Клетвата на Ати!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 21 Окт 2005, 15:49

Още когато разбрах, че ще е на 11 ми хрумна, че ще е супер, ако се събереме повече хора. Аз така и така имам път в петък към Търново и първата ми мисъл беше да го съчетая. Радвам се, че има и други навитаци :clap: :clap: :clap:
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Окт 2005, 21:20

Ей изродии , тука колко хора се кълняха в ъва и онова , ма като гледам 10-ина човека с 2-3 коли ша сме. Ма то напрао да разпускаме форума ве , чак не ми се верва за Ати колко хора са готови да прежалят един петък 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Окт 2005, 21:43

Ако има едно свободно място, пускам отпуска и идвам, да видя Ати как я кара там... :D Тамън си мислех да питам някого на ЛС, има ли новини, кога е клетвата и прочие.
Да караш Peugeot е страст!

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 25 Окт 2005, 7:21

и аз си взех отпуска тая седмица за да съм фрее,така че бройте и е28-цата с летните задни гуми :)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Окт 2005, 9:58

Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствам ;) Ще събориме града :mhihi:
И на мен проблема не са ми километрите :mhihi: Отивам за 20 лв каране с 200 км/час :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Окт 2005, 17:33

аз се падам на ба4кане но ще видя дали немога да се освободя но не обещавам и горе долу колко 4аса е тва сутринта ????
ИзображениеИзображение
Изображение

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 25 Окт 2005, 21:14

90% и една Е34-ка от Пловдив :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Окт 2005, 21:26

Дилян Пенчев написа:Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствам ;) Ще събориме града :mhihi:
И на мен проблема не са ми километрите :mhihi: Отивам за 20 лв каране с 200 км/час :mhihi:

ми аз мислех да се присъдиня направо тогава, ама Пенчев ме работи... 200 немога да поддържам, виж - 160 с дизела, макар и на зор... там сме! Бройте -100%-

Сива Врачанска Мазда! :winky:

просто неможем да пропуснем!

Бате Кире - ще се сберем повече хора. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Окт 2005, 23:12

vicho написа:
Дилян Пенчев написа:Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствам ;) Ще събориме града :mhihi:

ми аз мислех да се присъдиня направо тогава, ама Пенчев ме работи... 200 немога да поддържам, виж - 160 с дизела, макар и на зор... там сме! Бройте -100%-

Сива Врачанска Мазда! :winky:

просто неможем да пропуснем!

Бате Кире - ще се сберем повече хора. ;)

споко ще ви бутам и двамата от заде игра4ка сте ми :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Окт 2005, 23:42

dizelboy написа:...споко ще ви бутам и двамата от заде игра4ка сте ми :mhihi: :mhihi:

Не ме карай да свалям газта и да ти праим ластик до 240 км/ч :mhihi: :lol: :winky: :twisted:
Ти знаеш... те М20-ките са лошо особенно като са с духалки разни :winky:

Май ще ми се усмихне и на мен щастието и няма да трябва да правя врътки за да дойда на 11... в петък ще имам ясен резултат!

Асене а ти кога мислиш да се тръгва? Знаеш ли Ати в коя рота и кой взвод е и някви такива подробности? Имай в предвид и това колко войници има там и колко хора ще пътуват за тая клетва натам... по магистралата предполагам че няма да е проблем да ги минаваме всичките ама след Ябланица ще е като на състезание :mhihi:

П.С. СМС от Ати: Поздрави от казармата, скучно е и условията не са най-добрите, но се живее. Имаме огромен, перфектен за въртене и дори за дрифтинг плац... чудя се дали ще дадат :)
Само за тая клетва живея, толкова се радвам че ще дойдете!!!

П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно ;) :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Окт 2005, 0:11

и да си носите резевни гуми и съединители :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Окт 2005, 6:37

Дилян Пенчев написа:П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно ;) :idea:

Само си помислете как ще се почувства момчето - да види познати и непознати хора, дошли само за него... :shock: :shock: :shock:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 26 Окт 2005, 8:21

Дилян Пенчев написа:
П.С. СМС от Ати: Поздрави от казармата, скучно е и условията не са най-добрите, но се живее. Имаме огромен, перфектен за въртене и дори за дрифтинг плац... чудя се дали ще дадат :)

П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно ;) :idea:

то на тоя плац малък самолет
може да кацне ти за дрифтове
ми говориш!!!
и на мен ще ми бъде много приятно
да присъствам!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Окт 2005, 18:45

bawareca
Кире, не бързай с изводите .... повечето хора изчакват да разберат дали и как ще могат да се освободят за тогава и затова не пишат ;) Уверен съм, че ще се съберем голяма глутница :D

Диляне за самото пътуване ...
Още не съм сигурен за часа но ще е май 10 или 11 часа. Като сме сигурни за часа ще решим и в колко ще тръгнем както и резерва от време, който ще си оставим. За другите подробности ...един приятел вече му ходи на свиждане там и знае мястото и всичко необходимо. Или той ще ни води или ще ми обясни с точност всичко. Също така Любо Ексайтъра спомена, че един негов приятел е служил там така че ще имаме и от още едно място инфо. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 26 Окт 2005, 20:01

Мен програмата ме интересува...За колко време ще се ходи,какъв е плана?Отиване рано сутринта и връщане вечерта,всичко за 1 ден?Или?Много ми е стеснено свободното време за това питам :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия