Толерантност +

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 07 Ное 2008, 21:38

Вярно е че във Варна с малко нарушаване на знаците обикаляш цялото задръстване, ама споко скоро и те ще се научат и ще стане като в София :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Ное 2008, 10:04

Относно Варна.... еми.. - има си задръстване, ама вие му викате на задръстване седене 10-20мин по светофари за целия ви път от т.А до т.Б

А относно 1вия пост - колега ти си имал късмет :) Има и нормални хора, за съжаление аз снощи не попаднах на такавА (добре, че този отгоре гледа :idea: ) .... разминах се за части от секундата да ме направи тоталка (и мен и колата).... :censored: просто не е истина...още го виждам като на филм :banghead:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Ное 2008, 10:43

M2PR написа:Относно Варна.... еми.. - има си задръстване, ама вие му викате на задръстване седене 10-20мин по светофари за целия ви път от т.А до т.Б

А относно 1вия пост - колега ти си имал късмет :) Има и нормални хора, за съжаление аз снощи не попаднах на такавА (добре, че този отгоре гледа :idea: ) .... разминах се за части от секундата да ме направи тоталка (и мен и колата).... :censored: просто не е истина...още го виждам като на филм :banghead:

е обади какво е станало де
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 12 Ное 2008, 9:30

абе има много готини шофиори ама на фона на простите селяни които не знаят защо съществуват рядко се срещат добрите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 12 Ное 2008, 18:37

Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Малко късно видях темата-7 светофара сме имали :mhihi:Сега сериозно- верно няма да се сравняваме със столицата сега, ама по цял ден съм из Варна с кола- еми не е баш като при вас, ама пак е изнервящо да ти кажа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 12 Ное 2008, 22:38

От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 12 Ное 2008, 22:40

От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Ное 2008, 9:23

_65536_kb_sec_ написа:От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...

Вилкомен аус Булгарише..... :mhihi: слагай ролбар на седмака и клаксон от тир и ще видиш как всички ще ти дават път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Ное 2008, 9:28

_65536_kb_sec_ написа:От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...

Вежното е и ти да не почнеш да караш така! А за непускането на мигач аз побеснявам също :twisted: Много е трудно да направиш двусантиметрово движение с един пръст! :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 13 Ное 2008, 10:24

Apassionata написа:

Вежното е и ти да не почнеш да караш така! А за непускането на мигач аз побеснявам също :twisted: Много е трудно да направиш двусантиметрово движение с един пръст! :evil:

теб ти е лесно с дългите нокти :mhihi: па некои сме с къси пръстчета

Предишна

Назад към Страхотни истории