ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки
Бай Семо написа:Всичко с гумите, пушака и дивотията ли слагате под знаменател сбирка ?
Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища", четвърто написах всичко това за да разберете защо сбирките не се получават, а не да нападате Секретаря, защото момчето се опитва от нищо да направи нещо

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Колуега аз не нападам никой. Както казваш ти това мнение е лично и не задължава никого. По някога и аз нямам възможност да дойда на сбирките но когато мога идвам. Спецялно за Света Гора ми се видя доста налудничево поне за мен. Мото фест с подпийнали мъжаги
си беше пълна лудост
.... за мен лично.

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
YOKOHAMA написа:Бай Семо написа:Всичко с гумите, пушака и дивотията ли слагате под знаменател сбирка ?
Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колеги,чувствайте се поканени
viewtopic.php?f=3&t=257706&start=30
за сега мога да кажа,че ще имаме гости от сливен,варна,пловдив и стз.
ще се радвам ако и от вашата група има присъствие
viewtopic.php?f=3&t=257706&start=30
за сега мога да кажа,че ще имаме гости от сливен,варна,пловдив и стз.
ще се радвам ако и от вашата група има присъствие

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Cabrio
- Мечтае да кара: E30 3.0i М3
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
YOKOHAMA написа:Бай Семо написа:Всичко с гумите, пушака и дивотията ли слагате под знаменател сбирка ?
Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища", четвърто написах всичко това за да разберете защо сбирките не се получават, а не да нападате Секретаря, защото момчето се опитва от нищо да направи нещо, ама ня1ма как да стане.
колеги аз бях на ясно че ще стигнем до тука и както Роската ми каза така стана така че не се случва нищо не предвидено за това с адреналина и разнообразието съм съгласен с Росен и е прав за празните приказки и за еднообразието, а за света гора може да разсъждават "бай Семо" и колегата кадето няма от каде да си купи нищо за пиене колкото си искат когато оргнизирт нещо. във случая валеше за това нямаше никой аз бях там до 20:48ч и си тръгнах защото пак почна да въли ако си мислите че някой е длъжен да ви организира всичко да ви събре с безалкохолно във ръка няма кой , така че който иска да идва който не иска да не разсъждава за нещата каде и как да стават като не си е мръднал пръста за нищо . за гуми пушек прекъсвачи и т.н няам против даже ще очаствам роската е прав за всичко

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Здравейте колеги, малко съм ви на гости в Търново, обаче съм без колата колеги. Някой може ли да ме опъти как да стигна до сбирките ви и къде са те, че видях на първата страница пише едно, а по-нататък пише друго място, та ще съм благодарен на някой колега да каже къде точно и кога.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
колега всеки път на различно място се събираме тази неделя 10.07.11 от 21:00ч на Петрола, бензиностанцията е от дясната страна след разклона за КАТ посока Метро , или попитай за беляковско шоше ако не познаваш града той Петрола се вижда то друг Петрол няма в града, дано съм те ориентирал 

- syn4o
- Потребител
-
- Кара: bmw 1.8is
- Детайли за колата: ВТ9919ВК
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Във ваканция ли сте к'во стана със сбирките или всяко чудо за 3 дни?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Нещо сбирки 

- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
Колеги предлагам ретрола да е официално място на което да се събираме всяка неделя от 22:00ч колегите които имат време да заповядат но да пишат в форума за да се знае че ще се събираме , че няма да стане много не сме несериозни

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Последно,тази вечер ще има ли нещо 

- todor_8888
- Потребител
-
- Кара: бмв е36
- Мечтае да кара: м3 gts
Колеги искам да попитам дали някои мисли да ходи на феста на 4-6 септемвти на Приморско
Евентуално може да се организира нещо ако се съберат хора от Търново и околността.

- Edis123
- Потребител
-
- Кара: e36/e46/e65
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: 325ti
730d
Колегии здравеййтее май май нещо сте се отпуснали пак и гледам на секретаря взе да му писва
не се отпускайте че да не станем за смях на народа пак дивотии винаги е имало и ще има малко остана да се заварна и за при вас боляри .....

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
утре ще идвам към търново момчета, ако има сбирка някаква ми пишете или някакъв телефон ми дайте да се чуем утре