Драйф тайм
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Драйф тайм
Значи днеска имах работа в Банкя и се качвам на околовртсното....
Карам си аз зад група от коли със Австрийска регистрация и поедно време на колата пред мен се сваля задния ляв прозорец и от него се подава едно момиче (на окло 10 годинки) и в момента, в който поглежда към мен вади една такава зелена визьономия
и в следващата секунда си отваря устата и бълва едно голямо количество
, което се е насочило право към прения ми прозорец
.........и аз кат в матицата бързо десен волан, слизам с десните гуми от пътя, влизам в неква мега дупка (ЦД-то ми прескочи), и някак се разминавам със въпросната течност
. Продължавам да карам пак зад тая кола, и след около 1 минута същия джам пак се сваля, ама адски бързо и познатата ми вече глава пак се подава и веднага почва да драйфа зверски
, обаче вече бях намалил
и заобиколих "бомбата"
без проблеми.........продължам да съм зад тях и......................точно така познахте
джама се свали трети път и пак имаше
само , че тоя път тва гадинче почна да плюе след това, и си оплю вратата, след което извади едно шише с вода и почна да полива по колата да си го отмие, без да й дреме, че гадното й повръщано се "вее" и ми мърля колата, бахти селинджърите са тея
.
Тва дето ме издразни е ,че тоя гей баща й можеше да отбие 15 пъти в страни от пътя и тая малката да си драйфа във ливадата
........Ама нали са в България и нема проблеми........бахти селяните, ако си беха в родината много ми е чудно дали пак щеше тая да драйфа насред улицата през джама без да й пука
(и естествено без тате да отнесе некоя глоба).
Кат са си в родината........." Скийте ни кви сме чистички и примени хора, естествнно първо качество", а като излезнат в чужбина си мислят, че всичко им е позволено и са номер 1
Тва е само един от случаите, на които съм ставал свидетел на селяния от тяхна страна
Карам си аз зад група от коли със Австрийска регистрация и поедно време на колата пред мен се сваля задния ляв прозорец и от него се подава едно момиче (на окло 10 годинки) и в момента, в който поглежда към мен вади една такава зелена визьономия

Тва дето ме издразни е ,че тоя гей баща й можеше да отбие 15 пъти в страни от пътя и тая малката да си драйфа във ливадата

Кат са си в родината........." Скийте ни кви сме чистички и примени хора, естествнно първо качество", а като излезнат в чужбина си мислят, че всичко им е позволено и са номер 1

Тва е само един от случаите, на които съм ставал свидетел на селяния от тяхна страна

Последна промяна Valio23 на 26 Авг 2005, 17:15, променена общо 2 пъти
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Тея пичове с австрийските, немските и холандските регистрации са от една съседна на нас държава (започва с Т), но просто пътуват под прикритие.
И да, те и в Австрия и тн пак си драйфат по улиците...

И да, те и в Австрия и тн пак си драйфат по улиците...

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Малко и правописа и пунктуацията ако оправиш ще стане съвсем добре. Например не е зле да се слага от време на време гласна, за да се разбира думата, запетайка се слага пред "че", а не преди глагола пред "че"
Подобни груби грешки се толерират само в ранните часове на деня, защото понякога не е лесно( пък и толкова копчета по клавиатурата, да се чудиш кое по- напред да натиснеш
).
Иначе ще преглътна по- лесно някой голфаджийче да ме засече, отколкото някой да се "разтоварва" така в движение върху моята кола.

Подобни груби грешки се толерират само в ранните часове на деня, защото понякога не е лесно( пък и толкова копчета по клавиатурата, да се чудиш кое по- напред да натиснеш

Иначе ще преглътна по- лесно някой голфаджийче да ме засече, отколкото някой да се "разтоварва" така в движение върху моята кола.

