Интересно

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Интересно

Мнение от kopchev » 01 Окт 2008, 10:18

Не знам дали е за този форум, но ми звучеше готино и нямаше как да не го споделя :) Та случайно попаднах на т'ва :

защо така си харесвам бмв-то....!?!? и не само тва-всичките ми 5 бмв-та дето съм имал барабар с тва....!!!!
ми защото като тарикат съм опитвал някои варианти на коли - уж за по-евтинко ,уж за по-лесно ,уж за не нам си кво.....ми не става!!! колкото и опита да направих/добре ,че половината бяха със служебни коли/ и не се получава!!!
имал съм рено...!!мисля,че нема кво да говора повече...!! за 1,5г смених три пъти некви джаджи по окачването ,подпрех се на калника да си говоря с един приятел и той се сгъна и при скок в дупка се пукна предното стъкло....!! не ми се говори
имах опел-рекорд!яко добиче!гори като змей/2,3литра беше бенз/ ,ама сдаде скоростна кутия...!!
имах пасатор!! 4х4! а бе вози ,ма се нещо на му работи...!!я термостат,я некоя лампа,я не знам кво...!!! а па с тва 4х4 виеше като приклещен и се включваше като ,че ме удря некой отзад.
и най-накрая имам и мицубиши паджеро пинин!!! едно женско джипче за жената! моа си го носа в джоба! има си сички блокажи и екстри на големите джипове за 4х4-то. арчи като хамър! стигна до 26 градско! диагностика-катализатор! 1600лв!!! още една диагностика-помпа за високо налягане/нали е ГДИ-с директно впръскване/ ! опит за ремонт-нищо и половина от 26 слезе на 14 разход и няма достатъчно налягане! нова помпа-1700лв!!! просто красота!!! накладките са му колкото на Е60ката на цена!!! поддръжка и части-се едно карам 7ца!!! ебаси джипа!!!
и кат му дам газ се чуди да тръгне или да продължи да пасе тревица по пътя...!!! добре ,че го кара жената ,та не му дава жега!!!
просто каквото и друго да съм опитал не стаа и не стаа...!! викат ,че съм сектант!!! ми къв да съм!! ако бех направил катастрофата с Е30ката с реното щеха да ме изчегъртват некъде от ламарините....!!!
единствено бмв-тата ми са били - "а съм решил да тръгна на път и то дълъг-а съм тръгнал!!!" нема мерене на масло,нема "са ше стигнеме ли или ше праиме нещо на път!?!" как да не ги харесвам тия коли, ебаси!?!?!? за Е60ката помпа за съединител ми струваше 340лв!!! кво да говорим!! оригинална от дарукар!!! за мицуто-лагер за главина - 290лв!!! бах тоя лагер!!
в япония средната възраст на колите била 1,8 години!!! ми толко ше е като не могат повече...!!!
Е39ката ме вози 5г без да барна един болт по нея!! ма един-наете ли кво е - един не съм пипнал!!!
карах служебен мерц 190ка -чисто нов!!на 0км доде!! е ми убава кола беше,не се разваля често!! ма върви като умрело!!с 4 скорости през 92г некакси....!!! иначе здраво добиче-врътнах му 260хиляди...!!
та мисълта ми беше ,че след толкова години зад волана единствените коли ,в които като седна за пръв път и тръгна и само се чува: "уооооууу....!!!!" Е30ката-323ка ми идеше да се завара в нея и да не може никой да ме извади от там като ме качи продавача!!! нема такъв кеф!!! Е39ката-същата работа...!!са Е60ката-па така!!!
така че приказки от рода:"мани ги тия са сектанти" просто не ме бригат!!! да - такива сме!! ко да напрааа....!?!? 7цата ,която покарвам от време на време на шефа-новата е просто като подвижен хол и въпреки "умрелият" 3л дизел си върви като пушка и е прекрасна и не влиза в сервиз...!!! кви да сме!?!? ми сектанти сме,зарибени сме...!!!
за 24г зад волана съм се возил и карал почти всичко от мобиле.де!!! ми нищо не можа да ме грабне така...!!! както бмв...!!!

за това за тая "болест" лекуване няма!!!
п.с. в цялата история не включвам москвича осмак и 12ка -дефорсиран ,щото там вече говорим за други аспекти в човешката еволюция...!! то там вече не е : "имах кола...!!!" ,а "имах подвижен /не винаги/ макет за повишаване на познанията ми по двигателостроене,ремонтна дейност и поддръжка пред блока!!" и нали знаете ,че който е карал москвич го погребват прав!?!?! щото цел живот е лежал под мускала...!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Окт 2008, 10:24

Назад към E46