Случка на Лукоил

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Случка на Лукоил

Мнение от GVT » 20 Сеп 2007, 13:59

Спирам днес на Лукоил,заставам пред една колонка и на на мацката и казвам 50 кинта 98.Влизам вътре да платя ,идва моя ред и казвам."50 лева на 3 колонка",отсреща друга мацка ми отговаря "Да,на 3 колонка 50 лева дизел"В този момент почувствах ,че коленете ми омекват и аз е такива очи :shock: "Какъв дизел,казах 50 лева98"отговаря ми,"Не,50 лева дизел"Излизам отвънка и,заедно с касиерката и викаме и момичето на колонката,едната казва ,че е сипала 98 касиерката твърди ,че компютъра показва дизел.А аз вече готов да раздавам путки майни наред.В един момент се бяха събрали целия персонал барбар с управитела и още няколко саирджии и се чудат какво да прават а аз те такъв :maad: Накрая некакъв младежсе обадии каза ,че е невъзможно да се сипе дизел на мойта кола и демонстрира ,че пистолета на дизела не може да влезе в отвора на резервоара.Е бахти облекчението получих,а като не съм карал нафтови печки от къде да знам ,че е такава работата,а и тия от Лукоил са ебати тъпаците.Абе то и аз май излезнах тъпак ама... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 20 Сеп 2007, 14:30

ебати лудата гавра :ahah:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 20 Сеп 2007, 15:04

:shock: :shock: Е как така ПЦ то е показвало 50 лева дизел. :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Мнение от Kiceto » 20 Сеп 2007, 16:16

И аз съм ял к..а на ЛукОйл ама по друг начин :mhihi:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%EE%E3%E5
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 20 Сеп 2007, 16:18

тия сигорно четат форума и понеже обичаме да ги прехранваме от време на време и си вращат гадовете :mhihi: :mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Сеп 2007, 18:47

BMWACSCHNITZER написа::shock: :shock: Е как така ПЦ то е показвало 50 лева дизел. :mhihi: :mhihi:

Не знам как е показало,ама на мен душичката ми беше станала топка,започнах да си представам сваляне на резервоара промивки и т.н.Тия скапаняци трябва да ми платат за тормоза :mhihi: Поставете се на мое място да видите как ще се почувствате.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 20 Сеп 2007, 18:58

абе да еба и фирмите,що него направят първо плащаш после зареждаш като в УСА
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Сеп 2007, 21:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

е как така неможе да ти влезе пистолета ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Сеп 2007, 21:50

bam-bam написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

е как така неможе да ти влезе пистолета ?

да между другото тва пък как стана :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Сеп 2007, 2:57

Затова оная приказка, за да бъде нещо свършено както трябва си го свърши сам :mhihi:
Аз винаги гледам какво тръгват да ми сипват и не утивам да плащам преди да съм сигруен, че е това което съм казал то всичко става може да не те е чул човека или кой знае :)
Пистолета не влизал на дизела ли, аре бе кой е мераклията да пробва после да разправя :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Сеп 2007, 6:43

пистолета на дизела е по-дебел обикновено и не влиза в тясните бензинови резервоари :mhihi: но не на всички пистолети, защото може да са сменени от бензинови или пък вашият резервоар да не е много стандартен
за обратното няма проблем - в дизелова кола да ти сложат бензин

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 21 Сеп 2007, 7:42

абе то и в наща фирма наскоро имаше подобен трагичен инцидент. отива един колега да зарежда на SH**L и какво става-"До горе 98 моля" сипват му горивото, плаща и си тръгва.стотина метра по-надолу новичкият ярис почва да издава странни шумове и не иска да продължи своят път, гасне. едно телефонно обаждане, напътна помощ и гас в ТМ АУТО, след обстоен преглед на колата се оказва , че съдаржанието на резервоара е 30% бензин и 70% дизел :mhihi: . оказва се после, че генийте в SH**L , като зареждали горивата сипали дизела в резервоара на бензина :mhihi: . та въпросната бензиностанция се бръкна с 3500 лв. за ремонт на горкия Ярис. нема такива идиоти. колеги като зареждате взимайте белешки щото после ходи доказвай , че си зареждал на тяхната бензиностанция и те са ти скапали колата, защото грешки стават :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 21 Сеп 2007, 13:35

_BoBI_ написа:Затова оная приказка, за да бъде нещо свършено както трябва си го свърши сам :mhihi:
Аз винаги гледам какво тръгват да ми сипват и не утивам да плащам преди да съм сигруен, че е това което съм казал то всичко става може да не те е чул човека или кой знае :)
Пистолета не влизал на дизела ли, аре бе кой е мераклията да пробва после да разправя :mhihi:

Аз съм навит.С очите си го видях ,чепистолета на дизела не може да влезе.Пак повтарям,на Лукоил.Та ако искаш едно леко басче? ;) Ако загубя получаваш 150 кинта,ако ти загубиш пълниш моя резервоар до горе с бензин :mhihi: ай да не те набутвам много с 98.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 21 Сеп 2007, 17:48

BMWACSCHNITZER написа::shock: :shock: Е как така ПЦ то е показвало 50 лева дизел. :mhihi: :mhihi:

Някои маи е мамил 8) .......нали се сещате за минималната разлика в цената на двете горива
Получава се нещо като отчетените 49.99лв а ти си даваш 50лв и насъбралата се разлика за работен ден (или месец) се пребира от служителите

Маи тея от Лукоил ги подбират с конкурс: имаше и друга тема в която бях споделил как на мои приятел на голфетката(GTD)му нахакаха бензинец да качи цитана :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Потребител
Аватар

Мнение от PIAGI » 23 Сеп 2007, 11:54

Ето тук можете да видите разликата между пистолетите (най общо). Горния пистолет е за нафта и оловни (етилирани) бензини а долния за безоловни.Оловни вече няма и затова само за нафта се използва горния вид.В смисъл обърнете внимание на дебелината на човките.В самите пистолети разлика няма, а човките са на резба и са алуминиеви и се сменят.
http://www.dberryandco.co.uk/images/psd ... nozzle.jpg

Следваща

Назад към Страхотни истории