Посещение на дома в Долна баня - 30.11.08 (неделя) 10:00ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Reportera написа:айде бе хора никаква активност....хайде да отидем при децатаНека да има хора който ги познават....все пак отбора май никои не е ходил
до колкото разбрах Мартин (дизлето) ще идва,а той е бил и преди. Аз съм под въпрос, че счупих шпера на щайгата и ще имам малко работа по него. Иначе ако се освободя за неделя сигурно с Мартин ще дойда

Tux0 Ca !

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Аз съм там 100 % , ще доведа и Дизелара и още едно момче.... 10.00 на Лукойла ! дано да падне поне малко снежец

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Любо Ексайтъра ми звъна преди няколко часа, но едва сега успях да седна на компютър. Та според него най-добре ще бъде да се отложи срещата, понеже извънградско било ад, карал от не знам си кво време само на първа се влачил и т.н. 

Tux0 Ca !

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз лично утре не тръгвам натам за нищо на света! Пътувах 100 часа от Пазарджик до София. Щяха да ме ударят около 20 пъти. Турски тирове са запушили платната на магистралата и в двете посоки, а шофьорите си се разхождат между камионите и си говорят все едно са на паркинг. Пътят е като стъкло. Видях два снегорина - единият аварирал в крайна лява лента на магистралата и запушващ движението и един друг който просто си се возеше с вдигната кофа. Колоните и в двете посоки бяха километрични, а при всяко спиране (през около 10 метра) тръгването беше доста трудно дори и със зимни гуми и на втора. Ето ви няколко снимки направени в движение да видите горе-долу за какво става въпрос

ми хубаво щом не става за път да го отложим за другата неделя.Но това ще зависи от времето понеже ние май имаме мач тогава.Сега не работи саита на лигата и немога да проверя на 100%
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
И аз съм за отлагане
Няма смисъл да си загубим цялата Неделя в път
и да да направим някоя беля по пътищата
При първият удобен момент ще организираме ново ходене

Няма смисъл да си загубим цялата Неделя в път
и да да направим някоя беля по пътищата

При първият удобен момент ще организираме ново ходене

долен хранител

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
Въпреки кофти времето аз съм там... ! Все пак сме обещали на децата...... който ще идва 10.00 на ЛУКОЙЛ
П.П пътя до долна баня не е 1.... (по магистралата....)
П.П пътя до долна баня не е 1.... (по магистралата....)

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
Reportera написа:аз нямам нищо против да отида,но идеята е да дойдем повече хора.Ако решите да отидем аз съм готов.
ами ние сме 3ма сигурни и още един който 99% е сигурен че ще дойде.... надявам се и ти да дойдеш пък който иска друг да идва ..... аз съм поел ангажимента към повечето в долна баня и съм обещал че ще отида... такаче дори и сам аз съм там

п.п ако все пак някой реши, че ще идва 10.00 ще сме на лукойл-а, в случай че някой ще закъснее или изникне нещо 0886 234 714 - Мартин...

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Хмм ако е толкова лошо положението какъв е смисълът да се отиде - нали идеята е да се зарадват децата, а не да се борим с природата?! Вярвам, че ще ни разберат...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
Времето беше идеално.... по магистралата засякохме 5-6 автомобила... пътя беше сух и всичко беше ОК...В дома бяха и още няколко човека от НСА и ходихме на стадиона да "спортуваме". На връщане минахме през боровец да покараме малко, събрахме една мантинела(без поражения разбирасе) и беше супер добре.. като цяло, който е имал възможност да дойде и не е дошъл може само да съжалява... надявам се другата седмица да се организираме наистина малко повече хора и да отидем да се позабавляваме с децата !

и аз се надявам понеже другата неделя за сега не го дават да вали сняг.Хайде от сега да започнем с организацията???
НЕДЕЛЯ 30.11.08 10:00 ЛУКОЙЛ СЛЕД КАРАУЛКАТА

НЕДЕЛЯ 30.11.08 10:00 ЛУКОЙЛ СЛЕД КАРАУЛКАТА

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3