да си излея мъката

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

да си излея мъката

Мнение от magareto_yori » 19 Ное 2006, 22:19

Първо здравеите на всички :)
Знам че тука ще ме разберете и за това поствам темата именно тук.
Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемал :!: навсичко отгоре и тои не спираше да мръка как искал бмв и как щял да се радва ако можело само да подкара едно такова...
днес разбрах че е съгрешил и дори без да ми сподели си бил поръчал да му докарат колата с поничките отпред-А4 1.8Т.
аз от своя страна му заявих да не ми се обажда докато не се извини първо на себе си,после на мен за психическите вреди,които ми причини :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 19 Ное 2006, 22:23

:help: :kuku:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Ное 2006, 22:30

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: В начлаото като прочетох първите редове викам тоз му зел жената :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 19 Ное 2006, 22:33

де да беше жената :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Ное 2006, 22:35

не е узрял още твоя човек му се живее не с колата а с жената
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: да си излея мъката

Мнение от G-force » 19 Ное 2006, 22:40

magareto_yori написа:Първо здравеите на всички :)
Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемал :!: навсичко отгоре и тои не спираше да мръка как искал бмв и как щял да се радва ако можело само да подкара едно такова...
днес разбрах че е съгрешил и дори без да ми сподели си бил поръчал да му докарат колата с поничките отпред-А4 1.8Т.
аз от своя страна му заявих да не ми се обажда докато не се извини първо на себе си,после на мен за психическите вреди,които ми причини :evil:

Приятел не е всеки с които се разбираш добре... ако се скараш с даден човек и разбереш, че си готов да приемеш недостатъците му, защото го чувстваш близък, тогава можеш да му кажеш приятел. А това си е преходно ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Ное 2006, 22:50

:wtf: Бате, кажи ми как може точно затова да се скараш с най-добрия ти приятел бе лелелеле... Колко мъка има по тоя свят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Май очакваше да кажем, ти си наистина запален фен на марката а??? :?: :roll:
Е*и му майката...Как може за това да напишеш тема в страхотни истории. :roll:

Също да ти кажа, че това че кара Ауди не значи, че това ще кара до края на живота си и че не е фен на марката. Също така не е длъжен да се извинява на който и да е за каквото и да е.

На вкус и цвят приятели няма... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 19 Ное 2006, 22:52

Ебаси глупостите. Ходи да подсмърчаш на друго място. Ако всички си взимаха БМВ, нямаше да си пишем тука.
А и човека си е направил неговия избор, ти другия път и жена ли ще му избереш по твой вкус?
Наводняването на БМВ-собствениците е по-лошо от хлебарките, това само ще кажа. По много причини, а една от тях е бавното съзряване.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 19 Ное 2006, 22:52

ама човека ми е като брат.познавам го от както се помня.яд ме е че е действал без да каже и дума.иначе знам че е преходно-сам ще се осъзнае след няколко месеца ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 19 Ное 2006, 23:22

леле тесногърдието е страшно нещо....
какво остава за нахалството :help:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: да си излея мъката

Мнение от Dimo » 19 Ное 2006, 23:41

magareto_yori написа:Първо здравеите на всички :)
Та накратко:

Аз те подкрепям и разбирам напълно, ако мога да помогана с нещо за промиване на мозъци съм насреща!!!
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Ное 2006, 0:35

Колко мъка има по света,не е истина... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 20 Ное 2006, 0:36

Хихихихихи и аз така едно от BMW _тата дето си го поръчах никой не знаеше за него чак като дойде разбраха всички :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Готина изненада само дето твоя приятел те е изненадал малко по-различно ;) И недей да убеждаваш никой какво да си купува. Нека той сам се убеди какво печели и какво губи от дадена покупка.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 20 Ное 2006, 0:38

Аз се замислям ти що за приятел си да се разсърдиш на човек "който ти е като брат" за такова нещо....

кво остава да се случи нещо по-сериозно....

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Ное 2006, 1:00

Може би магарето йори се е изразило по метафорично :mhihi: Ако хората се караха за такива неща, то аз не трябваше да говоря със себе си, където карам Форд сега, вайпъра също да речем кара форд, ати се подвизаваше с голф2 :mhihi: ;)
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории