Сваляне на парктроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: Сваляне на парктроник
VRPerformance написа:за тая датчици и без диагностика може да се види кой не работи,точно за 5 секунди ми става ясно кой е ''болния'',а дали е датчик или букса няма как да се каже без да се разглобява
точно.много добре казано.стига с тия диагностики,пари не ви ли взимат,че всеки втори праща на диагностика

ивайло81 написа:VRPerformance написа:за тая датчици и без диагностика може да се види кой не работи,точно за 5 секунди ми става ясно кой е ''болния'',а дали е датчик или букса няма как да се каже без да се разглобява
точно.много добре казано.стига с тия диагностики,пари не ви ли взимат,че всеки втори праща на диагностика
Всъщност не всеки взима пари за диагностика.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
stilko написа:ивайло81 написа:VRPerformance написа:за тая датчици и без диагностика може да се види кой не работи,точно за 5 секунди ми става ясно кой е ''болния'',а дали е датчик или букса няма как да се каже без да се разглобява
Всъщност не всеки взима пари за диагностика.
Повечето имаме и сами "центрим" нещата

- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
така.....вчера и аз се същисах, като установих че парктроника ми ту работи ту не работи. почистих отвън датчиците- нищо! като включа на задна се чува едно дълго изпищяване и после спира да пищи и не бачка. как се разбира кой датчик е повреден (без диагностика) и как се свалят тези датчици от фейслифт мтех броня....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
alexsch написа:така.....вчера и аз се същисах, като установих че парктроника ми ту работи ту не работи. почистих отвън датчиците- нищо! като включа на задна се чува едно дълго изпищяване и после спира да пищи и не бачка. как се разбира кой датчик е повреден (без диагностика) и как се свалят тези датчици от фейслифт мтех броня....
И при мен е така. Свалих и напръсках всяка букса с контактен спрей и пак не работи. Има ли бушон за парктроника и кой е той? Или къде във Варна ремонтират оригинални парктроници, че вече на 5 места ми казаха че не се занимавали с оригинални парктроници.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2