До всички куки във форума(катаджии)!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

До всички куки във форума(катаджии)!

Мнение от titto » 31 Май 2008, 19:30

С тази ми случка от днес искам да изразя моята НЕПРИЯЗЪН към всички долни и мазни комплексарски катаджии,които са излезнали на пътя само и само да правят кинти,слагат всички под общ знаменател,не се интересуват от конкретни аргументи,заради които се извършва едно или друго маловажно нарушение на закона,който иначе трябва да се спазва от всички,но УВИ,не е така-"За кокошка- няма прошка,за милиони-няма закони! :evil: :bgflag:
Та значи:

Излизайки от една пряка до Орлов мост(бях тръгнал току-що),ме спира г-н Куката изхвърчайки пред колата самоотвержено,иска ми документите,гледа мазничко току-що измитата Е46-ца,която не че не може да си позволи,но не може да притежава,защото ще се огледат в него-от къде е извадил пара за такава кола с неговата заплата...бла,бла.....

Кука:Къде работиш?(дежурен първи въпрос)
Аз:Шофьор съм (еди къде си...)
Кука:Май си ни голям клиент,че имаш толкова дупки от телбод по талончето....(хили се тъпо)
Аз:Ми такава ми е работата,че ме карат да бързам и така....(за което не съм прав,че си слушам шефовете,но знаете как е...)
Кука:Нали знаеш за кво те спирам,караш без колан....Имаш ли останали точки,че тряя да пишеме...?
Аз:Знам,точно се бях обърнал назад да слагам колана на детето и после щях да си сложа и моя,карам винаги с колан!Ако съм вързан,не мога да се пресегна до отзад....Не и го закопчах преди да тръгнеме,защото и парила катарамата от слънцето и т.н(Самата истина)
Кука:Да бе,аре идвай с мен в патрулката!
Аз:Дай нещо да мислиме,че на детето му се ака... :mhihi: (почнах да си правя та.ак с куката...)
Върна ми документите и ми вика:
"Отвори багажника,метни документите там,ма сложи нещо в тях да се почерпиме и ми ги дай пак ма по-ниско...."
Аз:10 стигат ли....?
Кука:Абе да не развалиме семейния бюджет,пък и утре е празника на Детето,трябва да му купиш нещо....!?(...и пак се хили като идиот :evil: )
Мушнах десетка в документите,взе ги и си тръгнах.....
Ей,друг път като съм давал пара,съм го преглъщал,щото знам,че съм виновен и те си шушкат и траят,ама на тоя пумиар последното изречение ме изкара извън нерви направо....Ще ме щави мене и ще ми говори за празника на моето дете,а си храни сем.с моите пари и с на такива риби като мене....Що не се прави на остроумен на гъзарите G-класите и т.н!?
Когато са ме пускали за говорене по тел.и др.съм се връщал да им нося кола или кафе,щот ми става кеф,че има и от тях хора и ме разбират,на всеки се случва да сгафи....,нооо съм имал и случаи в които ми казват,че съм говорил по GSM,а аз просто си свалям слънчевите очила от главата.....караници,обжалвания,спечелвания и така.....

Един път се заричам да не им давам повече пари и да си пишат,но не може да те еб.ват за дреболии-каране на халогени и т.н.,а други да карат дрогирани,пиани и с 200! НЕ КАРАМ никога пил и НЕ МИНАВАМ на червено!!!

