Една от първите ледовити сутрини
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Една от първите ледовити сутрини
Сега ще ви разкажа какво ми се случи днеска
Ден като ден ,всичко е нормално паля си сутринта излизам от гаража заключвам всичко нормално.
Нреждам се чинно на опашката от автомобили,която е почти до гробищата на драгелвци до светофара на околовръстното.
И така бавно бавно си пъпля (около 15-20мин.) надолу заедно с цялата колона,междувременно съм се отбил в баничарницата и си закусвам по пътя баничка с боза.
Някои терикатчета с по модерни джипове не им се чака на опашката и изпреварват цялата колона надолу,докато не им излезе някой насреща и ги принуди да орът по бордюрите
Та така както обикновенно всичко е нормално и вече почти стигнал до светофара се престроявам в лявата колона(там се образуват две колони за направо и една за наляво).
Минавайки в лявата съм втора кола ,светва зелено,естествено един пасатаджия запушва платното щото мноого бърза а пред него е задръстено околовръстното,но той не йок ше мине
,съответно аз и тоя пред мен и тия до мен му свириме светкаме псуване го и така нататък....
В следващия момент на нас вече ни е червено,нито една кола не минава надолу, вече сме спрели да свиркаме с клаксоните,но една малка КИА червена продължава да подсвирква и да ръкомаха нещо и то на мен
Очуден свалям пасажерското стъкло и жена ми я пита какво иска въпросната жена с КИА-та(пада се малко назад в дясната от мен колона за направо).Жената от КИА-та казва:
Счупихте ми стъклото
След редица бързи въпроси и безмислени отговори спираме след светофара да видим какво точно изка тя от нас.
Жената твърди че като съм се престроил съм минал покрай нея и съм и счупи стъклото,през цялото време аз се опитвам да видя кое точно стъкло съм и счупи обикаляки отзад и оглеждайки задния и ляв стоп,понеже е един такъв издължен мислех,че за него говори
И съзирам,че и е счупено задното стъкло точно по средата една дупка колкото цигарена кутия
Питам я как е решила че точно аз съм и счупил стъклото при положение че не съм я докоснал дори
Тя ми казва ми сигурно с огледалото
Питам я какво огледало бре? аз съм минал на един метър от тебе на свободна докато съм се престроявал ,как ще ти счупя задния джам
И след малко размисли тя се съгласи с мен и аз си тръгнах.
Та така деня ми тръгна със малко комична ситуация.

Ден като ден ,всичко е нормално паля си сутринта излизам от гаража заключвам всичко нормално.
Нреждам се чинно на опашката от автомобили,която е почти до гробищата на драгелвци до светофара на околовръстното.
И така бавно бавно си пъпля (около 15-20мин.) надолу заедно с цялата колона,междувременно съм се отбил в баничарницата и си закусвам по пътя баничка с боза.
Някои терикатчета с по модерни джипове не им се чака на опашката и изпреварват цялата колона надолу,докато не им излезе някой насреща и ги принуди да орът по бордюрите

Та така както обикновенно всичко е нормално и вече почти стигнал до светофара се престроявам в лявата колона(там се образуват две колони за направо и една за наляво).
Минавайки в лявата съм втора кола ,светва зелено,естествено един пасатаджия запушва платното щото мноого бърза а пред него е задръстено околовръстното,но той не йок ше мине

В следващия момент на нас вече ни е червено,нито една кола не минава надолу, вече сме спрели да свиркаме с клаксоните,но една малка КИА червена продължава да подсвирква и да ръкомаха нещо и то на мен

Очуден свалям пасажерското стъкло и жена ми я пита какво иска въпросната жена с КИА-та(пада се малко назад в дясната от мен колона за направо).Жената от КИА-та казва:
Счупихте ми стъклото

След редица бързи въпроси и безмислени отговори спираме след светофара да видим какво точно изка тя от нас.
Жената твърди че като съм се престроил съм минал покрай нея и съм и счупи стъклото,през цялото време аз се опитвам да видя кое точно стъкло съм и счупи обикаляки отзад и оглеждайки задния и ляв стоп,понеже е един такъв издължен мислех,че за него говори

И съзирам,че и е счупено задното стъкло точно по средата една дупка колкото цигарена кутия

Питам я как е решила че точно аз съм и счупил стъклото при положение че не съм я докоснал дори

Тя ми казва ми сигурно с огледалото

Питам я какво огледало бре? аз съм минал на един метър от тебе на свободна докато съм се престроявал ,как ще ти счупя задния джам

