Бързо кара ,бавно стига

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 21 Сеп 2007, 16:07

BMWALPINA написа:..Трябва така да се слагат смачкани коли там тамън хората кат си регистрират колите да се замислят преди да дадат газ

Аз като бех на екскурзия в Германия като минавахме през Румъния забелязах, че катастрофиралите коли ги оставят на мястото на катастрофата поне за една седмица..да се замисля всеки които ги е видял.До една автокъща имаше микробус Мерцедес ЧИСТО НОВ с огроромна дупка на предния прозорец от страната на шофьора..теорията на баща ми беше че е бил без колан и е излетял през прозореца :confused: :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Сеп 2007, 17:41

zBoost написа:Еми тоя я изрезал с 200 и на улицата е имало една голяма локва с вода, при което минава през нея, губи контрол и се нацепва в спрял TIR :shock:

Темата май трябва да е, Кара бързо, никога не стига...

Абе ето пак фактура неопитни шофьори с много бърза кола и лоша преценка на ситуацията.Ако са минавали преди това от там е трябвало да знаят за локвата, защото по телевизията казаха, че тя седяла със седмици, що за идоти ще карат като бесно по улици, които непознават :confused:
Какво обичам да казвам скоростта не убива а некадърността и лошата преценка
Кофти случа и дано неопитните пилоти се замислят повече следващия път.тази кола седи там от доста време в КАТ от месеци от катастрофата де, грозна гледка.Не мога повече да коментирам нещо на което не съм бил свидетел каквото станало, станало връщане назад няма дано хората си вземат поуката ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 23 Сеп 2007, 19:28

_BoBI_ написа:
Абе ето пак фактура неопитни шофьори с много бърза кола и лоша преценка на ситуацията.Ако са минавали преди това от там е трябвало да знаят за локвата, защото по телевизията казаха, че тя седяла със седмици, що за идоти ще карат като бесно по улици, които непознават :confused:

мда много добре казано и аз съм ан това мнение и като съм на непознат път си карам по ограниченията , че ако ми скочи някоя пеперуда на пътя ше има да я лежа цял живот ... :|
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории