Изпращането на ........
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Изпращането на ........
Всичко започна може би преди 2 седмици, а може би снощи и аз самия незнам. Но да започна от начало. Преди 2 седмици завършваше почивката ми на морето, последната вечер се случи нещо неприятно, откъсна ми се кабелчето на вентилатора за охлаждането, оттам вдигна температура и ми гръмна радиаторчето на парното. Скъса ми се сърцето, Но съдба. На другия ден, закрепихме положението и се прибрахме в София. Естествено веднага разглобих колата за да немухляса мокета, използвах случая да го изпера. След като го свалих видях, че колата е позагнила тук-таме (все пак е на 20 години). Та реших докато намеря ново радиаторче да я позакърпя. Да, но това е време, а аз съм свикнал всеки божи ден да всявам ужас по улиците с цялата си конушня, съдържаща 218 расови жребци. Този ремонт се проточи във времето и минаха въпросните 2 седмици. През това време обаче аз я продадох. Та снощи в 2часа тя беше готова. Жребците пърхаха с ноздри и ме подканяха да я изкарам от гаража, докато го затворя любимата ми кола боботеше тихо, но все пак раздразнително (за спящите ми съседи). Неиздържах, понесох се по токущо измитите от обилния дъжд улици и си избирах само широки и хубави булеварди, но ги избирах така, че да ме отведат на любимия плац, а именно до Сами в Дружба. Повъртях се малко там, след което се понесох отново към дома, удволетворен от случилото се. Прибрах се, изкъпах се и си легнах, докато заспя си мислих и в един момент усетих, че натрупаното напрежение и проблеми, (а те небяха малко) бяха изчезнали. Това беше първата част от достоиното изпращане на най-любимото БМВ което някога съм имал. На сутринта малък Мадю ми се обади и каза, че неможе да запали щото му дефектирал стъртера на много синята е28ца. Аз тръгнах с много синята е23ка да го дръпна. Стигнах до него дръпнах го, запали и след това двамата карахме заедно до моя сервиз за да му оправя стартера. А именно в това пътуване, отдадох на своята любима бима, цялата си любов и страст. Това пътуване от около 7 км ми се стори около 70. През целия път двете сини акулести гондоли поднасяха завойте като едно цяло, престоя по светофарите, показваха характер, а изпреварването беше като течението на река Марица. В този момент незнаех да се радвам ли или да плача, защото само след 2 часа ме чакаше среща с новата ми любов, наречена от създателите си е32.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Както казва нашия приятел Джони Уокър - keep walkin'... Само красивия спомен има значение 

Never mistake motion for action...
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Кралят умря...Да живее краля...
Една си отива друга идва...Мисля че новата ще ти носи по голяма радост...мисли го и ти,разбира се без да забравяш за старата,и всичко ще е по-добре от всякога...
Мога само да ти кажа:ENJOY SHEER DRIVING PLEASURE...ENJOY IT WITH ALL YOUR HEARTH...
Една си отива друга идва...Мисля че новата ще ти носи по голяма радост...мисли го и ти,разбира се без да забравяш за старата,и всичко ще е по-добре от всякога...
Мога само да ти кажа:ENJOY SHEER DRIVING PLEASURE...ENJOY IT WITH ALL YOUR HEARTH...

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мисля ,че няма какво да добавя
Обичам я Е32-ката и се радвам,че вече е твоя собственост
Сега тепърва с нея ще се забавляваш,пък чат-пат ще споделяш
Много здраве
Георги Пенчев

Много здраве

Георги Пенчев
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Братле не знам как мислят другите, но на мен тва ми се вижда като израза "Първа любов ръжда не хваща", аз бих добавил "собенно, ако си обичал"
, не знам ако ми се наложи да се разделя с моите красавици не знам как бих се чуствал 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

ge_a написа:Братле не знам как мислят другите, но на мен тва ми се вижда като израза "Първа любов ръжда не хваща", аз бих добавил "собенно, ако си обичал", не знам ако ми се наложи да се разделя с моите красавици не знам как бих се чуствал
Проблема е, че това не ми беше нито първото е23, нито първото БМВ. Тая е23ка ми беше 24то БМВ и 3то е23, но просто ганех собственика да ми я продаде 4 години, той живее на мойта улица и всяка вечер като ходех до магазина минавах покрай нея и само я гледах и се радвах и я исках. Но все пак болката минава

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
11 мнения
• Страница 1 от 1