Хич не ми беше спек че са блъснах!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
Хич не ми беше спек че са блъснах!
Това и последното ми ПТП (дано и да няма повече, че аман)
Бях полудял от кеф един ден и бях почнал да карам ама много зле, имам предвит, да изпреварвам неправилно, да се пререждам на светофари и т.н....
Та карам по една улица надолу (имаше по 2 ленти във всяка посока) и реших да си съкратя пътя с да кажем 300-400 метра и да завия по неправилен начин в една улица. Ама това никога не го бях правил, шото е забранено, има много трафик и просто няма смисъл, шото тва са си 300метра. Ма тогава ме бяха прехванали щурите и си викам давай селската.
Насреща колите бяха сравнително далече, само трябваше да пропусна 2 малки Пежа 106, които бяха в моята посока и в лявата лента. Пропускам пурвото, стори ми се че пропускам и второто, ама явно съм де... Та яко скачам на газта на втора вдигам обороти и въртя яко десен и като шибнах второта 107ца, оня изфърча в дясното на другата посока и за малко да се преобърне по капак. Яко стрес тогава! Пича обаче евала, овладя я колата. Като отбихме, излизам аз и го питам "Батка, добре ли си?!?!", той "Аз съм добре, ама й се и*а мамата на колата!" , моята беше само леко намачкана между левия фар (мигача беше на сол) и калника, ама нищо повече. Пежото беше яко вдлъбнато от дясната си страна, говоря от калник до калник. Направо си умрях от кеф! Кат го шибнах с БМВто удара не го почувствах толкоз як, обаче за него явно е бил. Благодаря на Господ, че нямаше жертви и някакви сериозно последици. Ламарините се оправят!
Та общо взето ше ми е за урок, да не правя глупости, поне не много...
И после все ми става смешно, че ония направо фръкна, пък на мен и ЦДто ми продължи на бичи яко, все едно през бабуна съм минал:)
Бях полудял от кеф един ден и бях почнал да карам ама много зле, имам предвит, да изпреварвам неправилно, да се пререждам на светофари и т.н....
Та карам по една улица надолу (имаше по 2 ленти във всяка посока) и реших да си съкратя пътя с да кажем 300-400 метра и да завия по неправилен начин в една улица. Ама това никога не го бях правил, шото е забранено, има много трафик и просто няма смисъл, шото тва са си 300метра. Ма тогава ме бяха прехванали щурите и си викам давай селската.
Насреща колите бяха сравнително далече, само трябваше да пропусна 2 малки Пежа 106, които бяха в моята посока и в лявата лента. Пропускам пурвото, стори ми се че пропускам и второто, ама явно съм де... Та яко скачам на газта на втора вдигам обороти и въртя яко десен и като шибнах второта 107ца, оня изфърча в дясното на другата посока и за малко да се преобърне по капак. Яко стрес тогава! Пича обаче евала, овладя я колата. Като отбихме, излизам аз и го питам "Батка, добре ли си?!?!", той "Аз съм добре, ама й се и*а мамата на колата!" , моята беше само леко намачкана между левия фар (мигача беше на сол) и калника, ама нищо повече. Пежото беше яко вдлъбнато от дясната си страна, говоря от калник до калник. Направо си умрях от кеф! Кат го шибнах с БМВто удара не го почувствах толкоз як, обаче за него явно е бил. Благодаря на Господ, че нямаше жертви и някакви сериозно последици. Ламарините се оправят!
Та общо взето ше ми е за урок, да не правя глупости, поне не много...
И после все ми става смешно, че ония направо фръкна, пък на мен и ЦДто ми продължи на бичи яко, все едно през бабуна съм минал:)
BMW Power
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
браво голяма гордост много смях че си смачкал на човека колата и че нямаш чкъл и правиш глупости
И после хората защо говорят че сички които карат БМВ са идиоти и селяни

И после хората защо говорят че сички които карат БМВ са идиоти и селяни

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
уцелил си на пич. са можеше темата да започва със заглавието: " пиша от болницата щото ми счупиха празната глава, ама така готино се блъснах че пак ми е кеф " 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Engi написа:уцелил си на пич. са можеше темата да започва със заглавието: " пиша от болницата щото ми счупиха празната глава, ама така готино се блъснах че пак ми е кеф "

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
и че цд-о свирело 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
аа аз не бях участник само дегустирах наоколо
случисе преди 2 седмици някаде

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
няма нищо за разказване споко нищо не се е случило
аз бях там и вестниците както винаги преувеличават нищо вярно няма в тази статия никъв бои нито нищо
П.П стига спам че ще ме баннат пак
ако искаш да знаеш още нещо даи на ЛС

П.П стига спам че ще ме баннат пак

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Първо: трябва да платиш на човека за всичко, което си му причинил, което не знам как ще стане
Второ: требва да ти земат книжката поне за година, ако има смисъл изобщо
Трето: гледай вече да не се излагаш
Второ: требва да ти земат книжката поне за година, ако има смисъл изобщо
Трето: гледай вече да не се излагаш

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2