Да помогнеш на приятел, вече означава беля на главата! КАТ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
hemicharger написа:Аз пък не разбрах защо са те водили в районното след като не си пил? Впрочем въпроса ми е на какво основание са те карали да ходиш в районното? Ти нещо жалби не се ли сети да пуснеш?
Защото са от тези патрулки, който патрулират из града нощем и нямат никакви документи като КАТ !
Аз така си го обеснявам !
А заведенията са 1. "Фемили", 2. "Дениро" 3. "Версай"

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Ахахаха е тея на тунела са култови - седят си нощем и си спират всяка 2-ра кола, а като видят че всичко е наред - почват да се заяждат за квото падне. 2 пъти ме спираха там, 2-та се карах с тях. Е няма такива идиоти просто... и между другото
докато не ти представи документ че е полицай и не ти се представи имаш право да не му казваш/даваш нищо
Иначе... 20 лева и не сме се виждали 

Think. Believe. Dream. Dare...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
pLaM3N написа:hemicharger написа:Аз пък не разбрах защо са те водили в районното след като не си пил? Впрочем въпроса ми е на какво основание са те карали да ходиш в районното? Ти нещо жалби не се ли сети да пуснеш?
Защото са от тези патрулки, който патрулират из града нощем и нямат никакви документи като КАТ !
Аз така си го обеснявам !
А заведенията са 1. "Фемили", 2. "Дениро" 3. "Версай"
Чакай де...., значи нека повторим отново, ти не си пил, карал си с колан и не си направил нарушение. С какво право те водят в РПУто? Нали се сещаш че нямат никакво право да те задържат без "разпореждане" или мотив. Нещо май аз се бъркам
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Не знам, и аз това се чудя, може би видяха че излизаме от заведението , защото това става пред паркинга му.
И си викат тези са пияни и хоп.
П.С.
Не съжелявам за нищо онази вечер, защото един познат, е карал пиян и са го спряли и са му зели книжката сега 6 месеца ходи да се разписва секи ден !
Така трябва да е ! Иначе, хаква се в Спирката и помита невинните хора !
И си викат тези са пияни и хоп.

П.С.
Не съжелявам за нищо онази вечер, защото един познат, е карал пиян и са го спряли и са му зели книжката сега 6 месеца ходи да се разписва секи ден !
Така трябва да е ! Иначе, хаква се в Спирката и помита невинните хора !
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2