искате ли 2 ри сабор вав варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
ati написа:както едно време, а![]()
Нямам търпение:)
Извинявам се за офф-топика, който е чел историите ни със Спийдмастера, ще разбере какво се случва в сърцето ми при спомена за две малки акулки, обикалящи улиците
ми да ама тогава не беше джамбазин , са докато карам след тебе сигурно ше ми демонтираш кобилиците и после в продава ... чистак бърсак ... на примоция...

- Новини
-
ati написа:както едно време, а![]()
А ти бре катил .... Помниш ли Люлин Склад м ....Ся нанайси .... само аз останах. Дворовете на училищата са пусти и по тях вече няма следи от гума... пред кафетата няма паркирани по няколко бавареца със стикери... малолитражките свободно се разхождат по главните булеварди без да ги обезпокоява никой, а голфетките пак си повярваха, че са бързи...

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ms написа: ...
без да искаш да се заяждаш, вече се заяде

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
speedmaster написа:ati написа:както едно време, а![]()
Нямам търпение:)
Извинявам се за офф-топика, който е чел историите ни със Спийдмастера, ще разбере какво се случва в сърцето ми при спомена за две малки акулки, обикалящи улиците
ми да ама тогава не беше джамбазин , са докато карам след тебе сигурно ше ми демонтираш кобилиците и после в продава ... чистак бърсак ... на примоция...

времената се менят

!!Asen_X написа:ati написа:както едно време, а![]()
А ти бре катил .... Помниш ли Люлин Склад м ....Ся нанайси .... само аз останах. Дворовете на училищата са пусти и по тях вече няма следи от гума... пред кафетата няма паркирани по няколко бавареца със стикери... малолитражките свободно се разхождат по главните булеварди без да ги обезпокоява никой, а голфетките пак си повярваха, че са бързи...![]()
сега не става, откак станах специалист по демонтиране на гуми от джанти в движение нещо свършиха гумите

Сега седим и чакаме за нови гумета

Тия времена, освен че ги помня не са и отминали, просто временно хората си почиват

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BraZeN написа:....
Едва ли някой ще има против да се съберем тук, макар да е доста далеч за някои хора... Основният проблем засега си остава липсата на трасе за състезания

- ristakis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO
Абсолиутно съм съгласен сас вас че събора требва да е веднаж годишно иначе се загубва тръпката от очакването да доиде деня.Иначе много се кефя на текива ентусиазирани хора като вас СУПЕР СТЕ ВАРНА

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4