За едно от момчетата от Гуцал/Долна Баня ! ! !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

За едно от момчетата от Гуцал/Долна Баня ! ! !

Мнение от Иво » 24 Яну 2009, 11:29

Става дума за Ангел, който го познава, преди няколко дни навърши 22. Подарих му там подарък и си празнувахме двамата. Силен характер е ама мизерства малко, работи в Кока Кола в Костинброд, живее в техните общежития в Люлин, които са прилични. Та аз му помагам с каквото мога, виждаме се, иначе е нормално човек да изперка сам в София. Даже съм му дал телефон с безплатни минути да си говорим като има нещо, аз съм в Банкя и ми е близо. Момчето е умно, сръчно и много будно, който го познава няма какво да му обяснявам. Та на въпроса: Дадох му да ползва един телевизор, че нямаше нищо в тая стая и той си взе ITV Partner като подписал обаче договор за 1 година по 16лв. на месец. Обаче моя стар телевизор няма скарт или чинчове, а само за антена. Та въпроса ми е някой има ли някакъв стар телевизор с чинчове, който не използва, а само събира прах както моя. Става въпрос за временно предостъпване аз съм гарант за това или поне някой да вземе да го изкупи този ITV Partner пакет да си го гледа и да търсим кабелна... Пакетът е от тези малките, уредчето е много малко, някаква нова версия е май. Така, че ако има желаещи да помогнат да заповядат :help: ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Яну 2009, 13:25

Има такива кабели или може да се направят аз едно време играех сегата с такъв на старата ми СОФИЯ ! Даже ако някой има кабел от нинтендо сега и тн да го дава

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 24 Яну 2009, 22:54

Здрасти колега значи аз имам друга идея понеже немога да помогна с телевизир неможе ли да съберем десетина човека по 10-15 лева и да вземем едно телевизорче за момчето.Предполагам че ще има желаещи да дадът пари. :yes:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 25 Яну 2009, 4:18

за 200 лева се зима прили4ен телевизор,както каза колегата преди мен мисля 4е няма да е трудно да се саберат ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 25 Яну 2009, 11:13

Приемника може да се върже с коаксиален кабел към тв-то. Или поне на булсатком приемниците имат и такъв изход. После си намираш сигнала търсеики го на някой канал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)))

Мнение от Димитър Димитров » 25 Яну 2009, 11:16

Има адаптери чинч към скарт струват около 10лв аз ползвам такъв и работи без проблем

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 25 Яну 2009, 12:35

deemov написа:Приемника може да се върже с коаксиален кабел към тв-то. Или поне на булсатком приемниците имат и такъв изход. После си намираш сигнала търсеики го на някой канал.

Извинявай, забравих че съм идиот. Описал съм го с подробности и никъде не съм писал за Булсатком, а за ITV Partner, при които е различно, дори говорих с техниците им.

Херо написа:Има адаптери чинч към скарт струват около 10лв аз ползвам такъв и работи без проблем

Страхотна идея, никога не бях чувал за такова нещо (забележи иронията). Чинч към скарт естествено, че има. Май никой не ми е прочел мнението.

П.П.

Събирането на пари става бавно повечето са само приказки, благодаря на изказалите се.
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 25 Яну 2009, 13:51

Иво пратих ти ЛС по темата !!!
Изображение

шПерко
Аватар