Н\С\О и карането им...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 07 Окт 2008, 7:30

НСО са абсолютни комплексари! проблемът е, че няма КОЙ да им дръпне юздите и да им сложи спирачки! какво като возят някой депутат или министър?! дай сега останалите хора дето с данъците са им купили колите, костюмите и пищовите да ги мачкаме и унижаваме- така ли?!? проблъмът е, че ушевите, независимо от тяхната форма, в БГ са изолирано общество, мислещо се за богопомазано и богоравно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 9:55

Коли на НСО много, но точно този ескорт с 5-цата е супер опасен :evil: Аз ги засичам почти всеки ден, слизат по България или се прибират нагоре. Тези в 5-цата са точно тип мутрета, гледат лошо, псуват, правят се на велики и т.н. На няколко пъти съм се разминавал да не ме отнесът, така и не разбрах кой возят..........ма не ме и интересува, трябва да спрат с каскадьорските си простотии, все пак сме 2008 и в ЕС :evil:
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 10:01

следващият път ше съм подготвен с фотоапарата и ше има после:я се усмихнете ,че ви дават по господари на ефира....!!!нека псуват!!нека налитат.....!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 10:04

това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малко :mhihi: Ще пробвам да ги щракна при следващото им рали...............

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Окт 2008, 10:26

Nicco написа:това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малко :mhihi: Ще пробвам да ги щракна при следващото им рали...............

И ползата ще е ....... под нулата :evil:

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 10:35

Мишел написа:
Nicco написа:това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малко :mhihi: Ще пробвам да ги щракна при следващото им рали...............

ше видим....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Окт 2008, 10:37

SKISA написа:
Мишел написа:

ше видим....

Айде дано :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 10:43

колата почти със сигурност е на сер-гейчо....!!! ше видим кой по-мое да псува некст тайм!
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 10:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 07 Окт 2008, 10:52

Недей ги снима, че ако та видат ща бият, мноо знаат те за кво ги снимаш. Дали ша ги праиш известни или студени.

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 10:53

spacepl написа:Недей ги снима, че ако та видат ща бият, мноо знаат те за кво ги снимаш. Дали ша ги праиш известни или студени.

те напролет бат бойко е предупредил манафите в централния да ги чакат.....! кат загубат изборите!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 12:36

Мишел написа:

бе така е, ма не може да седиме и да гледаме......... Въпрос на време е тия да направят некоя простотия и после да ревем :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2008, 13:28

Скиса не го раздавай много тежкар, че ще те олупат и апарата ще ти вземат ;) Те така едни фотографчета в Гърция ги задържаха за военен шпионаж :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Окт 2008, 13:33

Баш на гейчо е колата .... и аз ги засичам редовно, но никога не съм им правил път и няма и да им направя ... ще се съобразяват малко с хората. ДА, не съм прав напълно, но те не са прави изобщо! Веднъж до КАТ тръгнаха срещу мен в насрещното и просто спряхме капак до капак ... стоят и гледат тъпанарите и изчакаха да им направят място от дясно на тях и се прибраха и зяпат като охлюви. Не ми дреме какво ще направят нека ме блъснат тяхна си работа! Щом се държат като свине смятам, че и останалите участници от движението имат това право. Изобщо не ми дреме за тяхния режим на движение. Не стига, че боклуците, които возят са за избиване ами и път да им правя ....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 13:38

бе доколкото съм виждал, гей-чо се вози в бронирана S-класа. По ми мяза на некое министърче от турски произход :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Окт 2008, 13:42

Nicco написа:бе доколкото съм виждал, гей-чо се вози в бронирана S-класа. По ми мяза на некое министърче от турски произход :confused:

еС- класата е отпред а с 5цата са охраната му ;) ....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории