Проблем заключена е46 с ключа на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Проблем заключена е46 с ключа на таблото
пиши в youtube unlock car и ще видиш стотици клипове за отключване
а аз се чудя от къде се учат крадците
това с апарата за кръвно налягане не можах да открия обаче
а аз се чудя от къде се учат крадците

това с апарата за кръвно налягане не можах да открия обаче
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Ако е двойно заключена, от вътре и да пробваш да я отвориш не се отключва. Няма как да я отключиш от вътре, трябва от вън.Zagy написа:Какво искаш да кажеш с двойно заключена?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
А как става това? За пръв път чувам за подобно заключване 

Si non confectus, non reficiat.
Глупости... ето ти схемата... трябва да се повдигне номер 4 и си готов
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=41&fg=40
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Пробвай, влез в колата, дай ключа на някой отвън и да те заключи вътре, а ти пробвай да излезеш...сигурно няма да можеш.
Самата брава има двойно заключване, и се активира по принцип когато колата се заключва от вънка. Ако я заключиш с копчето от ключа когато си в колата, не би трябвало да се активира двойното заключване.
Двойното заключване е с цел по добра сигурност на автомобила.
Вече минаваме в
обаче
Самата брава има двойно заключване, и се активира по принцип когато колата се заключва от вънка. Ако я заключиш с копчето от ключа когато си в колата, не би трябвало да се активира двойното заключване.
Двойното заключване е с цел по добра сигурност на автомобила.
Вече минаваме в

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
slitter написа:Глупости... ето ти схемата... трябва да се повдигне номер 4 и си готов
Колега, ако не е заключена двойно, когато дръпнеш номер 4 от схемата ще се отключи колата, НО ако е двойно заключена...колкото и да опъваш номер 4, няма да се отключи...това искам да кажа.
Поне моята е46-тица имаше двойно заключване, и принципа беше такъв...
Ма тва кво общо има??? Тва го има почти всека кола... аз говора за бутона, който се влияе от самия ключ вътре като е в ключалката. Като излезе бутона нагоре е активирал целия механизъм. Тва го правих на пролет тука на една п**** от квартала! Момичето беше слязло да си вземе некво яке от багажника и понеже се ебаваха яко релетата се самозаключила и тя докат стигне от вратата до отзад и хоп останала на студа отвън гола и заключена! Отключих я за 10на минути!
И не съм много сигурен, ама дори и да те заключи некой отвън, на е46 специално май първото дърпане на дръжката активира механизма, ама не съм мноо сигурен на 100%, не гарантирам, но аз дори и не говора за тва! Тва е при втория начин, ако се стигне!
И не съм много сигурен, ама дори и да те заключи некой отвън, на е46 специално май първото дърпане на дръжката активира механизма, ама не съм мноо сигурен на 100%, не гарантирам, но аз дори и не говора за тва! Тва е при втория начин, ако се стигне!
Даже мислейки логично ми се срува, че тва дет го казваш въобще не е така. Ако стане вътре пожар и ако е заключена колата не може да излезеш, край изгаряш вътре. Мазератито тва го немаше, не вервам да са го направили на е46!
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
slitter написа:Ма тва кво общо има??? Тва го има почти всека кола... аз говора за бутона, който се влияе от самия ключ вътре като е в ключалката. Като излезе бутона нагоре е активирал целия механизъм. Тва го правих на пролет тука на една п**** от квартала! Момичето беше слязло да си вземе некво яке от багажника и понеже се ебаваха яко релетата се самозаключила и тя докат стигне от вратата до отзад и хоп останала на студа отвън гола и заключена! Отключих я за 10на минути!
Говорим за бутона който е на самата кора на врата нали? Ако е двойно заключена самата кола, бутона на кората е потънал, дърпаш дръжката за отваряне на вратата, вратата не се отключва, бутона изкача нагоре и се прибира пак като пуснеш дръжката.
И да го хванеш да го опъваш бутона, няма отключване... това е положението когато е двойно заключена.
Ако някой заключи колата отвън, ще си изгориш с нея, ако не излезеш през прозореца.
_-^Pampi^-_ написа:Говорим за бутона който е на самата кора на врата нали? Ако е двойно заключена самата кола, бутона на кората е потънал, дърпаш дръжката за отваряне на вратата, вратата не се отключва, бутона изкача нагоре и се прибира пак като пуснеш дръжката.
И да го хванеш да го опъваш бутона, няма отключване... това е положението когато е двойно заключена.
Ако някой заключи колата отвън, ще си изгориш с нея, ако не излезеш през прозореца.
Прав си колега, ей са слизах до долу и при мене е така! Странното е, че при нея успях да я отключа! Как ли е станало??? Нейната е купе, моята е 4 врати!

И така ако караш и се заключваш и стане пожар ше можеш да излезеш, тогава тва не важи! Ама ако некой ти метне един МОЛОТОВ вътре и те заключи, спукана ти е работата! 

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Именно, сега остава автора да каже кво е направил.
Нека автора да не се ядосва, поне ще зареди акумулатора докато работи!
Айде, са чакаме да видиме кво е направил!

утре продължавам с опитите , засега изгоря нафтата , жалко че остана на контакт пак ще ми изтощи акумулатора
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5