8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325
След дълъг и труден сезон е време за последното мероприятие за годината и като такова то трябва да бъде организирано по подобаващ начин -->> www.driftclubbulgaria.com
Програма за уикенда -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Meropr ... t-noem.htm
Информация, заявка, настаняване -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Zaqvki ... t-noem.htm
Схема на пистата -->> http://www.driftclubbulgaria.com/snimki ... Round5.JPG
В петък и събота свободните тренировки ще са на принципа на свободното каране, т.е. няма да има извикване по серии и каране по 8 минути. По серии ще се кара само по време на квалификациите - 7 автомобила в серия за 8 минути каране.
ВАЖНО: Допълнителна информация относно условията за спечелване на автомобила ще има до няколко дни
Програма за уикенда -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Meropr ... t-noem.htm
Информация, заявка, настаняване -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Zaqvki ... t-noem.htm
Схема на пистата -->> http://www.driftclubbulgaria.com/snimki ... Round5.JPG
В петък и събота свободните тренировки ще са на принципа на свободното каране, т.е. няма да има извикване по серии и каране по 8 минути. По серии ще се кара само по време на квалификациите - 7 автомобила в серия за 8 минути каране.
ВАЖНО: Допълнителна информация относно условията за спечелване на автомобила ще има до няколко дни

Re: 8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325
Ето и пълно инфо за големите награди, които ще се раздадат на това мероприятие и най-вече за колата -->> http://www.driftclubbulgaria.com/

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M

- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
JOGI написа:а ако няма 10к продадени билети?
Няма награда.

10 000 Х 5 = 50 000

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Каква е цената на 1 билет?
- Blondster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90' E30 335
GRINGO написа:JOGI написа:а ако няма 10к продадени билети?
Няма награда.![]()
10 000 Х 5 = 50 000
Бързи пари !

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Blondster написа:Бързи пари !
Най-обичам някой да се изказва неподготвено, но нали е характерно за нас българите да сме
най-голямите разбирачи по всички въпроси (като почнеш от футбол та стигнеш до политика).
Не искам да съм адвикат на никого, но само ще спомена че тазгодишния събор на БМВ клуба
ни излезна около 20 000 лева, като в тази сума са включени само и единствено преките
разходи. Говоря с конкретни числа защото всичко ми е минало през ръцете.
Като гледам програмата има доста неща които клуба изобщо не беше включил, та аз поне
силно се съмнявам към разходите като се добави и колата дали изобщо ще им излезнат
сметките на колегите ..... но както се казва това е тяхна задача и аз не им се бъркам.
Така, че "скъпи" Blondster, когато организираш дори едно подобно мероприятие съм сигурен,
че ще си на друго мнение ..... ама не знам дали това важи и за блондинките (ако си схванал).
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
rosen.kolarov написа:Blondster написа:Бързи пари !
Най-обичам някой да се изказва неподготвено, но нали е характерно за нас българите да сме
най-голямите разбирачи по всички въпроси (като почнеш от футбол та стигнеш до политика).
Не искам да съм адвикат на никого, но само ще спомена че тазгодишния събор на БМВ клуба
ни излезна около 20 000 лева, като в тази сума са включени само и единствено преките
Като гледам програмата има доста неща които клуба изобщо не беше включил, та аз поне
силно се съмнявам към разходите като се добави и колата дали изобщо ще им излезнат
сметките на колегите ..... но както се казва това е тяхна задача и аз не им се бъркам.
Така, че "скъпи" Blondster, когато организираш дори едно подобно мероприятие съм сигурен,
че ще си на друго мнение ..... ама не знам дали това важи и за блондинките (ако си схванал).
Дразнещото знаеш ли кое е?
Не че евентуално ще изкарат някъв лев момчетата,защото нямам представа какви са разходите, нека изкарат.
Дразни ме тва че навсякъде се изтъква "Награда БМВ 325" ,а не се казва че първо трябва да се продадат 10-те хиляди билета.
Още по дразнещо е че тия 10 00 билета никога няма да се продадат?

Уж сме си наши хора тука ся ще се ебаваме.
Тва може по телевизията да излизаш с тая реклама ама тука не варви.

GRINGO написа:rosen.kolarov написа:Blondster написа:Бързи пари !
Дразнещото знаеш ли кое е?
Не че евентуално ще изкарат някъв лев момчетата,защото нямам представа какви са разходите, нека изкарат.
Дразни ме тва че навсякъде се изтъква "Награда БМВ 325" ,а не се казва че първо трябва да се продадат 10-те хиляди билета.
Още по дразнещо е че тия 10 00 билета никога няма да се продадат?
Уж сме си наши хора тука ся ще се ебаваме.
Тва може по телевизията да излизаш с тая реклама ама тука не варви.
Ако исках да се ебавам с някой, щях в договор с много ситен шрифт да напиша за 10 000 билета

Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари

ПП: Имах готова още по-атрактивна награда за 20 000 билет, но съм сигурен, че дори и да се обяви, няма да се продадат толкова и затова я отказах, а наградата определено беше уникална

- GRINGO
- младши ентусиаст
-
Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно.
Точно затова се почувствах излъган сякаш от свой хора.
Ако съм засегнал някой се извинявам
Успех в начинанието.
нещо свястно.

Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари
Ако съм засегнал някой се извинявам

Успех в начинанието.

GRINGO написа:Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно.
Ако съм засегнал някой се извинявам![]()
Успех в начинанието.

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4