Един прекрасен следобед...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Един прекрасен следобед...

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Юни 2006, 15:12

... карам си аз приятно разсеян от хубавото слънчице, проникващо през гъстите дъждовни облаци едва едва на моменти! Огрявайки то караше хората да се усмихват :idea:
Усмихвам си се аз.. приятно доволен че съм приключил със поредния изпит от сесията и то "доволно" написал... карам си съвсем лекинко - ей така колкото да не заспят онези зли шест дявола отпред... под ярко червения преден капак :angel:
Движа си се и разсеян от мощното ДУМ ДУМ ДУМ което идва от багажника наближавам пешеходен светофар намиращ се в сърцето на Дружба2... наближавам и толкова разсеяно си пъпля че намалявайки за светофара инстинктивно минавам във лявата лента защото средната е заета :roll: Спирам си на светофара и полузаспал едва едва гледам напред: а там - пустош! Една маршрутка едва едва пъпли преди следващия светофар... а въздухът не помръдва - слънцето си пече :winky:
В този момент бях неприятно изваден от цялата тази идилия - спряла до мен кола изръмжава леко... леко но нервно :roll: Гледам аз лекичко със супер бавно завъртане на главата (щото ме мързи)... Форд... Фиеста :arrow: момче зад волана - гледа стикерите на клуба на страничните прозорци и табелката "320" ;) Хм викам си аз - поредния рацер :P
Обаче втори път подава газ точно като светна червено за пешеходците ... хм... този път като че ли леко прекали и се издаде :shock: Чух лекинко "ФЪССС" :dunno: Викам си ... кво стаа тука бе :confused:
И докато си го помисля вече беше изтекло времето на застъпване на двата червени сигнала - на този за пешеходците и съответно този за автомобилите :idea: Тръгвам аз лекично на първа и някак си угрижено... дали да включа втора... дали да настъпя газта :)
И докато си мисля това тя колата взела че влезнала в 3500 оборота... е то това си е вече късно да сменям на втора... бърз поглед (тик ми е), температурата - нормална, бензин... за съжаление няма :( Ама няма от няколко седмици и по нямане не е било :mhihi: Някъде там долу от лявата страна на бялата черта показваща че трябваше отдавна да съм загаснал...
Всичко това става за десети от секундата и леко избягал от действителността се връщам чувайки през отворения прозорец колата до мен - и тя движеща се на първа и леко съскайки чака да се опита да захапе дебелия гъз на дъртото комби :twisted:
Дъртото комби си знае урока :nono: "Не на мене тея" - сякаш ми вика и продължава: "на 500 метра сме си от вкъщи, ще има бензин" :mhihi:
А аз само това и чаках - настъпах педала на газта, рязко и до долу :uups: :arrow: О не това беше грешка, гумите който още не бяха загряли можаха да сложат доста малка част от баварските коне на пътя :roll: Светкавично реагирах и рязко и нервно на два пъти ги обуздавам 8) Да ама те не щат... искат втора предавка :idea:

Гледам до мен някъде на равнището на задната врата, една усойница, съскаща заплашително и лекичко губеща преднина - и нейните коне не са на пътя... обаче сега бях сигурен - това не беше заблуда както си мислех преди това :roll: Съскаше сериозно и се чуваха едни такива характерни изсъсквания на блоу оф-а :paranoid:
Край помислих си аз - и давайки газ на втора вече се бях примирил - явно тунерите са си поиграли и малкото килограми на противника ми щяха да си кажат думата :roll:
И гледам още в несвяст леко назад - преднината ни се стопяваше :shock: :arrow: И в следващия момент като някакво чудо старото желязо под капака "оживя".... поглеждам оборотомера - 4500... викам си ясно и лекично започвам да се усмихвам 8) Работата още не беше загубена.... :idea:

Леко извръщам глава - като че ли скоростта на стопяване на преднината беше леко намаляла... но пак я имаше :shock:

Трескаво чакащ да се напълни оборотомера и гледайки безучастно вече предницата на Форд-чето до мойта нещо в мен трепна :ahah: сетих се за малкото ключе, което не бях използвал отдавна и се беше скрило някъде там... под волана :arrow: започвам нервно да го търся... пипам... пипам... няма го... бъркам над кората много изнервен, предницата на фиестата беше вече на калника ми :evil:
Поглеждам оборотомера - О УЖАС :arrow: Наближаваме 5500 оборота :maad: не мога да устоя на конкуренцията, бавно но сигурно ме изяждаше :ranting: още по ядосано започнах да ръчкам с два пръста през тесния отвор м/у кормилната конзола и кората под волана - търсех си жокера :mhihi: успях да напипам само кабелчето... копче няма :evil:

