Време е за авто поход !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- PIMP_BOOSTER
- Потребител
-
аз съм за Ловеч ,ако го изберат отивам веднага ,за монтана мога да си помисля ,а за стара загора хапсурд!Предлагам да се проведе в Ловеч ,защото освен че си е готин града и ми е по-близко на мен се пада малко по централно от кадето и да го погледнеш от сички останали -Монтана е мн на Север ,Ст. Загора мн пък към другия край и така за едни е удобно за други не толкова а Ловеч ще е почти еднакво далече за всичко що иде от краищата на Бг .Това е моето мнение и ще се радвам ,ако се съобразите с него ! 

- pantata
- младши ентусиаст
-
Верно дайте да е по в центъра на България като се вика да нема пр**баниPIMP_BOOSTER написа:аз съм за Ловеч ,ако го изберат отивам веднага ,за монтана мога да си помисля ,а за стара загора хапсурд!Предлагам да се проведе в Ловеч ,защото освен че си е готин града и ми е по-близко на мен се пада малко по централно от кадето и да го погледнеш от сички останали -Монтана е мн на Север ,Ст. Загора мн пък към другия край и така за едни е удобно за други не толкова а Ловеч ще е почти еднакво далече за всичко що иде от краищата на Бг .Това е моето мнение и ще се радвам ,ако се съобразите с него !

Монтана (Вършец!) и освен всичко друго, защото в Северозападна България не е правено нищо (предполагам) много отдавна. Дължим и на хората от този край малко уважение, нали?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
а защо не през стара загора за шипка?
смятам че до монтана ще пътувате само софианци,докато другите два маршрута са дето се вика интернационални
смятам че до монтана ще пътувате само софианци,докато другите два маршрута са дето се вика интернационални

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Monkey написа:Айде в Монтана кога тръгваме? Жорка приключвай с анкета и да тръгваме![]()
аз ще съм ви гид защото тоя пуст петрохан го знам на изуст. па и помещенията, където може да се употреби онова лошото питие, в монтанско не са лоши.
Ай де де , срещаме веднага

а междо другото нали това е авто поход, сега до Монтана, другия месец до Стара загора и тн. Няма защо да се караме важното е да става купон. Венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида
Последна промяна Monkey на 19 Юни 2006, 20:52, променена общо 1 път
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Monkey написа:а междо другото нали това е авто поход, сега до монтана, другия месец до Стара загора и тн няма за няма защо да се караме важното е да става купон. венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида

Георги Пенчев
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Свиркайте ако ще е в Монтана, на 70 км е от Бяла Слатина!
Можем да се вдигнем една групичка от тук!

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Penchev написа:Monkey написа:а междо другото нали това е авто поход, сега до монтана, другия месец до Стара загора и тн няма за няма защо да се караме важното е да става купон. венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида
Владо
![]()
![]()
Георги Пенчев
За коя дата ще говорим, защото изглежда вече имаме победител.А и ще е добре всеки да си направи сметката в аванс

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, с гласуването вече всичко е приключило
Дайте да се разбираме нещо за конкретна дата вече
Монтана ни зове
Надявам се да се включат още веднъж толкова много хора за определянето на датата за да можем да се разберем конкретно и за да могат да се включат още групи от други области на страната
Които от вас са пътували за събор в колона ,знаят за какво преживяване става дума
Моля ви за активност
Георги Пенчев

Дайте да се разбираме нещо за конкретна дата вече

Монтана ни зове

Надявам се да се включат още веднъж толкова много хора за определянето на датата за да можем да се разберем конкретно и за да могат да се включат още групи от други области на страната

Които от вас са пътували за събор в колона ,знаят за какво преживяване става дума

Моля ви за активност

Георги Пенчев
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4