глава четвърта ... :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
глава четвърта ... :)
здравейте отново ... след доста дълго забавяне поради прибирането ми в бг и няколко изпита .... ето го и продължението .... http://tony13.hit.bg
дано ви хареса ....
Tony
дано ви хареса ....
Tony
БМВ
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
евала братле
чакам те в пловдив да пием по бира, пък и съм обещал да те возя на акулката
айде като си в пловдив кажи 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
БРавоо
Колега Глава пета Глава пета Колега
айде чакаме продължението

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Тони, ( ако разрешиш така да те наричам ), знам какво искам да споделя с теб, но незнам как да го опиша с думи...Това което пишеш е ценно за мен, защото ми връща вярата...вярата в света, в добротата и в това, че красивите случайности са реалност и ще се боря да дочакам моята красива случайност...Но това което си написал е безценно защото всеки път когато напишеш нова глава и когато започвам отначало да препрочитам предишните, душата ми си спомня...спомня си чувството когато за пръв път природата ми разреши да докосна дланта си до нейният чудесен свят, спомня си онова характерно чувство на самота, от която едновременно боли и удовлетворява, спомня си вълшебният миг на така бленуваното първо докосване...спомня си мига в който цялото ми тяло изтръпна от искренноста на първото "Обичам Те"...мига в който се почувствах безсилен и могъщ, нищожен и всесилен...
Благодаря Ти!
Благодаря Ти!

A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Turbo_Ted написа:евала братлечакам те в пловдив да пием по бира, пък и съм обещал да те возя на акулката
![]()
![]()
айде като си в пловдив кажи
хах, мерси за поканата, аз лятото идвах на една среща, ама за повече нямах време просто щото не се спирам на едно място... надявам се да успея да дойда за концерта на Maiden и после лятото за рали хеброс... дано до тогава да се оправя тука и да дойда пак ама вече да съм с БМВ

Mishel_Vaian написа:БРавооКолега Глава пета Глава пета Колега
![]()
![]()
айде чакаме продължението
иде , иде скоро .... и пета и шеста (последна), та и задна има ....

Stranger написа:...
разбирам те, това беше една от целите на разказа .... да си припомнят хората добрите моменти ... но няма да говоря много сега, ще оставя това което имам да кажа за след края

БМВ
5 мнения
• Страница 1 от 1