Времето течеше ужасно бавно - сякаш 1 час търся проклетото копче :maad: поглеждам оборотомера - 6000 оборота... край.. миг и някъде около 6400 щеше всичко да приключи.... и в този момент... малко преди DEADLINE-а усетих нещо.... да това беше истина :lalala: в стремглавото си и хаотично ръгане там под волана съм цъкнал без да искам копчето :twisted: Първоначално не можах да осмисля дали беше истина... но сякаш миг по късно успях да осмисля... беше си ясно ЦЪК... точно това което исках... и аз.. и онея шестимата старци отпред... поглеждам пак оборотомера - и ето не бях изненадан... ЦЪК си е ЦЪК :twisted: Оборотомера силно и забързано мина 6500... тласкан от бурните процеси протичащи във горивната камера на всеки един от цилиндрите :twisted:
Поглеждам пак на дясно... сякаш се е минала цяла вечност а колата си беше все така до мен... чук кратко "ФЪСССС" и при превключването на третата предавка фиестата леко изостана :shock: Погледнах... имам още малко... и миг след това много яростно и брутално превключих на трета... почти без съединител... ама озверял :maad: мощен прилив на адреналин.... след превключването на третата предавка оборотите бяха точно там където трябва: където шестимата не ги мързи :mhihi:
Оборотите пак започнаха стремглаво да се качват - гледам напред - маршрутка минавам плътно в ляво с идеята да мине до мене пичагата с фиестата... той реши да мине в дясно :idea:

През това време вече се усещах сърцето - тласкаше със 6000 оборота кръвта изпълнена с адреналин, блъскайки ме в главата :twisted:

Бърз поглед надясно - фиестата леко изоставаше някъде на задния калник беше вече :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

Точно се гласях за отмъщението на 4-тата предавка когато погледнах и видях че съперника се отказва и намалява за пресечката в дясно 8)

Погледнах го пак - доста учудено гледаше към табелката "320" :twisted: А тя грижливо лъсната... седеше там така послушна и караше по някоя друга физиономия всеки ден да гледа очудено
:twisted:

Спирайки на паркинга оставих колата малко да поработи... слушам двигателя - доволно мърка като се чува леко отекване... съвсем тихо и доволно ръмжене :clap:
Със всяко отваряне на изпускателен клапан се чуваше едно задоволство което излизаше прекарано от двойната генерация и излизащо през задното гърне на свобода :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Юни 2006, 21:25

темата беше прекалено хубава, за да седи заключена заради излишни мнения, затова я разделих за да й дам втори шанс - моля този път се придържайте към темата и не се карайте за глупости.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Юни 2006, 21:50

Мисля, че всички сме единодушни...Не може тема, в която за 3 дни се изписаха 8 страници да стои заключена заради някой, който е решил, че няма какво да прави и влиза да флууди :evil:
Евала за постъпката, Ати... ;)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Юни 2006, 3:08

П.С. Днес бях на Абажура както се разбрахме с колегата... е ... ни вест ни кост :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 25 Юни 2006, 9:18

Дилян Пенчев написа:П.С. Днес бях на Абажура както се разбрахме с колегата... е ... ни вест ни кост :roll:
За малко да се видиме съвсем от близо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 25 Юни 2006, 18:33

МАЧКАТОР написа:За малко да се видиме съвсем от близо :mhihi:

Абе кво беше това Хюндайче дет го мъчеше :?: :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 25 Юни 2006, 22:39

bmwdriver написа:
МАЧКАТОР написа:За малко да се видиме съвсем от близо :mhihi:

Абе кво беше това Хюндайче дет го мъчеше :?: :mhihi:
:OT: мииииии, една мацка искаше време под 17.26 и аз направих 17.19 :lol: :mhihi: много съм дебел и по-надолу няма как :mhihi:

много му слабоъединителчето бееее :confused: :lol: поизпуши лекинко

Относно БМВ-то на колегата Пенчев-16.3 е доста сериозно време, поздрави ;) Толкова би дала и фиестата, освен ,ако някой не е хвърлил някой и друг лев по мотора й :D

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 26 Юни 2006, 14:07

Ама БМВ-то нямаше бензин за цялата права :mhihi: Само да му намеря проблема и да се изпъне като хората пак ще съм там :D Че вчера и помпа смених.. ама пак го прави :roll: :dunno:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 29 Юни 2006, 16:42

Дилян Пенчев написа:Ама БМВ-то нямаше бензин за цялата права :mhihi: Само да му намеря проблема и да се изпъне като хората пак ще съм там :D Че вчера и помпа смених.. ама пак го прави :roll: :dunno:

Ба деееба и разход брато :shock: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 29 Юни 2006, 19:14

Rulzzzzz

Назад към Страхотни истории