Случка в провинцията
Модератори: mitaka7, Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
boost написа:...

това ми беше идеята, като започнах да пиша в тази тема! Респект към мислещите хора!
boost написа:Голфаджиите били прости,поведението им на пътя било безобразно,обаче след като изчетох темата не видях нищо по различно и по интелигентно от описаните с толкова омраза "голфаджии".
ПП:Досега във ФВ форума не съм прочел тема в която така откровено да се псуват хората или пък тема с дгжигитски изпълнения,може да помислите дали не сте по-зле от "голфаджиите".
Има нещо такова...
Re: Случка в провинцията
VARBAN написа:Пътят започваше да се изкачва по един хълм и имаше два много коварни ляв и десен завои..
Не лъжи. Първо е десен, а после е ляв.
Пропусна да кажеш, че точно в завоите има едни ужасни бабуни, които много кофти изхвърлят ако си с кофти окачване.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Нямам нищо против нито една кола, който каквото му харесва това да кара.Аз лично не бих сменил марката
, но по мойте скромни наблюдения най-много простотии правят тия с голфовете.Днеска пак псувах едно говедо с някакъв "тунингован" голф.Изруда се включва в движението без мигач и цепи от най-дясна до най-лява лента все едно е в пустинята и всичко това придружено с такъв рев все едно ще излита, а тъпака едва ли вдигна повече от 40.И кво трябваше да спрем 5 коли да му ръкопляскаме?Почти няма ден, да не псувам някой голфаджия.Вярно е ,че са най-разпространените коли, но според мен процента на тъпанарите каращи голф е много по висок отколкото при другите марки. 

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Рядко ограничен си авторчето
Но ще се оправиш не забравяй да си пиеш лекарството само
Влез във Фоуве форума да видиш какво е толерантност,то тука си е пълен хаос и се толерират всякакви цървули защитили честта на марката
Радват ме такива
Браво,че си наказъл тази немски коптор с твойта кола на годината за 1888г

Влез във Фоуве форума да видиш какво е толерантност,то тука си е пълен хаос и се толерират всякакви цървули защитили честта на марката

Браво,че си наказъл тази немски коптор с твойта кола на годината за 1888г

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
GaD написа:Аз пък да ви кажа, че селяка си е селяк независимо дали седи зад волана на БМВ, ГОЛФ, ферари или квото може да си позволи.
Глупаво е да се слагат под общ коефицент всички който карат дадена марка...

От тогава русото не е на мода.
Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..
- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
snoopdogg написа:Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..
Умно умно бива те в сметките ти ще си гордостта на форума ще стане Келнер от тебе

Последна промяна dxd на 26 Мар 2008, 17:41, променена общо 1 път
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
///
VARBAN добре си го прецакал тоз аз така с едо рено на бояна
седя аз и гледам тоз от страната на омвито на светофара чове3ка форсира викам си аре едно тестче 1/2/3 аз малко пред него един калник аз вращам газта че нащеите приятели стопят на шела
а нашия газ и аре палката
VARBAN ЗНАМ КАКВО Е КАТО ТЕ УДАРИ адреналина
мен като ме удари сцепвам тдса от обороти и за опита не садете по годините за6тото аз съм на 20 и имам 2 год само из софия и то въртя по 100 /150 км на ден сметнете колко опит имам в нашия буламач наречен движение и за колите дали на тати или тои си я купил не се знае то и за мен ще кайете че тати ми е купил комбито ама не е аверите ми по дискотека аз в нас че сабирам все за нещо

VARBAN ЗНАМ КАКВО Е КАТО ТЕ УДАРИ адреналина

мен като ме удари сцепвам тдса от обороти и за опита не садете по годините за6тото аз съм на 20 и имам 2 год само из софия и то въртя по 100 /150 км на ден сметнете колко опит имам в нашия буламач наречен движение и за колите дали на тати или тои си я купил не се знае то и за мен ще кайете че тати ми е купил комбито ама не е аверите ми по дискотека аз в нас че сабирам все за нещо
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
snoopdogg написа:Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..
Муахахахахахаххахахахахахаххахахахахах ти ма разби с ароматизатора. И на първа заплата 4 сини лампички 2 за габарити и две за пръскалките на тривките

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
mastorpetko написа:boost написа:...
![]()
това ми беше идеята, като започнах да пиша в тази тема! Респект към мислещите хора!
Абе какви са тия нападки и обиди към колегата .. Винаги една случка трябва да се погледне и от двете гледни точки .. историята е хубава, а постъпката щом за него е правилна, неможе никой да го опреква ..
юркало му се е, издразнил се е на пича с голфа..
mastorpetko, ти показваш едно типично мислене на "голфаджия" .. Не сме тука да се надцакваме кой какво кара и колко годишно било .. който за каквото има възможност - това кара .. то не беше - тате му купил незнам си какво .. ми като има възможност защо да не му купи ? А и поне да караше голф на година две та да говориш на кой колко дърта му била колата .. моето мнение - пичага добре си направил, трябваше и два шамара да му врътнеш да се научи как се изпреварва ! Така преди седмица -две ,един от обичайните заподозряни, момче с голф мина на червено и то с не малка скорост(на мен ми светеше зелено поне от 5-6сек.) не ме отнесе на магия .. изнервих се как може да има такива глупаци, настигнах го и го засякох на светофара .. викам абе какво прайш бе мама ти .. а той съвсем спокойно ми отвръща - е бате к'во толко нали имаш каско ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Кой некрофил я изрови тая тема?!
Иначе да си кажа и аз субективното мнение - много са ми смешни тия със сапунерките-малолитражки. Мръсна газ и високи обороти в града и "глей ме к'ъв съм бърз". Проблемът е, че трябва да си безотговорен кретен, за да караш така в населено място. А извън населеното място, работата се обръща. Щото сапунерката става нестабилна на високи скорости.
И за да се гони с петица, трябва шофьорът на сапунерката или да е много безразсъден, или много глупав. 

Иначе да си кажа и аз субективното мнение - много са ми смешни тия със сапунерките-малолитражки. Мръсна газ и високи обороти в града и "глей ме к'ъв съм бърз". Проблемът е, че трябва да си безотговорен кретен, за да караш така в населено място. А извън населеното място, работата се обръща. Щото сапунерката става нестабилна на високи скорости.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5