Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Да попитам
реално заигравате ли се с този интерфейс, аз така и не намерих време да отида да вкарам пари по картата за да си взема пача, но си мисля че ще бъде нещо временно
като занимание, после ще ми омръзне и така
п.с. Много добре се е получило, качил си всичкия навигационен софт ли ?

meraklia_pz написа:Да попитамреално заигравате ли се с този интерфейс, аз така и не намерих време да отида да вкарам пари по картата за да си взема пача, но си мисля че ще бъде нещо временно
като занимание, после ще ми омръзне и така
![]()
Пача е отличен, няма да съжаляваш. Може доста да се пипа по него.
Не съм качил всичките навигационни програми, но скоро и това ще стане.

Засега имам работещи Igo 8 , Igo Primo, Sygic , N Drive , Navitel и Garmin.
Само последната е още бъгавка и не съм и оправил доооста работи, но я подкарах успешно.
Съжалявам ако късно ми се появи мнението.
Когато напиша пост във форума и се появява в темата чак след 2-3 дни, понеже съм нов във форума и мнението ми минава през цензура, което не знам защо но става доста бавно.
ако успееш да подкараш гармин наистина добре, може да споделиш как става
за сега аз съм открил само една версия за тази резолюция и то работеше толкова бавно, че въобще не ставаше за навигация
направо я изтрих
колкото до мненията - няма цензура, но трябва да направиш 20 за да се появяват веднага, като гледам малко ти остават така че скоро ще отпадне този "проблем"
за сега аз съм открил само една версия за тази резолюция и то работеше толкова бавно, че въобще не ставаше за навигация
направо я изтрих
колкото до мненията - няма цензура, но трябва да направиш 20 за да се появяват веднага, като гледам малко ти остават така че скоро ще отпадне този "проблем"
Прав си, борбата с Гармин е безмилостно жестока
Вече 2 дни я мъча, таман оправя някой дефект и лъснат нови два.
Много е нестабилна версията за WinCE, за щяло и нещяло плюе грешки или крашва/замръзва.
Искаше ми се да я подкарам като резервен вариянт, заради отличните карти на БГ.
За наша радост, картите на Навтек и Телеатлас напредват и вече не е толкова наложително да се борим с Гармин.
Учуди ме колко добре работят N-Drive и Sygic на Dynavin, а и картите им са със същото покритие като Q4 за Igo
Не случайно гръка Vasilise препоръчваше N-Drive , като негов препоръчителен избор за Dynavin.
Ако постигна добър краен резултат с чудото Гармин, непременно ще постна сглобката за да не минават всички през моите мъки

Вече 2 дни я мъча, таман оправя някой дефект и лъснат нови два.
Много е нестабилна версията за WinCE, за щяло и нещяло плюе грешки или крашва/замръзва.
Искаше ми се да я подкарам като резервен вариянт, заради отличните карти на БГ.
За наша радост, картите на Навтек и Телеатлас напредват и вече не е толкова наложително да се борим с Гармин.
Учуди ме колко добре работят N-Drive и Sygic на Dynavin, а и картите им са със същото покритие като Q4 за Igo

Не случайно гръка Vasilise препоръчваше N-Drive , като негов препоръчителен избор за Dynavin.
Ако постигна добър краен резултат с чудото Гармин, непременно ще постна сглобката за да не минават всички през моите мъки

Ndrive и sygic за мен няма смисъл да се инсталират, защото картите им са същите като на IGO а като интерфейс и възможности отстъпват, най-малкото защото нямат релеф. Ndrive имаше и една българска карта, но както и карата на ММЦН е под всякаква критика
Хубаво е да пробваме Navitel, който почти работи с гармински карти включително има и такава специална за тази програма на bgroutingmap
Но до колкото чувам, търсенето по адреси е проблем, а също имал някакви проблеми с маршрутите

Хубаво е да пробваме Navitel, който почти работи с гармински карти включително има и такава специална за тази програма на bgroutingmap
Но до колкото чувам, търсенето по адреси е проблем, а също имал някакви проблеми с маршрутите
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
@lynx, твоята с WinCE 5 или с WinCE 6 е? И ако е с 6, как седи въпроа с пачовете за WiFi и други.
Понеже това с Опера Мини много ме грабна. Ще е яко като спра на някое ОМВ да им се включа в нета, да видя времето, последната пътна обстановка и фейсбук примерно.
А мога и от телефона да си шерна интернет през WiFi. Да, знам, че аз мога в тея страници и от смартфона да влезна, на все пак единия екран е 4", а другия 7", и все пак друго си е да покажеш фейсбуук зараден на таблото
, а и така може на път, човекът до мене да провери нещо, аз да не се разсейвам.
За навигацията, честно да ви кажа, не знам за какво се бъхтате с тея 50 навигации, аз ако сложа едно iGO Primo, друга въобще не ми трябва, и картите са напълно достатъчни, и интерфейса ме кефи повече от всичките други... а и Анелия не е лоша.
Надявам се и аз скоро да се сдобия с такава, времето ще покаще (дали ще има пари
).
Понеже това с Опера Мини много ме грабна. Ще е яко като спра на някое ОМВ да им се включа в нета, да видя времето, последната пътна обстановка и фейсбук примерно.

