"ХЛ"ОПЕЛ на хоризонта :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Юли 2008, 7:07

Затова ще има толкова катастрофи и жертви.
NOZES, не си ти човека ,който трябва да раздава правосъдие и да наказва по пътищата. Има кой, има Закони, има Господ, всеки си има акъл (на кой колкото му стига, това е), но не и ти.... интересно ми е ако другия беше с БМВ примерно така ли щеше да го "наказваш"? Значи въпроса ми се струва опира малко до това кой каква кола кара и кой с каква кола си позволява да ни изпреварва, докато ние не сме с БМВ-то?! :shock:
Дайте да не си избиваме комплексите на пътя...., че се избиваме ние :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Юли 2008, 8:53

Всичко хубаво, отнесъл си се, паднало ти е пердето-ок. Ама...аджеба...с Е36цата как си вдигнал 150 на 3?Тряба да е била след лютеницата стрелкичката :roll:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328ti

Мнение от NOZES » 02 Юли 2008, 9:05

пердето ми падна ,защото в предната кола (тази на баща ми ) се возеха още приятелката ми и брат ми , а аз бях с братовчед ми... Незнам вие как ще се почувствате ако някой си ,ако ще и със СОВАЛКА да е, застраши живота на семейството ви.

Компакта на 3-та прай 140 (правописна грешка)

Зафирата колкото и да е нова и знам възможностите тъй като съм карал такава и с удоволствие бих се пускал срещу такава на писта !

Колеги мерси за коментарите ,аз поука съм си взел , целта ми беше да споделя поредната нашенска глупост на пътя ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Юли 2008, 9:09

Е, сещаш се че и ти си застрашил нечий живот на свой ред? Ако всички тръгнем по този начин да се застъпваме, слепешката да даваме автоматите и да се "пукаме".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328ti

Мнение от NOZES » 02 Юли 2008, 9:21

хахахаах :) е то човек верно само това остава. Абе мани минало заминало главата горе и колкото повече безаварийни ситуации толкова повече опит и акъл му идва на човек! Сега естествено не апелирам да си правите сами ситуации .

Според мен тази секция на Форума е да споделяме сякакви случки и ситуации и да ги анализираме един вид. И колкото повече такива има ,всеки който ги е прочел и вникнал в самата история ,според мен на другия ден ще бъде с една идея по-подготвен като излезе на пътя.

Това е от мен. Някой модерато ако иска да заключи ! :winky:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Юли 2008, 19:19

NOZES написа:хахахаах :) е то човек верно само това остава. Абе мани минало заминало главата горе и колкото повече безаварийни ситуации толкова повече опит и акъл му идва на човек! Сега естествено не апелирам да си правите сами ситуации .

Според мен тази секция на Форума е да споделяме сякакви случки и ситуации и да ги анализираме един вид. И колкото повече такива има ,всеки който ги е прочел и вникнал в самата история ,според мен на другия ден ще бъде с една идея по-подготвен като излезе на пътя.

Това е от мен. Някой модерато ако иска да заключи ! :winky:

Чшш, тихуу, вее. Ся, като излязат моралистите и безгрешните и глей кво стаа :twisted: Те останалите тука карат като по учебник и никога не са застрашавали ничий живот, плащат си данъците и си обръщат другата бузка... на дупето :smoke: Оо, да, и размахват пръстчето, ах ти лошо момче. Ти знаеш ли аз ако бях на твое място... и се почват едни локуми на които май само те си вярват.
Алоо, моралистите, не виждам ореолите около главите ви, бе, Светци.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 02 Юли 2008, 19:38

NOZES написа:пердето ми падна ,защото в предната кола (тази на баща ми ) се возеха още приятелката ми и брат ми , а аз бях с братовчед ми... Незнам вие как ще се почувствате ако някой си ,ако ще и със СОВАЛКА да е, застраши живота на семейството ви.

Компакта на 3-та прай 140 (правописна грешка)

Зафирата колкото и да е нова и знам възможностите тъй като съм карал такава и с удоволствие бих се пускал срещу такава на писта !

