Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Re: Случки на пътя
Впечетляващи историй.
Аз мога да кажа само бий да те уважват.И само бой и пари оправят работата в мила България.

Аз мога да кажа само бий да те уважват.И само бой и пари оправят работата в мила България.

- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
8-ми Март и господин Ушев
Здравейте колеги , мойта историйка е колкото да убиете малко време в мразовития ден.Та значи , най добрият ми приятел ме помоли да му бъда шоферче на 8-ми , за да може да се почерпат с момата и след като вече му бяха взимали книжката за алкохол не му се рискуваше повече . Карах ги по кръчми , по дискотеки и вече съмвайки се решиха, че е време за прибиране ( возих ги с Фиат Брава ), те се возят на задната седалка и в колата смърди на джибре ..... Както обикновенно , куките се бяха скрили в една от преките в Студентски и само им трябваше да видят фарове и скочиха с палката, спирам аз и опитвам да отовря джама и ъъъъъ.ъъъ нестава, отварям вратата и куката го лъхва лек полъх на вино и ракия , и ми вика госодин ушко " Аааа какво си имаме тука ......." пита ме той пил ли съм и аз решавам че е време да се побазикам и отговарям, "разбира се , 8ми март е ", отидох до Астрата и вътре колежка на полицая ми подава дрегера, естествено излезна 0 промила и господина с униформата ме накара да повторя и потретя, накрая се ядоса и ме попита какво съм пил и отговора ми беше 4-5 Колички , и си помислих че аз съм крайния победител, тогава той решава да прави сверки и ме пита на кой е колата, а аз не бях се сетил да проверя на кой на името е , знаех единствено, че мойта приятелка я кара от 2 години (командировка беше в Германия, затова не бяхме заедно на празника ) и му отговарям , че е на приятелката ми , от там започва един ехиден смях и ми вика да се прибирам при нея да празнувам !!!!!!!!! Прибирам се аз като през целия път до Банкя се чудя и мая защо беше целия смях и цирк , влизам си в нас и решавам да проверя документите и като поглеждам , те на името на МЪЖ
........ ( на баща и )

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: 8-ми Март и господин Ушев
HAHAHAHAHHAHAHA
евала !

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Re: 8-ми Март и господин Ушев
Ryapoff написа:Тея са си казали, че няма к'во да те тормозят повече...![]()
![]()
Определено им подобрих настроението , щом аз като разбрах се сцепих от смях и това остана една от култовите историйки,когато се събираме с приятели!

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
прибирам се аз преди няколко дни към у нас.. и си карам по главна улица като наближавам едно малко кръстовище.. и понеже има легнали полицаи на самото кръстовище аз намалям.. В същия момент гледам в ляво един варбург.. с един около 50те вътре.. и му правя път да излезе от малката уличка и да мине пред мен.. а тръгва и почва да ръкомаха и точно все едно да ми тегли майни що съм му дал път.. 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
uricatoli хаха и аз веднъж давам път на един рейс (беше за наляво и колите зад него,които бяха за направо не можеха на минат), при което тоя ми маха, обаче не тип да си минавам, ами бегай от тука бе
Така че, ако искат, да са живи и здрави

Така че, ако искат, да са живи и здрави

- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
Карам си аз по пътя за пловдив и между стара и нова загора на прав път на който от двете страни само дървета някъв чака чака вижда ме и в последния момент решава да тръгне и да изпреварва колона срещу мен.Аз не карах много бавно нямах време за да намаля скоростта и добре че се случи така че имаше отбивка за автобусна спирка.И благодарение на тази спирка успях да реагирам и да се разминем иначе щеше да е мн лошо.То добре че нямаше и някой автобус че нямам думи.Тоз някво камикадзе ли беше незнам.
Та като шофирате мислете малко!
Та като шофирате мислете малко!
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Не само вас засичат така .И мен много често са ме засичали така.Гледа ме и пак тръгва да изпреварва.Не знам какво си мисли,че ще прелети във въздуха ли,под земята ли ще се разминем не знам?Ама ако карам някъв Зил или Камаз газ до ламарина
да мъ побелеят косите.
Станах свидетел едно лято на наглоста на паралия с мергел.Пътя е Варна-Пловдив.Колона с коли и в двете платна,не по магистралата.И тоя гушлио с цялата си наглост и безрасъдност тръгва да изпреварва.В същото време срещу него идваше кола,ония шпори не спира и колата срещу него трябваше да намали да излезне в банкета и да го пусне да мине.То бива ама тва на нищо не прелича.Никакво уважение,колегиалност.С една дума казва на всеки "Еби си майката" никой си.
И тука тряа да съм със Зила
да поизправа малко пластмаси
Карайте съобразено щот които кара бързо бавно ще го носят!А и тоя дизел стана златен.

Станах свидетел едно лято на наглоста на паралия с мергел.Пътя е Варна-Пловдив.Колона с коли и в двете платна,не по магистралата.И тоя гушлио с цялата си наглост и безрасъдност тръгва да изпреварва.В същото време срещу него идваше кола,ония шпори не спира и колата срещу него трябваше да намали да излезне в банкета и да го пусне да мине.То бива ама тва на нищо не прелича.Никакво уважение,колегиалност.С една дума казва на всеки "Еби си майката" никой си.
И тука тряа да съм със Зила

Карайте съобразено щот които кара бързо бавно ще го носят!А и тоя дизел стана златен.
dichodichev3 написа:...
Ей тва ми се е случвало няколко пъти, аз се возя де. Най-пресен:
Пътя към Горски извор, некакъв нов Мерцедес Ц-класа, залетян към нас - дългите и си се сви, като засече изпреварвания.
мен много пъти ми се е случвало като изпреварвам някой, той да почне нарочно да ускорява, особено преди като карах 124ка със слаб мотор беше голям шок и ужас 

www.bmwпрофесори-bg.net
- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
Ей пък тея смешници как ще ги накажа след време.
Пак пътя Варна-Пловдив.Трагвам аз да си минавам Форд Мондео комби.Като по учебник,коли срещу мен йок,времето хубаво,пъскам си левия мигач,баварията е на 5-та скороста е 100.Като се изравнихме вече сопола ме погледна и аз го погледнах и разбрах,че не е човек.Започва да ме настъпва.Веднага 4-та , 3-та газ до дъно.Измъчих дизелара,ама няма как.Тези хора за мен са пълни боклуци.
Ще има наказателя скоро

Пак пътя Варна-Пловдив.Трагвам аз да си минавам Форд Мондео комби.Като по учебник,коли срещу мен йок,времето хубаво,пъскам си левия мигач,баварията е на 5-та скороста е 100.Като се изравнихме вече сопола ме погледна и аз го погледнах и разбрах,че не е човек.Започва да ме настъпва.Веднага 4-та , 3-та газ до дъно.Измъчих дизелара,ама няма как.Тези хора за мен са пълни боклуци.
Ще има наказателя скоро

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ryapoff написа:dichodichev3 написа:...
Ей тва ми се е случвало няколко пъти, аз се возя де. Най-пресен:
Пътя към Горски извор, некакъв нов Мерцедес Ц-класа, залетян към нас - дългите и си се сви, като засече изпреварвания.
в такива моменти по навик гледаш шофора.. и най-доброто е високо вдигнати средни пръсти.. забелязват се..