За навигацията, честно да ви кажа, не знам за какво се бъхтате с тея 50 навигации, аз ако сложа едно iGO Primo, друга въобще не ми трябва, и картите са напълно достатъчни, и интерфейса ме кефи повече от всичките други... а и Анелия не е лоша.

Надявам се и аз скоро да се сдобия с такава, времето ще покаще (дали ще има пари

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Как се влиза във windows-кия интерфейс? Или това става след като се инсталира въпросният пач?

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
Да трябва ти пача, който е даден като информация на 1-ва страница от Слави. Аз да попитам някакво развитие с камерите за задно виждане ???
slavyan5 написа:@lynx, твоята с WinCE 5 или с WinCE 6 е? И ако е с 6, как седи въпроа с пачовете за WiFi и други.
Понеже това с Опера Мини много ме грабна. =========
======За навигацията, честно да ви кажа, не знам за какво се бъхтате с тея 50 навигации, аз ако сложа едно iGO Primo, друга въобще не ми трябва, и картите са напълно достатъчни, и интерфейса ме кефи повече от всичките други... а и Анелия не е лоша.
Моя си е с WinCE 5, не си взимай с WinCE 6 защото е само на китайски и не може уин-а да се обърне на английски.
Няма все още английски фърм за WinCE 6, а и не се знае кога ще се появи.
Аз също съм на мнение , че Примото е идеален вариянт и не ни трябва друго но ми е мерак да пробвам повечето програми.
Слави, не си мисли че Навител е нещо забележително.
Доста грозен интерфейс с миниатюрни бутончета.....така да се каже "Сделано в СССР"

Засега работи добре с БгРоутингМап, по-натам ще я тествам и с картата на Пелала.
Но както казах, тази и други програми са само за "резервен вариянт", основното е Igo и сие.

И един въпрос към знаещите:
Румънеца беше написал в един форум,, че Примото може да се минимализира, като по този начин имаме възможност примерно да си сменяме песни в МП3 прейъра или друго, докато примото навигира на заден план.
Това ставало чрез дописване на командата за минимализиране в сис-файла.
Някой знае ли какво и къде се дописва?
- UBAH5
- ентусиаст
-
Аз съм с WinCE 6, явно затова надписите за избор на time zone са ми на йероглифи 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
UBAH5 написа:Аз съм с WinCE 6, явно затова надписите за избор на time zone са ми на йероглифи
Ти също си с DVN-E46, нали? От къде си го взе, че да е с WinCЕ6?
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
И моя е с Win 6. Аз съм го взел разбира се
от Babuna. Това не го знаех, значи за сега пача няма да стане за мене така ли ?

- UBAH5
- ентусиаст
-
slavyan5 написа:UBAH5 написа:Аз съм с WinCE 6, явно затова надписите за избор на time zone са ми на йероглифи
Ти също си с DVN-E46, нали? От къде си го взе, че да е с WinCЕ6?
От бабуна

- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
Много неприятно. Този Бабун (без да искам да го обидя
), дали би могъл да се включи в дискусията, дали има още от тези с Уин 5, или всички, които пристигат за напред ще са с 6.
А това дали е фирмуер ъпдейт за тези, които са с 5? И ако не е, тъй като предполагам, че хардуера е еднакъв, дали ако на устройство с 6 се инсталира фирмуер от такова с 5 дали ще стане с 5.
Защото ако си взимам такова, то ще е главно заради WiFi-то и цялото хакване, и ако не става ще е лошо.

А това дали е фирмуер ъпдейт за тези, които са с 5? И ако не е, тъй като предполагам, че хардуера е еднакъв, дали ако на устройство с 6 се инсталира фирмуер от такова с 5 дали ще стане с 5.
Защото ако си взимам такова, то ще е главно заради WiFi-то и цялото хакване, и ако не става ще е лошо.

Не може да се сменя операционната система, всяка платформа си е предназначена за дадена операционна система.
Може само да се променя при WinCE 5.0 от китайски на английски или обратно.
slavyan5, уреда може да си го купиш от и-бей като първо попитай търговеца с каква оп.система е.
P.S. Оказа се, че има вече английски фърм и пач за WinCE 6 , румънеца го продава в сайта си.http://www.wincepatch.com/wince6
Само wi-fi още няма, но предполагам че е въпрос на време да го направи
Може само да се променя при WinCE 5.0 от китайски на английски или обратно.
slavyan5, уреда може да си го купиш от и-бей като първо попитай търговеца с каква оп.система е.
P.S. Оказа се, че има вече английски фърм и пач за WinCE 6 , румънеца го продава в сайта си.http://www.wincepatch.com/wince6
Само wi-fi още няма, но предполагам че е въпрос на време да го направи