Колеги мерси за коментарите ,аз поука съм си взел , целта ми беше да споделя поредната нашенска глупост на пътя ;)

И как точни ги застраши ... според мен нищо не е застрашил ... ти просто нещо си се превъзбудил от факта, че те е минала Зафира ... Хлопел си викаш ше ме минава ... аааайде де!!! И не те ли е малко срам да вадиш шпага на ван ... с удоволствие би се пуснал със Зафира на писта ... ебаси кола срещу ван. :mhihi: Поредната глупост нашенска си я сътворил ТИ според мен!!! И пак те питам ... ти каква дистанция спазващ като караш с около 100 по километраж? В тая дистанция не може ли да влезе кола... та трябва да го пускаш? С колко се движихте вие? И нужно ли е да се движите в колона дебиш ... тва най-го мразя ... точно движението в колона от група коли създава напрежение на пътя и предпоставки за птп-та ... лепнал се за колега с друга Е36ца ... еми друг път не се лепкай ... леко съветче.
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 02 Юли 2008, 19:41

rado_rf написа:Чшш, тихуу, вее. Ся, като излязат моралистите и безгрешните и глей кво стаа :twisted: Те останалите тука карат като по учебник и никога не са застрашавали ничий живот, плащат си данъците и си обръщат другата бузка... на дупето :smoke: Оо, да, и размахват пръстчето, ах ти лошо момче. Ти знаеш ли аз ако бях на твое място... и се почват едни локуми на които май само те си вярват.
Алоо, моралистите, не виждам ореолите около главите ви, бе, Светци.

Не бе аз не съм моралист ... моралиста в случая е бил нашия човек, който е решил даже да маймунее после с 50-60 и да засича ... и отзада да бави сумати коли ... колона се получила... и чак леко се хвали за това.
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 02 Юли 2008, 19:49

ivan1590 написа:Аз така правя-видя ли някои бег да се прави на оборотен-газ да скъся дистанцията пък той да се оправя в насрещното.Естествено говоря, когато карам в колона по път със завои и невъзможност за изпреварване.
Ако ме изпреварва на права, няма проблем пускам го -даже може и да намаля, но аз съм си оставил дистанция и някав тъпанар да се вре и да ме засича- сори

Баце от това, което пишеш бековите изяви са от твоя страна ... и доста комплексарски!!!Някой да му се бутал отпред ... ми ти като не можеш да изпреварваш ... я си представи, че тоя зад теб може. :shock: Има по-бърза кола ... по-добре завиваща ... по-добре спираща от твоя кораб ... от къв зор той трябва да се влачи зад теб ... понеже ти си неспособен да изпреварваш? Изпреварването за теб и твоя кораб може да ти се струва абсурдно ... непосилно ... но за друга кола е въпрос на 2-3 секунди ... и тази видимост, която за теб не е достатъчна ... за него може да е ОК. Мнооо се дразня, като влеза в някое дефиле и зад някой тир са се наредили такива като теб ... хем не изпреварват тира ... хем седят слепени да не би някой да влезе пред тях хехехе ... комплексарско яко!!!
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Юли 2008, 19:51

ех МаХооооо кога пишеше глупости по тунинг-а, кога кога стана разбиращ от всичко ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 02 Юли 2008, 19:59

Смотан я сподели каква глупост си прочел, че ми е интересно? Момченцето си е купило 520ка за 2-3000лв и сега се е засегнало хахаха викаш как така няма да съм възприеман за кисел играч с пееетстииин и дваааската :mhihi: Извинявам се ... всеки притежател на 520ка Е34 може да го дава кисел ... да засича ... и да трепе хората дето се опитват да минат пред него хахаха
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Юли 2008, 20:13

MaXo написа:Смотан я сподели каква глупост си прочел, че ми е интересно? Момченцето си е купило 520ка за 2-3000лв и сега се е засегнало хахаха викаш как така няма да съм възприеман за кисел играч с пееетстииин и дваааската :mhihi: Извинявам се ... всеки притежател на 520ка Е34 може да го дава кисел ... да засича ... и да трепе хората дето се опитват да минат пред него хахаха

бате ти си адски комплексар :mhihi: и лада да кара това момченце за което говориш, може да ти отвърти шамарите нали :mhihi:
Може да си прочетеш сам компетентните мнения в тунинга :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Юли 2008, 20:26

Стига дебилясвахте

Предишна

Назад към Страхотни истории