Голяма селяния!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Azrail
- UFO Pilot
-
Mishel_Vaian написа:Е хайде сега който не е от столицата е селяк ? Не е винаги така
Абсолютно. Да не говорим пък, че в София има най-много "селяни". Това обаче не знам на какво се дължи - на селския НИ манталитет или на постоянно прииждащите от провинцията тъпи копелета? Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...
Аз май ще се местя в Пловдив... Или Бургас...
MORE BEER!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Разбрах Consul напълно съм съгласен с теб ама заради някои отзиви от тази гледна точка и в столицата и в провинцията е пълно с тъпи копелета селяци така че по скоро е от манталитета не от местоживеенето

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Нали знаете, че всеки петък следобяд кореняци-софиянци си заминават по родните места.
А за фасовете, трябва да забранят пушенето в колата (като в Албания), както забраниха ползването на мобилни телефони без hands free, и тогава шъ съ упраи работата. Но като се замисля, трябва да забранят и яденето (и на банички!), щото нема да се упраи работъта!
А трябва и да се замислим кой отпадък е енвайърмънт френдли и кой не!

А за фасовете, трябва да забранят пушенето в колата (като в Албания), както забраниха ползването на мобилни телефони без hands free, и тогава шъ съ упраи работата. Но като се замисля, трябва да забранят и яденето (и на банички!), щото нема да се упраи работъта!

А трябва и да се замислим кой отпадък е енвайърмънт френдли и кой не!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
селендури има във всички градове
ние като не сме от софия незна4и 4е сме втора ръка хора
що се отнася до културата всеки малко или много е простак - колегата не си изхварля хартииката от бани4ката ами фаса така 4е горе долу е едно и сащо...
поне найлонови работи неизхвърляйте по улиците или на пат през джама
4е многоооооо трудно се разграждат 

ние като не сме от софия незна4и 4е сме втора ръка хора

що се отнася до културата всеки малко или много е простак - колегата не си изхварля хартииката от бани4ката ами фаса така 4е горе долу е едно и сащо...

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...
През 1900 година гр. София е 15 000 души

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Пичове,темата я пуснах като главната идея беше да се акцентира върху постъпката на въпросния индивид(Е****).Номера му нарочно не го написах.
Не пуснах тази тема за да изпадаме в спорове кой е софиянец,варненец,пловдивчанин и т.н.
Най важното е че всички ние сме фенове на най-великата марка_BMW,и като зрели и сериозни хора да се държим човешки един с друг и да не се нападаме.
Като се научим да си изхвърляме боклуците където трябва,а не през прозореца в движение,ще ни уважават не само нас самите,но няма да излагаме и марката.
Пичове,темата я пуснах като главната идея беше да се акцентира върху постъпката на въпросния индивид(Е****).Номера му нарочно не го написах.
Не пуснах тази тема за да изпадаме в спорове кой е софиянец,варненец,пловдивчанин и т.н.
Най важното е че всички ние сме фенове на най-великата марка_BMW,и като зрели и сериозни хора да се държим човешки един с друг и да не се нападаме.
Като се научим да си изхвърляме боклуците където трябва,а не през прозореца в движение,ще ни уважават не само нас самите,но няма да излагаме и марката.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
The_Ancient написа:Azrail написа:Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...
През 1900 година гр. София е 15 000 души. Прадядо ти от тях ли е? Не мога да разбера за к'ви се мислите, едно време тати се е уредил със "свръхпрестижното" "гражданин на София" и сега давай, ние сме кореняците, едва ли не сме основали "столицата".
Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?
Да ти кажа хората не се дразнят,на това,че някой е от някъде.
По скоро се дразнят,че заради някой си от някъде няма къде да се паркира,няма какво да се ряаботи за нормални кинти,щото идва гунчо от сусорлево и поема работота за 300лв.и не му дреме,щото у сусурлево и тва няма.
Разбирасе за това са виновни управниците през последните няколко десетилетия.
И освен това във всеки по голям европейски град ги има тези проблеми със свръх населеността на малка площ

Така,че или трябва да свикнем или да се местим някъде на по- спокойно

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
vld написа:Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?
Е добре тогава!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
vld написа:Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?
Това значи само че си от провинцията щото тогава софия си е била провинция

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
1. Всеки може да ме нарича както си иска. Гордея се с произхода си, възпитанието, което съм получил и семейството си. От малък град сме, но родителите ми са много по-интелигентни, възпитани и ерудирани от повечето софиянци
2. "Селянин" би трябвало да се свързва не с произхода, а с манталитета и възпитанието
3. Не мога да разбера как някой може да се дразни, че съм му взел работата при положение, че съм по-кадърен от него. Този някой ако има собствен бизнес, би ли взел някой некадърен, но софиянец на работа
За сведение работя не за 300, а за ХХХХлв.
4. Да не говорим за повечето "софиянци" дето са ги извозвали с ремаркетата от селата, да бачкат по строежите и заводите за без пари, които сега надават глас от панелките от крайните квартали...
5. С тия безсмислени дискусии няма да намалите задръстванията, мръсотията и т.н. Само ще се изпокарате
P.S. Сега някой може да ме нарече селянин за тия ми писания. Щом той мисли, че има право да ме определя като такъв...

2. "Селянин" би трябвало да се свързва не с произхода, а с манталитета и възпитанието

3. Не мога да разбера как някой може да се дразни, че съм му взел работата при положение, че съм по-кадърен от него. Този някой ако има собствен бизнес, би ли взел някой некадърен, но софиянец на работа

4. Да не говорим за повечето "софиянци" дето са ги извозвали с ремаркетата от селата, да бачкат по строежите и заводите за без пари, които сега надават глас от панелките от крайните квартали...
5. С тия безсмислени дискусии няма да намалите задръстванията, мръсотията и т.н. Само ще се изпокарате

P.S. Сега някой може да ме нарече селянин за тия ми писания. Щом той мисли, че има право да ме определя като такъв...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
zAcK написа: "Селянин" би трябвало да се свързва не с произхода, а с манталитета и възпитанието![]()
Точно така свестни хора има навсякъде

Никой никого не е искал да обиди (поне аз),ма както беше казал колегата по горе че всички се правели ме провокира.

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3