Днешната сбирка-такава не сме имали до сега.СНИМКИ!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Днешната сбирка-такава не сме имали до сега.СНИМКИ!!!

Мнение от moto » 04 Мар 2005, 20:13

Днешната сбирка беше ещо уникално.Най-яката сбирка до сега :!:
Тоя бяха дрифтове....то бяха донъти...,то бяха донъти назад....то беше чудо :D !
Искам да кажа че Иван(wazzz) е нечовек просто-Фичо(полското фиатче)с тва задно просто рулираше отвсякъде!иване не си човек просто!
Вичо-....също направи шоу от класа!Та даже и аз се пробвах с маздето-за съжаление с не голям успех :uups: ,но пък съм я карал веднъж!Ще видите на снимките само кза каква изрудщина става на въпрос :D 8) !
Като цяло се накефихме отвсякъде 8) !НОООООО.....докато се радвахме на хубавата вечер,а Иван пробваше Маздата...познайте кой се появи :lol: :evil: ---точно така Кукитеее- :censored: ни мероприятието,но поне Иван се отърва с конско!.....Познайте като си тръгнаха какво направиха.....Даааааааа и куките са хора,и те дрифтват :lol: ,нали така Вичо!
Моля Ичо да качи снимките....за съжаление не са перфектни,ноо следващия път ще се представиме подобаващо!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 04 Мар 2005, 22:17

Ето го и снимковия "материал" :) Картинките са под всякаква критика, ама като няма с какво да се снима..
:arrow: Ето тука: http://svinie.atspace.com/petuk/
или тука: http://bmwstats.hit.bg/petuk/

Наистина беше много яко, въпреки че нямаше нито една кола от любимата марка - стана голямо шоу !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 04 Мар 2005, 22:56

филм4ета има :?: :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 04 Мар 2005, 23:00

Няма за съжаление.. С клипчета щеше да се предаде по-добре емоцията, но всичко с което разполагахме беше един смотан мобилен телефон :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 05 Мар 2005, 16:27

За другия път ще взема и моя "апарат" и ще се представим мааалко по-добре :D !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Мар 2005, 19:23

добреде ама нещо много бмв та се сабрахте :mhihi: :mhihi: :winky: :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 05 Мар 2005, 21:34

Е чакай де...то повечето не сме "онлайн" дет вика Вичо :lol: .Има време.Важното е за какво се събираме,а не защо се събираме!Не мислиш ли :) :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Мар 2005, 22:38

И аз да се включа в темата... ;)

ти Ивчо пък ако мислиш, че има много БМВ-та във Враца си се объркал жестоко!!! :confused: :confused: :confused:

Наистина вечерта беше подобаващо добра и мисля, че направихме максимума който позволиха условията... нали момчета? :roll: За съжаление нашите татковци къде, че не искат да ни купят БМВ-та (къде, че нямат възможност)... Та в краен случей се веселим с каквото има, може да не е много, но е от сърце!

Ами искренно се съмнявам, че една голяма част от "шоферите" - рег. в форума, ще сътворят това което Иван успя да сътвори с Фи4о ;) , не е важно колко мощна ти е колата и каква е, а колко луТ си и колко добър, а наистина някой сред нас показаха умения макар, че сме МАЛКИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: , както и да е...

Аз така или иначе си мислех, че пускането на тема е лоша идея, по-добре да си трайкаме и да се наслаждаваме на това което правим... btw. честно казано неможе да се опише, само тези които бяха могат да предадат чувствата изпитани онази вечер от една ИСТИНСКА сбирка... Чист и неподправен ентусиазъм, това може би е най-точното описание! :)

:bowdown: пред всички които бяха в онази ЗВЕЗДНА вечер и допринесоха за невероятното преживяване!

п.с. колкото и епитети да използвам немога да опиша колко ми трепереха гащите от кеф онази вечер, че и след това :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Мар 2005, 23:37

moto написа:Е чакай де...то повечето не сме "онлайн" дет вика Вичо :lol: .Има време.Важното е за какво се събираме,а не защо се събираме!Не мислиш ли :) :?:

пошегувах се само :winky: ако ще и по наилони да сте важнотое да е весело нищо на земята неможе да замени хубявите спомени :yes:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Мар 2005, 23:39

[quote="vicho"]И аз да се включа в темата... ;)

За съжаление нашите татковци къде, че не искат да ни купят БМВ-та (къде, че нямат възможност)... Та в краен случей се веселим с каквото има, може да не е много, но е от сърце!

споко сило нямах предвид да ви обиждам нещо, а за моето бмв сам ба4кал сам и сам сам си го купил на мен бащами за 24 годни мие купил само един 4асовник и толкова си4ко което имам сие ли4но мое и сам си го заработил сам сами4ак :winky: ]
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от wazzz » 06 Мар 2005, 3:42

Вечерта беше повече от перфектна...просто нямаше какво повече да искаме. Имаше яко тръпка, качихме малко адреналин ... близка среща с органите на реда и такива ... всичко на 6 !

Вичо, благодаря ти за хубавите думи. Не си човек!
Не сме хора всички...

Другия път 2 x толкова емоция ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 06 Мар 2005, 9:55

Днеска пак е наваляло :mhihi: ...дано го държи до другата събота..или петък :lol: !
Дизел...ние не се засягаме бре спокойно :winky: :D !.Но до една година максимум ще има едно БМВ на сбирките ни 8) :lol: :) !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Мар 2005, 13:16

moto написа:Днеска пак е наваляло :mhihi: ...дано го държи до другата събота..или петък :lol: !
Дизел...ние не се засягаме бре спокойно :winky: :D !.Но до една година максимум ще има едно БМВ на сбирките ни 8) :lol: :) !

супееер земете намерете и една камера и снимаите би било страхотно ,апак за бмв когато тогава вси4ко с времето си забавляваите се и се пазете :)
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 06 Мар 2005, 18:34

и се пазете
ние само на широкото сме газари :mhihi: !
Към групата-дайте да се активираме и да се намерат някви камери,щото така не става с ГСМто на Ичо само.Аз със сигурност ще донеса моя фотоапарат...но клипчета немога да праа-така че дирете ей :D !

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 07 Мар 2005, 0:06

момци никой не ви го е писал юдо сега ама не мислите че е гадно да пускате по 10 теми за збирки на които сте 5 човека.
и за тия збирки можете да се разберете на лс-та.
може да сме приятели ама ако аз съм модератор на тоя форум ша забърша 90 и 10 процнта от темите ви.
ебаааааааго вие ни върнахте в трети клас
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия