Още един БМВ ентусиаст, а е само на 5 години...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Още един БМВ ентусиаст, а е само на 5 години...
На морето моят племенник само беше чувал за марката БМВ, каткто и за всички останали марки. Но точно след 4 дни се случи точно това, което се случва и на всички нас - разбра коя марка е the Best!
Малко снимки от морето и на новия маняк на БМВ:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57150&photo=1
Малко снимки от морето и на новия маняк на БМВ:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57150&photo=1
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
мдааам... на децата трябва да се формира ценностнна система и да бъдат възпитавани още от малки
дане стават пройдохи-наркоманчета и да карат голфчета

дане стават пройдохи-наркоманчета и да карат голфчета

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
те са фенове
аз скоро качих едно съседско лапе да го повозя и още като се качваше каза,че като пораснел щял да си вземе BMW

аз скоро качих едно съседско лапе да го повозя и още като се качваше каза,че като пораснел щял да си вземе BMW

хе сетих се за братовчед ми от Канада, който беше дошъл за лятото. Та той сега е на 9 и еин ден отивам да го зема от тях да одим на сладкарница
и той като ме видя с Е36-та просто му падна ченето, понеже до сега не я беше виждал. И ми разправя че това му било любимия модел и знаеше почти всичко за нея
от малък се интересувал от баварци и мечтае като порасне да си купи точно такъв баварец
резултата беше че другия братчед, който е на 7 така се запали че през целия път до морето е мрънкал на техните да продават Клиото и да си зимат баварец.

резултата беше че другия братчед, който е на 7 така се запали че през целия път до морето е мрънкал на техните да продават Клиото и да си зимат баварец.
Я па се запалих 'га още не се помнех.. та и последователно и брат ми му припалих искрата и почна да гори бензин.. а е на колко беше.. 10
Но наистина трябва от малки да се насочват към истината. Не съм на мнението, че е добре да се втълпява на малките деца каквото и да било.. по-добре е те сами да стигнат до съответния извод.. а едно обикновено сравнение между "наш'те" и "чуждите" много често завършва с правилните симпатии
п.с. въх какви глуспости написах

п.с. въх какви глуспости написах
what a helluva ride
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Как нема да е яко като яде като разпран, спи и с*ре и само се оглежда за кучки
Него криза го не лови

Него криза го не лови

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
браво ,браво!
аз се запалих по БМВ когато бях на 4 годинки
баща ми ми донесе една играчка,беше изненада за мен,докато не отворих кутията....отварям я и гледам кола кабрио....черна сас сив салон,волан,скоростен лост,табло....като истинска кола....двоен ауспух....а бе истинска кола(за 4 годишно хлапе
) почвам да я разглеждам ....БМВ е това ,моито момче....ми каза татко....влюбих се,по-късно разбрах че е е30
още я пазя,вече 15 години 

По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На моя племенник реших да не му промивам мозъка. Вяевам, че сам ще разбере. Има една кола с педали, която е с предно и не й се радва особено. Ако беше задно друго щеше да е

11 мнения
• Страница 1 от 1