И след малко размисли тя се съгласи с мен и аз си тръгнах.
Та така деня ми тръгна със малко комична ситуация.

a
хаха тази е луда. ама 4естно да ти кажа писнами от такива малоумни шофери и то не само жени ами и много мъже
Няма начин да няма начин
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Явно днес е деня на нервите
Но колега да не ти пука, на мен сутринта какво се случи:
Карам в средната лента по цариградско посока от Младост към центъра, в средната лента съм (казвам така, защото вече има 3 ленти на цариградско
2те нормални и тази за буса), пуснал съм музичка, топлото на макс, и се спускам някъде до печатницата... всичко много спокойно до момента в който колата ми угасна, ама така угасна, че нямаше никакъв ток, освен на радиото...
Излизам аз, но няма кой да ме пусне да си до бутам колата до бус лентата... както и да е бутнах я, свалих капачето на якия предпазител точно след +-са на ако-то, всичко беше на въглища... и то щото някой майстор го е затегнал хубаво
Свързах двете жици заедно на едната дупка и гассссс
Та така не се впечатлявай от тъпизми явно днес са в изобилие

Но колега да не ти пука, на мен сутринта какво се случи:
Карам в средната лента по цариградско посока от Младост към центъра, в средната лента съм (казвам така, защото вече има 3 ленти на цариградско

Излизам аз, но няма кой да ме пусне да си до бутам колата до бус лентата... както и да е бутнах я, свалих капачето на якия предпазител точно след +-са на ако-то, всичко беше на въглища... и то щото някой майстор го е затегнал хубаво

Та така не се впечатлявай от тъпизми явно днес са в изобилие

- Illusion
- Бургаското явление
-

Еми явно стъклото е усетило нещо друго, ама шофьорлата тогава е имала друга работа

Женска му работа

Само като си представя колко убедително ти е обяснявала как си й счупил задния джам... Ей сложете камери в колите си де, че не само да четем и да се хилим, ми и да гледаме сеир

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Illusion написа::roll:![]()
![]()
Еми явно стъклото е усетило нещо друго, ама шофьорлата тогава е имала друга работа![]()
Женска му работа![]()
Само като си представя колко убедително ти е обяснявала как си й счупил задния джам... Ей сложете камери в колите си де, че не само да четем и да се хилим, ми и да гледаме сеир
А ти една камерка под завивките, такава с нощно виждане?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
///peter написа:Illusion написа::roll:![]()
![]()
Еми явно стъклото е усетило нещо друго, ама шофьорлата тогава е имала друга работа![]()
Женска му работа![]()
А ти една камерка под завивките, такава с нощно виждане?
мисля да пропусне,въпреки неистовото ти желание

за да не е оффф:
еми бате жена кво искаш,как може да си помисли че с огледалото ще и счупиш стъклото

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
vld написа:Ма неможете да си представите колко беше убедена в твърдението си![]()
![]()
![]()
Нямам думи да го опиша просто![]()
викаш чак почна да се замисляш дали не е вярно а

мани много ги обичам така като почнат

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Погледнете небето и ще ви стане ясно всичко.Пълнолуние е.Някой страдат от него,други страдат от пълнолудие. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Женичката явно и е трябвало протокол от КАТ за пред каското и се е чудила кой и е "счупил" стъклото.Баси глупавите парчета
"....... ами паркирах снощи на паркинга пред нас и ставам сутринта и кво да гледам - дупка с размера на кутия за цигари на задното ми стъкло..."
Сякаш не е сложно
.
Кво се обяснявам и аз - с две думи ЖЕНИ

"....... ами паркирах снощи на паркинга пред нас и ставам сутринта и кво да гледам - дупка с размера на кутия за цигари на задното ми стъкло..."
Сякаш не е сложно

Кво се обяснявам и аз - с две думи ЖЕНИ
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Сигурно се е спукал от смях,ама няма как да я наругае че жена му от солидарност от оная сигурно щяла да го сръга в ребрата.
Ти представяш ли си баси кофти парчето дето е била тая,явно мъжа и вече не и обръща необходимото внимание.
Ти представяш ли си баси кофти парчето дето е била тая,явно мъжа и вече не и обръща необходимото внимание.

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Абе явно голямо свирене с клаксоните е паднало,че чак да се счупи стъклото
Явно огледалата на КИА не са много шумоиздържливи

Явно огледалата на КИА не са много шумоиздържливи

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2