ТАСОВЕ 16" за BMW Има ли ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: ТАСОВЕ 16" за BMW Има ли ?
Dimitroff написа:Achtung: Schnäppchenpreis !!!
Statt 27.00 EUR
nur 17.85 EUR
Намалени са от 27 на 18 + доставката пак лягат на около 90-100 лева.
П.с. А от другия модел, че нещо не се ориентирам с немския? (за преди Фейс-а)
Добра оферта, ама за Германия. 4 бр. са 72 евро, + шипинга, който за Еврозона-3 е 35евро, а нас ни водят "други страни от ЕС" - демек може и да е повече .... На митницата е вероятно да сложат още екстри и всичко отива минимум 220 лв.
В Дарукар са по 58,58 лева -> 234,32 лв - без главоболия и ядове с гладни митничари

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Dimitroff написа:Абе...да не ти се налага да търсиш![]()
Майтапът настрана, но доколкото си спомням с теб търсихме доста време, гледах и за твоя модел но нямаше никакви. Аз накрая взех едни от Бургас за 100лв, но се оказаха в доста лошо състояние

П.П. Тасовете станаха като оригиналното cd преди време

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Точно с теб търсехме
Потърси още малко, а ако не намериш - пиши 1 ЛС

Потърси още малко, а ако не намериш - пиши 1 ЛС

Последна промяна Dimitroff на 10 Ное 2009, 16:57, променена общо 1 път
Вчера гледах в "Продава" един колега предлагаше за 50 лв. мисля 4 таса за преди фейса.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
dimodi написа:Вчера гледах в "Продава" един колега предлагаше за 50 лв. мисля 4 таса за преди фейса.
И аз, и аз гледах, но тазчетата бяха 15ки (такива има под път и над път), само че аз и колегата си търсехме 16-ки.
Сега имам 4 на колата и 3 в гаража - ако си намеря още един - ще имам 2 комплекта, но...както е тръгнало май е по-вероятно да продам 2 и да си оставя само 1 за резерва.
Моя грешка тогава. Не знаех, че същите тасове ги има в 15-ки и 16-ки. 

pazokolarov написа:chepila написа:Колега вземи си едни обикновенни ТАСОВЕ и им сложи по 1 лепенка с знака на БМВ,аз така направих.Става перфектно и ми излезна 29 камачета
Редовия гражданин едва би различил оригинални от "афтъмаркет" () тасове, пък и едва ли ще ги забележи, ама подобна препоръка в ТОЗИ форум звучи направо като богохулство! С ръждясали железарки ше карам, ама азиятски боклуци не слагам за нищо на света!
Вече почвам да разбирам защо за тасове, които струват над 200 лв. ти предлагат скромната сума от 50 кинта за да ги отнесат
- явно е жест на щедрост и уважение към марката!
![]()
![]()
За 200 лв ще си зема джанти,закво са ми тасове
Говорати за ефтин вариант за зимата
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
При съвременните утвърдени европейски и японски автомобили понятието "еВтин" е неприложимо. Българите никога не са се славили като богата нация, като изключим до някъде периода на коравия златен лев в началото на миналия век. Ама пък и ни се иска да си возим дупетата на коли, които не можем да си позволим да поддържаме така, както се полага, защото се прави веднага сравнение с цените на частите на соц-колите. А натях каквато им е цената - такава им е и надежността.
Тасовете нямат ролята на двигателя или на ходовата чат, но оригиналните имат огромна разлика в качеството в сравнение със споменатите едносезонни алтернативи. И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.
Един не толкова глупав човек беше казал: Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща.
Тасовете нямат ролята на двигателя или на ходовата чат, но оригиналните имат огромна разлика в качеството в сравнение със споменатите едносезонни алтернативи. И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.
Един не толкова глупав човек беше казал: Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
pazokolarov написа: И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.
Мдам...заради факта, че в оригиналния таз на БМВ Е46 освен пластмаса има и огромно количество силикон, което ги прави еластични (трудно се спукват/чупят) и не позволява атмосферните условия да им влияят - слънце и температурни амплитуди (за разлика от ментаците, който започват буквално да се "ронят" след 1-2 зими.)
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
pazokolarov написа:Ама пък и ни се иска да си возим дупетата на коли, които не можем да си позволим да поддържаме така, както се полага, защото се прави веднага сравнение с цените на частите на соц-колите. А натях каквато им е цената - такава им е и надежността.
1 - "соц-колите" са в пъти по надеждни от нашите Е46.ци това всеки го знае!
2 - Не познавам нормален човек който да даде 200лв за някакви пластмаси дето могад да му задигнат на следващия ден. Както каза едн колега по добре някви алуминиеви джанти за зимата
3 -Алтернативите на оригиналните тасове не са чак толкова зле караме една от колите ни вече 3 година с такива за 18 лв комлекта не са се изронили или нещо подобно.
4 - В тази крадлива държава колите ни не заслужават да имат тасове и халогени

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2