Къде отидоха онези времена....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Сеп 2008, 22:55

На мен пък никак не ми липсват тези години. Нито пък студентските. Не че бяха лоши, ама всяко нещо с времето си. В момента последното, което бих искал е да се връщам назад и да се занимавам с комплексирани даскали, неориентирани девойки и някакви малоумни уроци по какво ли не...

В класа ми имаше много готини хора и бяхме 4 момчета, 2 полумомчета и 18 момичета. Тази година правихме 10 години от завършването. Събрахме се, дивяхме като за последно...и все пак не ми липсват онези години. Сега се чувствам по добре от тогава :)

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 520i e34
Мечтае да кара: Bmw e38

Мнение от dani boy » 25 Сеп 2008, 23:28

Аз завърших тази година,като цяло моя клас беше ''привидно'' задружен обаче, какво стана и аз не знам... от бала нито сме се виждали нито сме се чували. А че ученическите години са хубави-вярно си е, мама и тати дават джобни, кафенца тва онова , ученички... А сега, пести луди пари за учебници за университета, ходи по квартири,прави сметка на парите, качвай сам печки и хладилници до петия етаж :mhihi: Каквото и да си говорим годините в училище са едни от най-хубавите, обаче да си призная честно, когато се сетя за дакалите които се правеха на велики и за плешивия директор комплексар нещо не ми липсват много много :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 25 Сеп 2008, 23:49

Поздравления за темата! След 4 годишна пауза и работа на максимално да постигна нещо с ТРУД и акъл се записах задочно в Бургас! Да ви кажа честно навява старите спомени,но донякаде и се замисляш как е било преди (безгрижно), а сега майката си ....., смисъл работиш и се издържаш - квартири, изпитни такси, семестри, път и така нататък! Така че живота си върви и гледайте напред да си го направите така както ви харесва! Бадете оптимисти, карайте си бимите :mhihi: и не му мислете толкова - хората казават - квото било било, всичко си има начало и край! И аз съм учил в механотехникум с момчета и само 1 момиче, но сега е лудницата - все пак университет! Те така :mhihi:
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 26 Сеп 2008, 0:57

Аз завърших 2 СОУ (миналата година) и да ви кажа по голями пяници и идиоти нямаше !!!
Ето един светал пример :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:45ff90c4
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 26 Сеп 2008, 9:48

Transportera написа:Жалко е че тези времена няма да се върнат,инъче хубави годинки бяха :winky:

Хаха, помниш ли Брадаиците, Кайцата...... еххххх хубау беше :mhihi: "на 3-ти компютър времето изтечи" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 26 Сеп 2008, 17:22

хехе
готини времена си бяха :mhihi:
днеска като се прибирах реших да мина през даскалото и да мина през лавката да си взема един сандвич че бях гладен :)
когато се подпрях на плота дякаш беше вчера времето когато ядяхме тия сандвичи които мразехме но се биехме за последния едва ли не :mhihi: ония токсичните сокчета от 10 стинки :mhihi: и заледените такива :mhihi:
присетих се и за времената когато бягахме от часовете за да ходиме да играеме в мрежа на ЦС или да початиме с мацките в кефче или мирк :mhihi:
за извинителните бележки дето ги печатех на принтера в нас :mhihi:
за всичките простотий дето сме вършили :mhihi:
за тва как се подкрепяхме на съветите и само казвахме "нищо не съм видял нямам представа" като ни питаха "кой направи еди си кво" :mhihi:
сетих се за всички идеоти дето са не можеме да се гледаме с повечето :roll:
за мацките с които сме се били с възглавници в нас :mhihi:
за цветята на 8-и март и магарешкия будил :twisted:
за 12-и клас когато всяка сутрин кварталното кафе отваряше в 7:30 :mhihi:
абе живот си беше тогава 8)

аиде един поздрав за всички дето им липсват ученическите и детските времена http://zazz.bg/play:1e9ff14c

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 26 Сеп 2008, 17:26

///M3-E36 написа:
Transportera написа:Жалко е че тези времена няма да се върнат,инъче хубави годинки бяха :winky:

Хаха, помниш ли Брадаиците, Кайцата...... еххххх хубау беше :mhihi: "на 3-ти компютър времето изтечи" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Или да се притесняваш как да покажеш 2ката в бележника :mhihi: Carmagedon, Half-life, GTA london :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 26 Сеп 2008, 17:30

Като се сетя колко бързо мина времето когато 1-ви клас тичах и пипах какичките по дупетата и щурех.... :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 26 Сеп 2008, 17:35

Mecho написа:Като се сетя колко бързо мина времето когато 1-ви клас тичах и пипах какичките по дупетата и щурех.... :mhihi:

Ама те не удряха шамари ами се радваха :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 26 Сеп 2008, 18:39

искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)

в класа сме разделени на алкохолици и зубари тъйче половината няма да ми липсват а другата вече ми омръзват

п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добре :mhihi: почнах да се уливам с карането без книжка безгрижните сбивания и алкохолните натравяния и голяма част от тази енергия която сега нямам къде да изразходвам , я изкарвам в училище
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 26 Сеп 2008, 20:22

Prekysvach написа:искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)

в класа сме разделени на алкохолици и зубари тъйче половината няма да ми липсват а другата вече ми омръзват

п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добре :mhihi: почнах да се уливам с карането без книжка безгрижните сбивания и алкохолните натравяния и голяма част от тази енергия която сега нямам къде да изразходвам , я изкарвам в училище
:clap: браво бе прекъсва4

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 26 Сеп 2008, 23:24

Ако се пиша на още едно висше, ко да ги прая тез дипломи...... един приятел ми вика оня ден: - Мама ми викаше едно време да уча, че да не работя един ден, ами така и стана..... изучих висшето, и сега не работя (безработен) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Сеп 2008, 0:15

Prekysvach написа:искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)

Ти си моя идол :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 27 Сеп 2008, 0:53

ти си тъпо копеленце ако смяташ че ми се издигаш в очите, шамари зад врата трябват
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 28 Сеп 2008, 23:10

Всеки се радва на миналото,че остават само добрите спомени.Главата горе квото идва,това ще посрещаме,връщане на зад няма.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории