Разкасче за една бимичка и едно голфченце!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Разкасче за една бимичка и едно голфченце!

Мнение от Kregec » 16 Юни 2008, 16:12

Здравейте колеги! Искам и аз да споделя нещо с вас! От доста време чета форума за историиките, и на мен сношти ми се случи нещо доста интересно!
Карам си аз по царигратско съвсем спокойно и изведнаж зад мен се залепя некво голфче, и кара платно зад мен! Минаваме плиска и ония пак зад мен, в следващия момен голфчето решава да мине от ляво и се изравнява с мен, и батката в голфа ми показва сас жестове да се варкаме ( аз по принцип сам спокоен човек и не обичам в града да прая глупости ), и така върнах един заб назад и в първия момент го драпнах лекичко да му покажа че няма шанс щото имаше и други коля при което голфчето се нае и вследващия момент ми сече патя. :evil: При което направо полудях трагнах от ляво и с жестове го питам какво прай и ония ми показва от петте праста средния. Нацепих бимата и го лапнах със мисалта да му сека патия но имаше други коли и можеше да стане белата. При което настапах още малко и го изгубих от поглед, карах със 180 някаде. Знам че повечето ще ме наредят за това ама първо няма как да оставя тоя прошляк да ме вземе и второ му показах коя е истинската марка. А средния праст следвщия път ако го видя някаде ще му го навра там кадето не изгрява слънце :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 16 Юни 2008, 16:15

Хаха тия селяни с ГоУфовете се мислят за големо нещо де*би селяндурите! :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Re: Разкасче за една бимичка и едно голфченце!

Мнение от inseCT » 16 Юни 2008, 16:17

Kregec написа:Здравейте колеги! Искам и аз да споделя нещо с вас! От доста време чета форума за историиките, и на мен сношти ми се случи нещо доста интересно!
Карам си аз по царигратско съвсем спокойно и изведнаж зад мен се залепя некво голфче, и кара платно зад мен! Минаваме плиска и ония пак зад мен, в следващия момен голфчето решава да мине от ляво и се изравнява с мен, и батката в голфа ми показва сас жестове да се варкаме ( аз по принцип сам спокоен човек и не обичам в града да прая глупости ), и така върнах един заб назад и в първия момент го драпнах лекичко да му покажа че няма шанс щото имаше и други коля при което голфчето се нае и вследващия момент ми сече патя. :evil: При което направо полудях трагнах от ляво и с жестове го питам какво прай и ония ми показва от петте праста средния. Нацепих бимата и го лапнах със мисалта да му сека патия но имаше други коли и можеше да стане белата. При което настапах още малко и го изгубих от поглед, карах със 180 някаде. Знам че повечето ще ме наредят за това ама първо няма как да оставя тоя прошляк да ме вземе и второ му показах коя е истинската марка. А средния праст следвщия път ако го видя някаде ще му го навра там кадето не изгрява слънце :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Жестоко...сцепих се от смях колега!
То из имах една такава подобна случка пак с едно фолф4е 3ка...нз колко коня беше...само знам че се изравнихме...почнах ме от 2ра летящ старт...и като набих 3та повече не го и видях през живота си :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Юни 2008, 16:18

Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 16 Юни 2008, 21:41

Feanor написа:Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш. ;)
И аз това викам :mhihi:
А и 316 компакт е по скоро дамска отколкото спортна кола.Така че внимавай много къде си го вадиш че има много срм да береш. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 16 Юни 2008, 22:28

body написа:
Feanor написа:Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш. ;)
И аз това викам :mhihi:
А и 316 компакт е по скоро дамска отколкото спортна кола.Така че внимавай много къде си го вадиш че има много срм да береш. :mhihi:

Може да е всякаква, но по-важното е, че друга е "Гей колата на годината" в Щатите..примерно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
(Golf)
Браво колега, няма да те виня за високата скорост, тъй като аз не съм по-малко чист от теб, но евала - показал си му кой е баш майстора! :D
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Юни 2008, 23:35

От известно време се убеждавам, че не само ние обсъждаме "голфаджиите", но и те нас и искат да си ги мериме. Последния пример беше в събота - един с Голф 3 се опита да се покаже, колко е велик (номера беше ЕН..., тъмно син) и беше голям зор да ме изпревари на магистралата към София (аз карах със 130 км/ч) с риск да блокира двигателя си. Оставих го да се отдалечи и след това го отминах като пътен знак само да му покажа, че БМВ-то си върви, даже и на нафта... След това си карах отново със 130, но не посмя да ме изпревари повече...
Последна промяна Vlados на 17 Юни 2008, 8:07, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Юни 2008, 23:57

Их, ама сте юнаци. Ебаси и жалката работа. Първо, научи се да пишеш. Един буквар ще свърши работа. Вярно, че караш БМВ, ама понякога това не стига. Почти всяка дума ти е с правописна грешка. Знам, че това не е форум по правопис, ама по този начин сваляте и нивото на марката. Гледах един известен български писател, който каза следното: Гледам една страхотна кола, последен модел Мерцедес. Колата изглежда като бижу. И си викам - за да я има тази кола, колко гениални инженери, дизайнери и какви ли не още са си напрягали мозъците, развивали са технологиите, инвестирали са ужасно много труд и милиони евро, а като погледнеш зад волана - примат.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Юни 2008, 0:07

Anthony_J написа:...
Гледах един известен български писател, който каза следното: Гледам една страхотна кола, последен модел Мерцедес. Колата изглежда като бижу. И си викам - за да я има тази кола, колко гениални инженери, дизайнери и какви ли не още са си напрягали мозъците, развивали са технологиите, инвестирали са ужасно много труд и милиони евро, а като погледнеш зад волана - примат.

:yes: Това важи за целия форум... ама няма начин да се изтриват автоматично всички трудно читаеми постове...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Юни 2008, 1:13

не, че ме брига, а и на толко бири хич не ми пука :mhihi: ама ми е интересно

КАК така се връзвате на всички, които пожелаят да се бягат с вас в града. Няма абсолютно никакъв смисъл. Най-много да си навлечеш беля на главата, което не ти пожелавам. ТЪПО Е! Кога ще се научат хората, че в града с повече от 60-70 не се кара и то на много малко места. 180 е за затвор, ДА, случвало се е, не се гордея и няма да го повторя никога.

ДАНО ДА НИ ДОЙДЕ ЪКЪЛА НА ВРЕМЕ, НА ЦЕЛИЯ НАРОД!

п.с. ама едва ли :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 17 Юни 2008, 9:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юни 2008, 10:25

[quote="vicho"] ДА, случвало се е, не се гордея и няма да го повторя никога. quote]

Колега не се заричай ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 17 Юни 2008, 10:46

Това което съм направил не се гордея! Бях се зарекъл да не прая глупости, след като един прител с една Е36 като се пребираше от Поморие с още 4 човека изправи един завой със 180 и направи около пет лупинга в нивата, изглежда някой го пази се отърваха само със натъртвния. Ама от бимата нищо не ставаше. За това наистина си признавам, че не се гордея с това :uups:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 17 Юни 2008, 21:02

Аз примерно си карам с около 70 до 90 максимум и то по най големите булеварди,ама някой направи ли се на мъж се е стигало и до около 200 (засеге)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юни 2008, 1:27

СЕЛЯНИНО, докараха новите голфове - същите кошници като едно време :mhihi: :mhihi: :mhihi:
пич, като видиш голф - внимавай, лепенките ремус повишават мощността му до 500+ к.с. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
кво им обръщате внимание, от време на време се гавря с такива трупове, ама не е целта на задачата на един контакт 316ка да покаже сила, все пак това е кола да си возиш дупето, не я тормозете ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Следваща

Назад към Страхотни истории