Спрете войната по пътищата!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
DJJonny и аз съм за защото ми писна всеки месец да погребвам някой близък и нека всеки желаещ да сложи в подписа си темата така поне ще стигне до повечко хора аз го правя тук както и в тунинг.бг
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Гост
-
humman написа:аз мисля че инцидентите по пътищата са много срещатано явление,но вина имат и шофьируте и пешеходците.....Пешеходците изкачат от ляво и от дясно и изведнъж а шофьора трябва да реагира веднага ами не може,ама и шофьорите са виновни щото карат доста бързо на места които не позволяват високи скорости....така че всичко е толкова относително кой може да е виновен.....но забелязвам че участниците в ПТП са от 18 до 25 години има и такива който са и над 25 ама те са по малко.....шофьорството не е умение а дарба
А бе дарба е -верно! ма ако ще да си Себастиян Льоб-нека ти излезе некой с матор от лево със 140 в града,или дет вика колегата: бабичка -спринтьорка ,или камион зад храст....! Щото се оказва ,че за физичните закони важат за всички ! .... и за добрите и за лошите шофьори!

SKISA написа:humman написа:аз мисля че инцидентите по пътищата са много срещатано явление,но вина имат и шофьируте и пешеходците.....Пешеходците изкачат от ляво и от дясно и изведнъж а шофьора трябва да реагира веднага ами не може,ама и шофьорите са виновни щото карат доста бързо на места които не позволяват високи скорости....така че всичко е толкова относително кой може да е виновен.....но забелязвам че участниците в ПТП са от 18 до 25 години има и такива който са и над 25 ама те са по малко.....шофьорството не е умение а дарба
А бе дарба е -верно! ма ако ще да си Себастиян Льоб-нека ти излезе некой с матор от лево със 140 в града,или дет вика колегата: бабичка -спринтьорка ,или камион зад храст....! Щото се оказва ,че за физичните закони важат за всички ! .... и за добрите и за лошите шофьори!
Нищо де някои от нас имат вече изградени и ясновидски способности. Преди да седнеш зад волана хвърляш боб гледаш на кокалчета, пиеш отвара за по бърза реакция Рецепта: Крак от жаба, крило от прилеп, око от карибски варан, крило от муха Цеце, убита от гръмотевична буря нейде в Амазония...и 1 кило пресни червени мухоморки
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Гост
-
DJJonny написа:SKISA написа:humman написа:аз мисля че инцидентите по пътищата са много срещатано явление,но вина имат и шофьируте и пешеходците.....Пешеходците изкачат от ляво и от дясно и изведнъж а шофьора трябва да реагира веднага ами не може,ама и шофьорите са виновни щото карат доста бързо на места които не позволяват високи скорости....така че всичко е толкова относително кой може да е виновен.....но забелязвам че участниците в ПТП са от 18 до 25 години има и такива който са и над 25 ама те са по малко.....шофьорството не е умение а дарба
Нищо де някои от нас имат вече изградени и ясновидски способности. Преди да седнеш зад волана хвърляш боб гледаш на кокалчета, пиеш отвара за по бърза реакция Рецепта: Крак от жаба, крило от прилеп, око от карибски варан, крило от муха Цеце, убита от гръмотевична буря нейде в Амазония...и 1 кило пресни червени мухоморки
Колега,ела да си ми навигатор моля те-щом те бива в предсказанията!Че аз пробвах,ма не става!

И да земе да си промениш в описанието "по бордюри" ,щот тва хич не се връзва с "Аз карам по правилата..."!

тва "по бордюри" има сантиментална стойност за мен и хората от Пловдив знаят за случката 

Последна промяна DJJonny на 16 Май 2007, 12:41, променена общо 1 път
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
- RSxRacer
- вълкодав
-
пак обърнахте една сериозна тема на чат 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
RSxRacer написа:Feanor улиците не са самолетна писта за да се излита на нея.Прав си живота си е твой чувството да ти се вдигне адреналинът е неописуемо но трябва ли да е по пътищата.Ходи да караш там където знаеш че няма да навредиш на никого освен евентуално на себе си(не го пожелавам и на най-големите си врагове).
Хайде не ми четете поста до половината, а? Написал съм - да, мястото за тези изпълнения категорично не е на улиците. Въпрос на отговорност е да не застрашаваш другите. Нещо, което не се учи на шофьорските курсове, макар че е абсолютно задължително за всеки шофьор.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Ей днес заради любовта ми към БМВ, ми писаха фиш за превишение на скороста ( оказаха се разбрахи и въпреки, че бях с 31 км над допустимото ми писаха само фиш). Отивам си към университета и по пътя на последния светофар в града невероятна M5-тица E60 номер СА 1117 и си викам аз съм с тоя. За жалост, карах само няколко минури до нея, че ме спряха. Но няма проблем, заслужаваше си. Явно пича с М5-тицата имаше антирадар, защото намали и се прибра малко преди полицайте, а аз продължих в лява лента, но си заслужаваше.
- RSxRacer
- вълкодав
-
и кое точно е за хвалене не схванах?Точно на като тебе ако можех първо щях да им взема книжките
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
vutov ми аз си нямам представа за каде ми говориш но с тия светофари си помислих че е извънградско ако съм збъркал се извинявам просто не се бях замислил
поздрави от Русе:)

поздрави от Русе:)
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- humman
- кандидат ентусиаст
-
така е колеги.....разбирам че доста хора карат мощни коли и исакт да им се насладят на ускорението и мощността и да забиват гаджета ама не мисля че избират подходящите места
Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ами колега.. ти си го написал в подписа просто.
Аз друга кола, която да я чувствам по тоя начин не съм карал. БМВто нямам чувството, че го карам, а че го пускам да върви бързо.
Сега, като по закон са турнали органичение 130 на магистралата и 90 по междуградските, аз какво да направя? Да ги спазвам? Как не... Което не значи, че карам на принципа "газ до ламарината - я джигит". Съобразявам се, не преча на останалите в движението, изпреварвам когато имам видимост и достатъчно дистанция, че да не притеснявам никого... просто колата върви повече, отколкото пише в закона без да създава по-големи рискове. Това са ограничения за лади и москвета.

Сега, като по закон са турнали органичение 130 на магистралата и 90 по междуградските, аз какво да направя? Да ги спазвам? Как не... Което не значи, че карам на принципа "газ до ламарината - я джигит". Съобразявам се, не преча на останалите в движението, изпреварвам когато имам видимост и достатъчно дистанция, че да не притеснявам никого... просто колата върви повече, отколкото пише в закона без да създава по-големи рискове. Това са ограничения за лади и москвета.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3