За сините лампи, полицията и българската реалност...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

За сините лампи, полицията и българската реалност...

Мнение от BFM » 15 Окт 2007, 14:45

Снощи около 22ч ми се случи следното нещо : карам по бул.Хр.Ботев, от Сливница към пл.Македония, на кръстовището със Стамболийски намалявам на червен сигнал в дясната лента. Сигналът междувременно се сменя и аз продължавам, като изпреварвам 3-4 коли от лявата ми страна, които чакат на същия светофар. Виждам, че пред мен има спрял полицейски автомобил, включвам си левия мигач и едва съм започнал да се престроявам (не засичам никого), когато някакъв джип, примигващ в синьо-червено (без звукова сигнализация, без буркан, просто със светлинки по предната броня), който се движи по трмвайната линия, пресича лявото платно и започва ме избутва към тротоара. Подпирам се на клаксона и спирам, защото почти ми се е качил на капака. Тогава тоя с джипа се върна в лявата лента и си продължи. Всичко това се случва на 10м от полицаите, които са свидетели на цялата ситуация. Излизам от колата псувайки и ги питам : "Що не го спряхте тоя?", а те : "Ти не ни давай акъл как да си вършим работата, ами заминавай!"
И ква е поуката от цялата история... Плащаш данъци, за да те урвляват идиоти, да те пазят страхливци, а аз , понеже карам е36 трябва да се пазя от разни съмнителни типове с лъскави джипове, зашото за тях аз съм някой "прошляк" с 15 годишен таралясник. След това вече не сме били мутренска държава... Същите сме си, просто сменихме мутрите с охранени политици. Дори, като се замислям, сигурно съм имал късмет, че все пак имаше полицаи и мястото е оживено... Е...л съм го, утре си кипувам пистолет :bang: :maad:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 15 Окт 2007, 17:05

:yes: :yes: :yes:
п.п. Не ти трябва пистолет - ако гръмнеш някой, който е шефа на боса /пък и дори да не е/ не се знае дали пак тебе няма да изкарат виновен, дори и да не си --> няма изход... :roll:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 15 Окт 2007, 18:30

KIARA_G написа::yes: :yes: :yes:
п.п. Не ти трябва пистолет - ако гръмнеш някой, който е шефа на боса /пък и дори да не е/ не се знае дали пак тебе няма да изкарат виновен, дори и да не си --> няма изход... :roll:

Точно така,даже ще си навлечеш повече проблеми! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36/e39
Мечтае да кара: през просото

Мнение от zodiak » 15 Окт 2007, 18:31

seven-eight написа:...

Точно така,даже ще си навлечеш повече проблеми! ;)

И ще го лежиш като за човек. нема файда.
Чрез светло пиво, към светло бъдеще

младши ентусиаст
Аватар

Re: За сините лампи, полицията и българската реалност...

Мнение от Impasse » 15 Окт 2007, 18:36

BFM написа:Снощи около 22ч ми се случи следното нещо : карам по бул.Хр.Ботев, от Сливница към пл.Македония, на кръстовището със Стамболийски намалявам на червен сигнал в дясната лента. Сигналът междувременно се сменя и аз продължавам, като изпреварвам 3-4 коли от лявата ми страна, които чакат на същия светофар. Виждам, че пред мен има спрял полицейски автомобил, включвам си левия мигач и едва съм започнал да се престроявам (не засичам никого), когато някакъв джип, примигващ в синьо-червено (без звукова сигнализация, без буркан, просто със светлинки по предната броня), който се движи по трмвайната линия, пресича лявото платно и започва ме избутва към тротоара. Подпирам се на клаксона и спирам, защото почти ми се е качил на капака. Тогава тоя с джипа се върна в лявата лента и си продължи. Всичко това се случва на 10м от полицаите, които са свидетели на цялата ситуация. Излизам от колата псувайки и ги питам : "Що не го спряхте тоя?", а те : "Ти не ни давай акъл как да си вършим работата, ами заминавай!"
И ква е поуката от цялата история... Плащаш данъци, за да те урвляват идиоти, да те пазят страхливци, а аз , понеже карам е36 трябва да се пазя от разни съмнителни типове с лъскави джипове, зашото за тях аз съм някой "прошляк" с 15 годишен таралясник. След това вече не сме били мутренска държава... Същите сме си, просто сменихме мутрите с охранени политици. Дори, като се замислям, сигурно съм имал късмет, че все пак имаше полицаи и мястото е оживено... Е...л съм го, утре си кипувам пистолет :bang: :maad:

Че какво очакваш как бат Бойко Мутренски е кмет :banghead: То тва положение не е само в София ,де... :help:
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 15 Окт 2007, 20:20

местиш си го в другият крачол и си търси удоволствието от шофирането на БМВ 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Окт 2007, 22:29

не се коси пич нема да се оправим
като каза за полицаите и аз преди неколко вечери се прибирам по тъмното през ноща и нали тея са гъзари кукерите кухи карат бавно настигам ги и си ги минавам и в следващия момент тоя ми праска дългите .. а то ко било халогените ми ги заслепяват като ги настигах .. и аз помислих 2 секунди .. прас фаровете за мъгла (вързал съм и 2та дано доста съм ги облъчил) и си продължих ... и само чаках да пуснат сирената и да се подгоним :mhihi: :mhihi: :mhihi:
гръч за гюбретата :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Bmw 325 E36 » 15 Окт 2007, 22:56

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Е36 въобще не са трошляци,а са доста по добри и здрави от разни туарези,кю 7 и нз си кви

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 15 Окт 2007, 23:37

Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Е36 въобще не са трошляци,а са доста по добри и здрави от разни туарези,кю 7 и нз си кви

ебем та в сектанта хаха
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 16 Окт 2007, 0:56

Zapa написа:местиш си го в другият крачол и си търси удоволствието от шофирането на БМВ 8)

:twisted: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Окт 2007, 8:24

другия вариант е да си сложите фарове отзад за да храните педалите дето много помпат къси дълги :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
има вариант е просто да светнете на някой които ви дразни със светкавицата на фотоапарат - много е стряскащо, може да се обърне в канафката
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Окт 2007, 18:14

Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Това какво общо има с темата само не разбрах?!?! :shock: Тия гъби ще ви уморят .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 16 Ное 2007, 15:04

бате на нас ше ни праснак акт ,а на тия с джипа ше им направат свирка,така че жеста за тях ми е един :1:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: За сините лампи, полицията и българската реалност...

Мнение от Mollov » 16 Ное 2007, 15:45

Impasse написа:Че какво очакваш как бат Бойко Мутренски е кмет :banghead: То тва положение не е само в София ,де... :help:

Да де, щото той ги е накарал така и ако някой друг беше кмет щеше да е по-различно :roll: Ае не говорете, когато хич не ви е ясно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 17:01

Кофти работа винаги е така - ако си рекетьор,побойник ....... и имаш влиятелен шеф никой не те забелязва.Обаче ако си малък и плащаш данъци ставаш проблемен.Затва евала на Zara - джиткай си Бумата и гледай да не се впрягаш :) :)

Следваща

Назад към Страхотни истории