Фарфалаци
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Фарфалаци
Аз сам един 16 годишен фарфалак които мечтае след 2 години да обикаля по съборите с вас. Чесно да си кажа мисля за коли от доста доста време. Сега се задоволявам само с гледане и трупане на опит. Много биха казали "аре кат са праиш на толкова фен що не караш". Ами лесно е да са каже ама в моя случаи трудно за изпълнение . В гаража има едно сладурче Е 30 което ме чака .Само че никой не го дава да го изваждам
а и 6 месеца баща ми не е наблизо и се задоволявам само с някое друго припалване . А когато е тука поне ми го дава но не и да го карам с повече от 70
.Защо ви казвам всичко това ? Ами защото можеби и вие сте били като мене и искам да ми дадете някои друг савет как да смекча чакането до така важната КНИГА (книжка).

Последна промяна stefan_sk на 07 Юли 2006, 17:32, променена общо 1 път
старт - финал, не е ли това животът?
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
Re: Фарфалаци
Ами как... с момичета
При мен поне стана
. Шегата на страна.. Просто не му отдавай чак токова голямо значение. Тези 2 години за добро или лошо ще изминат за теб адски бързо и след време ще искаш да се върнат, но това е една друга тема...
Съвета ми е да си чакаш спокойно.. Книжка ще вземеш, но до тогава по - добре не експериментирай с е30-ската много много, защото за шофьор с малък или никакъв опит БМВ едва ли е най - подходящия автомобил
Всичко с времето си.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Картинг?
На село с жигата/трабаня или москвето?
Полигони бол?
Винаги има шанс да се качиш да покараш някой друг километър, ако имаш чак такова голямо желание...
Иначе няма как!
Полигони бол?
Винаги има шанс да се качиш да покараш някой друг километър, ако имаш чак такова голямо желание...
Иначе няма как!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Картинг?
Полигони бол?
Иначе няма как!
Не винаги има шанс, преди 3 години баща ми даде за пръв път да карам ... и после ми каза че докато не си изкарам книжка и не си купя кола няма да ми дава неговата да я пипам

А сега поне ми го дава но не и да го карам с повече от 70
Баща ти като види че си се понаучил ще ти даде и с повече

то и аз разбрах че не трябва да бързам когато за малко да прескоча един форд

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
и аз съм фърфалак и карам околу блока само.И на полигон.На село е най-яко с жифата на дето ама за малко да се отпишем от света с нея.
ПРИЗОВАВАМ ТЕ АКО ЩЕ ПРАВИШ ГЛУПОСТИ ДА СИ САМ И ТАМ КЪДЕТО НЯМА ХОРА.ТОВА Е ПРАВИЛО.И НАЙ-ДОБРЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ ПРОСТОТИИ
ПРИЗОВАВАМ ТЕ АКО ЩЕ ПРАВИШ ГЛУПОСТИ ДА СИ САМ И ТАМ КЪДЕТО НЯМА ХОРА.ТОВА Е ПРАВИЛО.И НАЙ-ДОБРЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ ПРОСТОТИИ

ТДС - Турбо Див Селянин
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е хубаво де ,като го няма бащати кой ти забранява да караш?
Взимаш ключовете изкарваш я от гаража и се возиш по махалата.
кво толкова трудно има?
Сега веднага ще ме нахранят че ти давам лоши съвети
Ама кво да правя,като аз самия карам от 14 годишен
на 16 си имах моя кола москвич 408и и със него зареждах лавката с банички...и много други неща,що пара съм дал на полицаите само аз си знам
и колко наказания съм отнесъл.
Глупусти много сме правили всички не че трябва да се гордееме с тях!
Книжката си я изкарах още когато бях на 16 изпита го взех когато станах на 17 и после се утрепах от чакане
Взимаш ключовете изкарваш я от гаража и се возиш по махалата.
кво толкова трудно има?
Сега веднага ще ме нахранят че ти давам лоши съвети

Ама кво да правя,като аз самия карам от 14 годишен

на 16 си имах моя кола москвич 408и и със него зареждах лавката с банички...и много други неща,що пара съм дал на полицаите само аз си знам

Глупусти много сме правили всички не че трябва да се гордееме с тях!
Книжката си я изкарах още когато бях на 16 изпита го взех когато станах на 17 и после се утрепах от чакане

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми аз тогава се записах щото това беше единствения начин да карам на спокойствие по центъра
Абе на който му се кара намира начин.
Са да не ви разправям как трима мои комшии си купиха една ЗАЗ-ка на партия пак по това време връстници сме
И пак с тази същата ЗАЗ-ка как се прави дрифт на згурията зад стадион "Септември" щях да се метна у владайската за малко

Абе на който му се кара намира начин.
Са да не ви разправям как трима мои комшии си купиха една ЗАЗ-ка на партия пак по това време връстници сме

И пак с тази същата ЗАЗ-ка как се прави дрифт на згурията зад стадион "Септември" щях да се метна у владайската за малко

11 мнения
• Страница 1 от 1