Честит първи сняг, Германийо!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Яну 2007, 13:12

cherry_dream написа:Честито на германците, ама е време и тука да завали :D

И аз мисля, че Е ВРЕМЕ!!! :evil:
за какво купувахме зимни гуми?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Яну 2007, 17:37

Соооонииии :confused: :confused: :confused: :( по-бързо ме събирай,че гледай какво идва...сняг не видях тая зима и точно сега ще дойде,а аз съм пешак... :( :(
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 25 Яну 2007, 19:21

Май най-после ще сефтосам зимните гуми :mhihi: :mhihi: (ама първо трябва да ги сложа де :uups: )
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 26 Яну 2007, 18:03

Искам да изкажа съпричастност на Митко19 :mhihi:
Онзи ден точно като валя бях с колата вечерта до университета да разпечатвам едни неща и после като си тръгнах беше наваляло така тъкмо за плъзгане по завоите. Тръгвам аз от унито (към 22ч.) и си правя тъшак на няколко завоя, наближавам улицата за паркинга обаче нещо отвътре ми вика "Давай към площада дето се правят панаири по известен като Messeplatz" :) Отивам там, гледам има 3 коли седят и се ослушват. След малко спряха да се ослушват и почнаха с вътрележките и дрифтовете. Викам - "Оооо, къде без мене!", да не говоря, че по това време бях само аз със задно (после доиде едно Е36 и едно Е30) 8) Гааааз! Яко пързаляне, готиното е, че мястото е доста широко и няма къде да се шибнеш като изключа няколкото каравани и тира, които бяха спряли да спят там. Не знам колко им се отдаваше спането, щото се чуваше доволно рев на двигатели. Поседях там доста време, станаха 8-9 коли и даже 1 бус Форд Транзит дрифтеше :shock: По едно време гледам влиза на площада една кола със зелени надписи Polizei и аз реших, че е време да си тръгвам :mhihi:
Абе голям кеф, въртял съм се към 45 мин. там и съм нявъртял някой друг километър. Няма такъв кеф!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 26 Яну 2007, 18:29

Loewe написа:Искам да изкажа съпричастност на Митко19 :mhihi:
Онзи ден точно като валя бях с колата вечерта до университета да разпечатвам едни неща и после като си тръгнах беше наваляло така тъкмо за плъзгане по завоите. Тръгвам аз от унито (към 22ч.) и си правя тъшак на няколко завоя, наближавам улицата за паркинга обаче нещо отвътре ми вика "Давай към площада дето се правят панаири по известен като Messeplatz" :) Отивам там, гледам има 3 коли седят и се ослушват. След малко спряха да се ослушват и почнаха с вътрележките и дрифтовете. Викам - "Оооо, къде без мене!", да не говоря, че по това време бях само аз със задно (после доиде едно Е36 и едно Е30) 8) Гааааз! Яко пързаляне, готиното е, че мястото е доста широко и няма къде да се шибнеш като изключа няколкото каравани и тира, които бяха спряли да спят там. Не знам колко им се отдаваше спането, щото се чуваше доволно рев на двигатели. Поседях там доста време, станаха 8-9 коли и даже 1 бус Форд Транзит дрифтеше :shock: По едно време гледам влиза на площада една кола със зелени надписи Polizei и аз реших, че е време да си тръгвам :mhihi:
Абе голям кеф, въртял съм се към 45 мин. там и съм нявъртял някой друг километър. Няма такъв кеф!

Добре, че си тръгнал на време, че ония не си поплюват въпреки, че не рядко влизат в положението на хората стига да е допустимо!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории