BMW be with you
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Аз имам това жужене между 1700 и 2400 оборота при студен двигател ... наистина и аз се интересувам от какво може да е ... а от вентилатора е друго.... и там има някакъв звук ... решението какво е ? .... Айде направете се на ванга и кажете преди да съм разглобявал, че и без това няма да е преди май месец 

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
val написа:Извинявайте, че ползвам темата, но мисля че може да не е лоша идея да попитам точно тук за следния проблем:
колега това и аз го имам, както и всеки друг - това мисля, че се получава при отварянето на клапата за централната духалка и се е получило нещо като вакум. Според мен и да разглобиш няма да промениш нещата и само рискуваш да счупиш някоя лайсна.
Поздрави,
Добри
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
ThE BeAsT написа:Аз имам това жужене между 1700 и 2400 оборота при студен двигател ... наистина и аз се интересувам от какво може да е ... а от вентилатора е друго.... и там има някакъв звук ... решението какво е ? .... Айде направете се на ванга и кажете преди да съм разглобявал, че и без това няма да е преди май месец
И аз имам едно такова жужене като пусна климатик/парно и е интересното че е само когато е студено времето

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Много питащи, малко отговарящи..... Иначе при мен не е като е студено времето а като е студена колата след като стрелката си застане където й е мястото по средата почти го няма
Извинявам се ,че ползвам темата , но имам проблем с климатроника и оборотите на колата , Като пусна климатроника и Оборотите ми се вдигат на 900 иначe работи на 800об , като го спра пак падат и тако постоянно го прави къса ми нервите , същото прави по някой път когато вдигам градусите и вентилатора . имам приятели с много 320d и при тях няма промяна на оборотите винаги си работят на 800об . Някой знае ли какъв може да е проблемът 

АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
sashko*** написа:Няма ли кой да помогне
Така си излиза от завода колега при всички е така няма какво да те дразни оборотите се вдигат да не изтине двигателя от парното и да спре да топли за студеното същата работа понеже товари мотора и той си вдига оборотите тоест потдава си малко гас

11 мнения
• Страница 1 от 1