Още един БМВ ентусиаст, а е само на 5 години...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Още един БМВ ентусиаст, а е само на 5 години...

Мнение от kam_tod » 24 Авг 2006, 15:57

На морето моят племенник само беше чувал за марката БМВ, каткто и за всички останали марки. Но точно след 4 дни се случи точно това, което се случва и на всички нас - разбра коя марка е the Best!

Малко снимки от морето и на новия маняк на БМВ:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57150&photo=1
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Авг 2006, 17:16

мдааам... на децата трябва да се формира ценностнна система и да бъдат възпитавани още от малки ;)
дане стават пройдохи-наркоманчета и да карат голфчета :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 24 Авг 2006, 18:38

те са фенове :)
аз скоро качих едно съседско лапе да го повозя и още като се качваше каза,че като пораснел щял да си вземе BMW :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 24 Авг 2006, 20:57

хе сетих се за братовчед ми от Канада, който беше дошъл за лятото. Та той сега е на 9 и еин ден отивам да го зема от тях да одим на сладкарница :mhihi: и той като ме видя с Е36-та просто му падна ченето, понеже до сега не я беше виждал. И ми разправя че това му било любимия модел и знаеше почти всичко за нея :) от малък се интересувал от баварци и мечтае като порасне да си купи точно такъв баварец 8)

резултата беше че другия братчед, който е на 7 така се запали че през целия път до морето е мрънкал на техните да продават Клиото и да си зимат баварец.

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 24 Авг 2006, 21:54

Я па се запалих 'га още не се помнех.. та и последователно и брат ми му припалих искрата и почна да гори бензин.. а е на колко беше.. 10 ;) Но наистина трябва от малки да се насочват към истината. Не съм на мнението, че е добре да се втълпява на малките деца каквото и да било.. по-добре е те сами да стигнат до съответния извод.. а едно обикновено сравнение между "наш'те" и "чуждите" много често завършва с правилните симпатии :D
п.с. въх какви глуспости написах
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 25 Авг 2006, 8:09

много ти е яко кучето =)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 25 Авг 2006, 10:28

Как нема да е яко като яде като разпран, спи и с*ре и само се оглежда за кучки :mhihi:
Него криза го не лови :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 18:56

kam_tod написа:Как нема да е яко като яде като разпран, спи и с*ре и само се оглежда за кучки :mhihi:
Него криза го не лови :mhihi:

Я! Па то кат нас ,бе! Се едно ни е от подвида: хомо-еректусу-манджарис!!! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от abdulcho » 30 Авг 2006, 17:21

Nucl3arDru1D написа:мдааам... на децата трябва да се формира ценностнна система и да бъдат възпитавани още от малки ;)
дане стават пройдохи-наркоманчета и да карат голфчета :mhihi:

ДОБРО! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 30 Авг 2006, 21:31

браво ,браво! :) аз се запалих по БМВ когато бях на 4 годинки :) баща ми ми донесе една играчка,беше изненада за мен,докато не отворих кутията....отварям я и гледам кола кабрио....черна сас сив салон,волан,скоростен лост,табло....като истинска кола....двоен ауспух....а бе истинска кола(за 4 годишно хлапе :) ) почвам да я разглеждам ....БМВ е това ,моито момче....ми каза татко....влюбих се,по-късно разбрах че е е30 :) още я пазя,вече 15 години :)
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Авг 2006, 21:34

На моя племенник реших да не му промивам мозъка. Вяевам, че сам ще разбере. Има една кола с педали, която е с предно и не й се радва особено. Ако беше задно друго щеше да е :lol: :)

Назад към Страхотни истории