ПО ПОВОД 3-ти МАРТ???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
НЯма проблеми че си нов и никой не познаваш. Спираш колатра намираш един двама дето седят до някое БМВ и казваш: Здрасти аз съм еди кой си идвам за първи път и ме интересува дали тук се събират БМВ Ентусиастите. Повярвай ми много ще ти се зарадват всички
така че ЗАПОВЯДАЙ!!!

така че ЗАПОВЯДАЙ!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ПС- аз ще съм там 0887-91-21-05 - Ати.
Ако се притесняваш звънни ми като дойдеш и ще изляза.
Ако се притесняваш звънни ми като дойдеш и ще изляза.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ами ние с Chico утре кyм 10 и нещо ще сме на Еко. Ще сме със синьо пежо 406 или зелена Е36-ца. Ако няма никой, ще звъннем на Ati. Дано се съберем повечко.
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ.
СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ.
СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Е не се събрахме да отидем с колите до паметника но поне се запознахме с няколко колеги и вече спокойно ще идваме. Е ние с колегата Chico се изложихме като кифладжии като забравихме да си платим сметката
Извиняваме се на колегите който сме натоварили. Утре ще минем вечерта да се издължим.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Абе то пък един празник!!! Ко да празнуваме че дошли едни чужденци (които са били повече роби и от нас) и са ни освободили
Според мен националния ни празник трябва да е 6 Септември. Тогава сме направили нещо наистина велико и безпрецедентно за българската и световната история!!! Не че не трябва да празнуваме и днес де но аз винаги на 6.Сеп се чувставм много по-горд че съм българин!!!

SGV
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Тендер, има нещо правдоподобно в твоето изказване, в крайна сметка никой не праща войска само заюото му е дожаляло за някого.
Чико и Тано - не се притесняваите, оправихме нещата, макар аз да забравих за смс-а, който ми пратихте и се чудехме после защо е такава сметката
аз все пак отидох на паметника и почетох смъртта на войниците, защото напи, чужди хора са умрели в името на нещо, което е достойно з ауважение.
Видях, че и вие се бяхте екипирали много добре и съжалявам, че в днешните капиталистичекси условия повечето бяха на работа и не можахме да почетем празника и да направим един венец, който да оставим там.
В този ред на мисли, зашо да не открием събора строени пред колите си под звуците на националния химн
Чико и Тано - не се притесняваите, оправихме нещата, макар аз да забравих за смс-а, който ми пратихте и се чудехме после защо е такава сметката

аз все пак отидох на паметника и почетох смъртта на войниците, защото напи, чужди хора са умрели в името на нещо, което е достойно з ауважение.
Видях, че и вие се бяхте екипирали много добре и съжалявам, че в днешните капиталистичекси условия повечето бяха на работа и не можахме да почетем празника и да направим един венец, който да оставим там.
В този ред на мисли, зашо да не открием събора строени пред колите си под звуците на националния химн

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2