П.П Малко е гадно това от подписа ми,но понякога кара човек да се замисли..... :twisted:
Дано го прочетат повече КУКИ,не че ще се промени някой......!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 31 Май 2008, 19:37

Не всички взимат колега прав си ама всичко си е до човек ;)

Някой да знае глоба по член 150 какви пари е и колко време е лишаването :roll: :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 31 Май 2008, 19:40

Ами края на месеца е заформят заплатите !
Случва се на всеки, не го зимай толкова на вътре, че само ти си се нервиш (следователно и ние)
А куката сега яде салатка и пие домашна ракийка и разправя на жената:
"Днес имаше много балъци" ... :lol:

Успех !
И Да не заправиш да купиш нещо на детето ! 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 31 Май 2008, 19:55

ама ти си един...като си му дал парите почвай да се гавриш с него да видиш колко цветове може да си смени човешкото лице :mhihi: само му метни накрая че си имаш записани серийните номера на банкнотите и че отиваш в неговото районно да видиш как хвърчи зад тебе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2008, 20:05

grnka написа:ама ти си един...като си му дал парите почвай да се гавриш с него да видиш колко цветове може да си смени човешкото лице :mhihi: само му метни накрая че си имаш записани серийните номера на банкнотите и че отиваш в неговото районно да видиш как хвърчи зад тебе :mhihi:
:mhihi: Абе и такива съм ги правил....когато съм в командировка и ме спрат за глупост,примерно за халогени и не ми се представят в началото,съм писал в акта:
"Длъжностното лице беше видимо в нетрезво състояние,нелюбезно и обсебено от гняв на лична основа,поради непонятни за мен причини....."
На повечето им идва да ударят фуражката от земята и да се свитнат пред мен ... :mhihi: После доколкото съм чувал им дават командировъчни до София с влак или автобус да идват на делата заведени срещу тях,когато се посъберат....а и шефовете и колегите ги еб.ват и поне съм сигурен,че ги спукват от бъзик....! :mhihi: :twisted:

Кога ли ще напечатам някъде едни 20-толевки и ще ги черпя наред,поне бързо ги мушкат по джобовете и не гледат....! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
Мечтае да кара: e30 monster

Мнение от tZv3t0zAr » 31 Май 2008, 20:17

Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2008, 20:23

tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ... :mhihi:
Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 31 Май 2008, 20:42

titto написа:
tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ... :mhihi:
Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....! :mhihi:

Тъй то лесно ще те издирят,хем са те спряли и няма начин да са написали кого са спирали и хем ти си фалшификатора на 20-то левки!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2008, 20:51

cucko написа:
titto написа:

Тъй то лесно ще те издирят,хем са те спряли и няма начин да са написали кого са спирали и хем ти си фалшификатора на 20-то левки!
И кво,ще се оплаче,че не са му дали истински ли....!? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 31 Май 2008, 21:40

titto написа:
cucko написа:
titto написа:

И кво,ще се оплаче,че не са му дали истински ли....!? :mhihi:

Сякак може да те извъртят, особено ако намерят в теб още бройки !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
Мечтае да кара: e30 monster

Мнение от tZv3t0zAr » 31 Май 2008, 21:42

Абе стига бе човек, те полицайте не са чак такива балами, нали треа да кажа от къде са дошли тея 20лв в техните ръце :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 31 Май 2008, 22:50

Абе незнам кфо против подкупа имат някой шото като помислиш като ти праснат някой акт тряяя да чакаш 94385735 години да ти пристигне талончето в кат,там опашки,глупости>следователно по добре да им дам направо на куките пари и да ми дреме на шперца!!
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 01 Юни 2008, 10:15

Когато съм в нарушение и давам пари изобщо не ме е яд- да не би да е по-хубаво да ми треснат акт и да вися цял ден в КАТ, да спонсорирам изродите от си-банк с някакви безбожни такси и пр.Ако съм прав бих стигнало и до съд с куките, но досега не ми се е налагало :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 01 Юни 2008, 11:11

те митничарите хвърляха хиляди евра оня ден през джама ,мамицата им насрана .. ама и куките тряа им направят такива проверки ... сещам се оня случай Бойко Борисов като беше министър на вътрешните работи го спрели с джип с много тъмни стъкла .. спуска се стъклото 1 пръст и се подават 50 лв .. куката ги хваща ама оня вътре не ги пуска ... спуска се надолу стъклото - Бойко Борисов на волана:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Юни 2008, 11:23

ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам

Следваща

Назад към Страхотни истории