сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
Хей Честита Баба Марта
и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени

º¤º¤º¤º™ ∑vε®γЋϊņğ ĩş PöşŞϊb£ė ™º¤º¤º¤º
Хей Честита Баба Марта
и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени

º¤º¤º¤º™ ∑vε®γЋϊņğ ĩş PöşŞϊb£ė ™º¤º¤º¤º
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Ехе, колеги, Шушу вече порасна
Да си жива и здрава, миличка. Много здраве, щастие, красота няма да ти пожелавам, защото ти си я имаш
и Честита Баба Марта от/на всички 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
YAVOR-BMW написа:Колеги,съжалявам,че не съм в България да ги разпорим смешниците но след месец съм на линия и ги мятамеКраси да не скромничи,че неговото бяга повече от мойто
Лека,успех на всички
Стискам палци и пишете как се представяте
БМВ-ЗАВИНАГИ
![]()
![]()
Недей да съжаляваш, че не си тука. Като дойдеш ще видиш как е ;]
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
ShuShu® написа:Хей Честита Баба Мартаи имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени
![]()
![]()
![]()
Искам и аз да дойда , може ли

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
DK krasi написа:Mr.President кой както си го направи
Адаш така си е. Събота на Чернево ли ще сте се ходи или някой ще измисли нещо друго ? Тоя път може да дойда да се съберем повече, че като гледам предния път на лука много малко бими бяхме.
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
Дон Ицо чувствай се поканен!!!
!между другото дайте да се разберем кога ще се ходи,заедно ли ще тръгваме в колона или две 

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Калъфа
- Потребител
-
- Кара: E36 1.8i
- Детайли за колата: комби
Ейййй МОРМОТ!!!!!!!!!!!!! чччччччччшшшшшшшшшшшш!!!!!!! Правя ти за първи и последе път забележка....Ице.Ицомби.... ади молята като сагаш там отдолу готините парчета да им слагаш и по един линк,4е на нас простосмъртните ни е мноооооо трудно да ги търсим....ади опъвам два пушака че да неса ядосвам.Довечера и аз съм на магистралатаIcco® написа:ShuShu® написа:Хей Честита Баба Мартаи имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени
![]()
![]()
![]()
Искам и аз да дойда , може ли![]()
![]()
![]()