- moto_fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XI
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R 35
xterminat0r написа:трябваше да скочиш на клаксона и леко да му се позаядеш и да видиш как щеше да отбие ...
Кое смее да се прави на тарикат в чужда страна
Особено на 4овек които кара БМВ

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Пълна селяния за мен! Мислят си, че всичко е тяхно! Това доказва колко възпитани са-даже и да бързат супер много, винаги ще се намери време да се спре! ПРОСТАЩИНА-много добре учат деца си!
SummonedToDIe написа:Пълна селяния за мен! Мислят си, че всичко е тяхно! Това доказва колко възпитани са-даже и да бързат супер много, винаги ще се намери време да се спре! ПРОСТАЩИНА-много добре учат деца си!
има няколко вариянта ...
1. Може да го е било страх да спре в БГ за да не го маризят ...
като вица едно време където минавали със самолета французин и американец и Бай Ганьо и бай фаньо като си подал ръката познал, че смв в БГ те се почудили как и той им обяснил, че му откраднали часовника

2. Може бащата да е изруд като във филма " Голямото Напредварване" когато там бащата накара момиченцето си да ходи до тоалетна в движение и то по голяма тоалетана

Re: Драйф тайм
Valio23 написа:Значи днеска имах работа в Банкя и се качвам на околовртсното....
Карам си аз зад група от коли със Австрийска регистрация и поедно време на колата пред мен се сваля задния ляв прозорец и от него се подава едно момиче (на окло 10 годинки) и в момента, в който поглежда към мен вади една такава зелена визьономияи в следващата секунда си отваря устата и бълва едно голямо количество
, което се е насочило право към прения ми прозорец
.........и аз кат в матицата бързо десен волан, слизам с десните гуми от пътя, влизам в неква мега дупка (ЦД-то ми прескочи), и някак се разминавам със въпросната течност
. Продължавам да карам пак зад тая кола, и след около 1 минута същия джам пак се сваля, ама адски бързо и познатата ми вече глава пак се подава и веднага почва да драйфа зверски
, обаче вече бях намалил
и заобиколих "бомбата"
без проблеми.........продължам да съм зад тях и......................точно така познахте
джама се свали трети път и пак имаше
само , че тоя път тва гадинче почна да плюе след това, и си оплю вратата, след което извади едно шише с вода и почна да полива по колата да си го отмие, без да й дреме, че гадното й повръщано се "вее" и ми мърля колата, бахти селинджърите са тея
.
Тва дето ме издразни е ,че тоя гей баща й можеше да отбие 15 пъти в страни от пътя и тая малката да си драйфа във ливадата........Ама нали са в България и нема проблеми........бахти селяните, ако си беха в родината много ми е чудно дали пак щеше тая да драйфа насред улицата през джама без да й пука
(и естествено без тате да отнесе некоя глоба).
Кат са си в родината........." Скийте ни кви сме чистички и примени хора, естествнно първо качество", а като излезнат в чужбина си мислят, че всичко им е позволено и са номер 1![]()
това беше най смешното нещо което бях чел тази седмица..

ами ти какво правиш? след първия път още клаксона и фаровете. па и на кат се обади. то това си е престъпление бе..
ама като ги знам тия прасета оня няаше да спре даже и ако хлапето беше скочило защото не дай да закъснее с 30 секунди....
яко смешно независимо от причините.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
ghost написа:Може да са турци ...
под прикритие с австрийски или немски коли
Не,не...мисля че са латиноамериканци;) Текилка от малки...

- Гост
-
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
bmw_fenka19 написа:абе аз ако бях тоя татко вече да е в моргата са се колата си ,ебахти селяните
Абе кво да ти кажа

А относно коментарите на някои хора, че тея в колата са били Т. или с друга народност под прикритие

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
варянт е и изпреварваш гас-гас при първата патрулка спираш обясняваш за какво става дума и чакате келешите да доидат куките като чуят че са и чужденци ще им светнат очичките може и някое друго евро да искараш чакалък от куките
.Но ме самнява да са били австриици уж са културна нациика по скоро турци гастарбаитери

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Аве на такива само един
им трябва

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

14 мнения
• Страница 1 от 1