Седмични срещи в София, квартал Дружба

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Окт 2007, 0:15

Ш ма извинявате,че и тази вечер не дойдох,но се наложи да се правим на крадци със сони и съм се прибрал преди 30мин... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Окт 2007, 8:45

Абе къде отидохте всичките... Много тъпа работа с тия кукери... Кво се правеха неможах да разбера... Какъв им беше проблема на тъпаците... Аз тръгнах след другите ама нещо не чатнах на къде избягаха... :(

П.С. : Абе какво става на тая сбирка ве... Да не са продали всички БМВтата... Има супер много Лададжии и Голфаджии и всичко друго, но малко БМВта ... И само някви лади и жигули бръмчат....
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 17 Окт 2007, 9:09

///MapTo написа:Ш ма извинявате,че и тази вечер не дойдох,но се наложи да се правим на крадци със сони и съм се прибрал преди 30мин... :confused:

май трябваше да остана да покрада и аз сас вас :mhihi: :mhihi:
така и така нямаше как да отида до дружба
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 17 Окт 2007, 9:45

SaSo написа: ...

П.С. : Абе какво става на тая сбирка ве... Да не са продали всички БМВтата... Има супер много Лададжии и Голфаджии и всичко друго, но малко БМВта ... И само някви лади и жигули бръмчат....

Сбирката в Дружба не е официална сбирка на BMW Клуб България, а на група почитатели на BMW, решили да се събират допълнително във вторник вечер на бензиностанция OMV по най-различни причини. Официалната сбирка в София е всеки четвъртък на бензиностанция ЕКО на бул. България ;) Друг е въпросът, че мероприятието в Дружба е добило прилична популярност и привлича огромна тълпа хора с всякакви марки автомобили, които идват предимно за шоу. Това на полигона в момента е всичко друго, но не и клубна сбирка. В което няма лошо, но... за да не обидя някого, ще кажа, че е доста по-различно от една традиционна сбирка. Всеки може да дойде, да види и да си каже мнението. Иначе полицаите развалиха всичко и шоу снощи нямаше...
It's not who You are, it's who You know...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Окт 2007, 9:48

ааа имаше имаше... :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 17 Окт 2007, 10:06

Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

....

Мнение от bavareca_86 » 17 Окт 2007, 10:09

SaSo написа:Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост
редовни ше са колко пъти дойда се идат и те.ма снощи пропуснах а те не :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар

Re: ....

Мнение от SaSo » 17 Окт 2007, 10:12

bavareca_86 написа:
SaSo написа:Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост

Ми кво прайм тогава :roll: кофти рабутата :mhihi: :mhihi: Освен да се пускат с хлопелите и те да се плъзгат настрана :) с Ръчна :mhihi: :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Re: ....

Мнение от bavareca_86 » 17 Окт 2007, 10:14

SaSo написа:
bavareca_86 написа:

Ми кво прайм тогава :roll: кофти рабутата :mhihi: :mhihi: Освен да се пускат с хлопелите и те да се плъзгат настрана :) с Ръчна :mhihi: :mhihi:

питах ги нещат.немали тунджа :mhihi: :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 17 Окт 2007, 11:28

И ние снощи си мислехме да им кажеме като ще гледат само да се дръпнат на страни за да не пречат :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 17 Окт 2007, 11:45

Alexbmw написа:И ние снощи си мислехме да им кажеме като ще гледат само да се дръпнат на страни за да не пречат :mhihi: :mhihi:

и те кво казаха :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Re: ...

Мнение от logout » 17 Окт 2007, 14:30

bavareca_86 написа:
Alexbmw написа:И ние снощи си мислехме да им кажеме като ще гледат само да се дръпнат на страни за да не пречат :mhihi: :mhihi:

и те кво казаха :mhihi: :mhihi:

Слаба им беше телепатията и не ни доловиха мислите :mhihi:

П.П. По-късно може и да е имало нещо, аз се разкарах от там, когато една част от хората тръгнаха към Камбаните...
It's not who You are, it's who You know...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Окт 2007, 15:32

Аз след тия поредица от неприятни случки се върнах все пак да видя полигона, но нямаше никой. Жалко е, че ни развалиха кефа, но явно тази вечер имаше доста полицаи на пост (едните от които ги почерпих :roll: ), а и покрай изборите сега ще е още по-голяма лудница. Дразнят ме и тия селяци с ладите, москвичите, опелите, голфовете, абе всички случайни сеирджии, те почнаха да стават повече от нас, но какво да се прави. Вярно трябва да се замислим за друг ден и/или час или друго място, знам ли и аз.
logout иначе е прав според мен - това не е официална сбирка, а сбирка на доброволни начала - идваме хората в близост до дружба (и не само) да си направим кефа, официалната е на ЕКО. Надявам се не оронваме репутацията на клуба, но споко - ще ни приемат в другия клуб - "бмвпростаци.цоп" :mhihi:
BMW only!

Потребител
Аватар

'

Мнение от WHO_AM_I » 17 Окт 2007, 15:36

не съм изчезнал.карах след червената е36-ца до ч сфетофар ама след сфетофара хванах след бялото купе и си е...... м...... добре че пича спя и ми каза на каде да карам та някак си стигнах до камбаните ама там нямаше никой само тези със сивика и те ми казаха че са тръгнали към ОМВ бояна ама и там нямаше никой като отидох

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 17 Окт 2007, 18:30

Мене пък малко преди да отидем на Дару ме пуснаха за издирване кукерите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия