Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
acho.rs написа:супер е - купувай
Не ти разбирам иронията??? Като имаш нещо да казваш, казвай какво се правите на интересни не мога да разбера, всички големи разбирачи излезнахте.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
HackeD написа:acho.rs написа:супер е - купувай
Не ти разбирам иронията??? Като имаш нещо да казваш, казвай какво се правите на интересни не мога да разбера, всички големи разбирачи излезнахте.
щото вие нали сте големите купувачи на 46ци за по 15к

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?
HackeD написа:Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?
Ако имаш човек във Италия, със докарването + регистрация ти излиза горе долу 10 хиляди (max 11), но всичко зависи от даден екземпляр де... Запазена ли търсиш, евтина ли, със сервизна история, катастрофирала ли и т.н.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
HackeD написа:Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?
Ти си помисли колко пари са 15к и каква кола е Е46 330д . Да не стане така че да се изръсиш 14 000лв и след година-две цената им да се срине, като на 330д седан . Факт е модела към момента държи цена , ама тва минава границите на здравия разум. Е90 330и/330д започват от 12к за 16-17к вече има в доста прилично състояние и екстри. Парите са си твой, ти си знаеш. Искаш мнение - това е моето
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.

Нека се държим приветливо и учтиво с новите колеги ,а не останалите шофьори и форуми на други марки коли ,да ни смятат за банда келефи.
Малко уважение и сериозно държание ,винаги са от полза.

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форум
първо 330 бензин сега вече дизел за 15 000 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Evkata написа:Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форумпърво 330 бензин сега вече дизел за 15 000
Ами аз бях против дизела и за да нямам проблеми и като цяло искам да карам бензин но като сметнах реалния разход който ще давам за гориво и просто няма как да се получи( а не искам да карам на газ). Ще я карам 2-3 пъти в седмицата и това, а аз искам евридей кола.

HackeD написа:Evkata написа:Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форумпърво 330 бензин сега вече дизел за 15 000
Ами аз бях против дизела и за да нямам проблеми и като цяло искам да карам бензин но като сметнах реалния разход който ще давам за гориво и просто няма как да се получи( а не искам да карам на газ). Ще я карам 2-3 пъти в седмицата и това, а аз искам евридей кола.
Зависи какво значи евридей кола за теб, защото може и с бензина пак да си по-добре.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Alexch написа:??? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5tc6d8 ???
Толкова ли паднаха купенцата![]()
Гледам има още 2-3 с подобни цени, макар и с други мотори...
По-рано през деня постнах това в темата за Е90. А има и още обяви за по 20к. Каквито и гобници да са, това са коли 2007-2008 и 5 хилки да дадеш за да я оправиш пак си заслужава повече от "пИрфектната" Е46 за 15к.
Продавача да извади от цената дюзите и маховика дето е сменил (макар че за дюзите силно се съмнявам) и тогава по-става. То като се замисля и изхарчената нафта е добавил за да не се мине

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- svetliol
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 40d
- Мечтае да кара: Всички коли на света!
HackeD написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393575604987198&f1=details&slink=5t96jt Някой нещо?
Колеги, понеже доста се писа за тази кола и аз ще споделя мнение. За мен не е логично тази кола (и други подобни е46) да струва 15 000 лв.

Според мен колата не е лоша и на снимките изглежда супер, както и джантите са уникални. Грешките, салона и волана са неща, които се оправят, НО според мен тази кола не струва 15000.
BMW не се купува защото ти трябва, а защото искаш!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Kris написа:
Зависи какво значи евридей кола за теб, защото може и с бензина пак да си по-добре.
Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...
svetliol написа:
Колеги, понеже доста се писа за тази кола и аз ще споделя мнение. За мен не е логично тази кола (и други подобни е46) да струва 15 000 лв.Но тава е моето виждане и всеки сам си решава колко пари ще дае за кола. В тази връзка мой приятел си търси подобно купе -е46 330 cd, с ръчни скорости, М-пакет и всички екстри. Като му показах тази, каза че вече 2 пъти е ходил да я гледа. Първия път направо се е влюбил в колата, но този не е искал да свали и 1 лев от цената. Понеже моя приятел е малко
и е ходил втори път с парите в джоба. Хубавото е че при втория оглед, вече леко отрезвял е забелязал умело прикритите дребни (и не толкова) забележки: колата е пребоядисвана, салона въобще не изглежда като на снимките, има грешки (чека свети) и волана е претапициран с изкуствена кожа, както и много течове по двигателя.
Според мен колата не е лоша и на снимките изглежда супер, както и джантите са уникални. Грешките, салона и волана са неща, които се оправят, НО според мен тази кола не струва 15000.

HackeD написа:Kris написа:
Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...
Имах предвид колко студени старта, ще направиш на ден. Примерно: отиваш на работа, на около 5км от вас, после се връщаш от работа. И след час два излизаш на по кафенце на около 5-7 км, седиш около час и пак обратно.
И така колата за тези разстояния си е все студена, а дизела като е студен също си похапва гориво.
HackeD написа:Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...
Значи ще дадеш 15к за автомобил и след това един такъв разход ще те "бутне" и няма да може да я зареждаш?
А и нали знаеш, че разхода за бензин е под 50% от общия разход за автомобила.
А бе пак да питам - даваш 15к за лека кола и няма да може да я зареждаш?
Оле....

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!